• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun İlişkinin Ardından Ayrıldık. Nasıl Atlatabilirim? Fikirlerinizi Bekliyorum...

çok zor evet bnde kendimi hep bana söylediği kötü sözleri düşünerek bana yaptığı haksızlıkları düşünerek soğutmuştum ama o kadar soğutmuştum ki kendimi tekrar ona dönmeme kmse inanamadı ve bütün arkadaşlarım öyle bi adama nasıl dönersin diye cephe aldı. ama ben yapamıyordum alışkanlıktı belkide ama çok mutsuzdum ayrıldıktan sonra kurulu düzenim ve çevrem tamamen değiişmek zorunda kalmıştı çünkü.bir haftalık ayrılıktan sonra barıştım o da yapamamştı tabi araya arabuluclar girmişti vs vs
vee seninle ilgili kısıma geliyorum barıştıktan sonra senin durumunu yaşamaya başladım benim düzenimin ve çevremin değiştiğini yapamayacağımı biliyordu. sanki onun bensiz yapamadığını bir kenara koymş ve tüm suç bendeymiş gibi ilşkimizi ilgisiz bir şekilde sürdürmeye çalışıyordu ve ben bu duruma dayanamadığımı defalarca söylemeye başladım olsun her şeyim değişssin zamanla alışırım ama bu şekilde çekemem dedim. izin vermedi. ve zamanla oturmaya başladı ilk 1 ay yine tartışmalar halinde geçiyordu ama şimdi eskiyi yakalamaya yaklaştık diyebilrim.
burda bizim yaptığımız tek şey sorun üzerine gitmek oldu onun sıkılma sebebi, benm aşırı kaprislrim yerli yersiz tartışmalar çıkarıp huzuru bozmamdı. bu da 3 senelk bir ilişkide sürekli poh pohlanmam ve baştan otoritesini üzerimde kuramamş olmasından kaynaklanıyordu. bende huylarımı hemen terkedemedim tabiki zamanla kayboluyor
bakalım zaman bize neyi gösterecek

arkadsin dediğine katliyorum bende evliyim bizdede bole sorun vardi eşim sevgiliiken fazlakonusmayalim ilerde konusack sey blamyiz demişti gercekten de dogruymus herseyi konusunca bitiyo hersey bana cok ilgi gosteriyodu onceden sonra sen ban goster surekli gezcez işimi biraktim evdeydim yapack bişey yoktu haytimieşime adadim sonuc ben ilgisizlik gordum sabh corabina varincaya kadar hazirliyorum erkenden kalkip sorun bizde bi anlamdada boleolunca oluyo sorunlar hep ama bastan rest ceksen olmuyo eşinde olsa sevgilinde olsa sunu diyebilmeli eger sevdgi kişinin adi ne ise o benle olmasaydi beni cekmeseydi ben evlenemezdim diyebilmeli bence cekilecek adam degilim diyebilmeli sabir canim sabr

nedensiz bitmesi çok acı
benimki de böyle bitti neden yok 6 yılımızı beni karşısına alıp konuşmadan bir mesaj dahi atmadan bitirdi çekti gitti ben ardından bakakaldım iki ay oldu hala neden? diyorum
önüme bakamıyoum hergün kahroluyorum ama elden ne gelir giden gidiyor oraya buraya fotolarını koyuyor hiç gitmediği mekanlarda taklıyr içi yanmıyor peki ya ben acıdan ölüyorum
bir ilişkiyi zorlamamak lazım olmuyorsa oldurmaya çalışmamak lazım adamların kahırlarını çekelim diye mi doğurdu anamız
bakın etrafınıza ne ilişkiler bitiyor bitmez denilen ama insanlar yoluna devam ediyor
mutlu olacağız Allahın takdiri annemizin ahını almadık babamızın kötü duasını almadık eee niye acı çekiyoruz daha iyisi için şimdi karanlıktayız hepimiz elbette aydınlanacak dünyamız
peki ya erkekler bizi bırakınca aydınlanıyor dünyaları sonra gömülüyorlar karanlığa o karanlığı aydınlatmak için de düşüyorlar peşimize
bir liste yapın kendinize kazanacaklarım kaybedeceklerim ben her sabah yapıyorum bu adamla yoluma devam etseydim çok şey kaybedecektim
ben gururumu namusumu hayallerimi teslim ettim bu adama acaba ömrü boyunca bu yükle nasıl yaşayacak

canım o allahından bulur sen merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz rabbine sığın çok zor kendimden biliyorum bu genç yaşımızda neler çekiyoruz bu insanlar yüzünden suçumuzsa sadece birini deli gibi sevmek,sadık olmak ,kendimizi ona adamak millet hemen hoop başkasına gidiveriyor valla keşke öyle olabilsedim .

uzun ilişkilerde düşülen bir yanlışta geleceğe dair evlilik hayallerinin detayına kadar planlanması . bu erkekleri içten içe sıkar ve kaybetme korkusunu yok eder ama hepimz düşüyoruz bu hataya hayallerimz için yaşıyoruz işte. bari bu karşı tarafa belli edilmesn

Kızlar biz barıştık ama bundan sonra ne olur bilmiyorum, biraz kaybetme korkusu olsun, yine ilgisiz tavırları olmasın istiyorum, o yüzden artık ben hiç üstüne düşmeyeceğim. Hayatımda yoktu diye üzülüyordum şimdi var, o yüzden akıllandım gereksiz kavgalar çıkarmayacağım, ama dengeli bir ilişkimizin olmasını ve onun eskisi gibi ilgi göstermesini istiyorum. O yüzden bundan sonra kaçan kovalanır diyorum...

Kızlar biz barıştık ama bundan sonra ne olur bilmiyorum, biraz kaybetme korkusu olsun, yine ilgisiz tavırları olmasın istiyorum, o yüzden artık ben hiç üstüne düşmeyeceğim. Hayatımda yoktu diye üzülüyordum şimdi var, o yüzden akıllandım gereksiz kavgalar çıkarmayacağım, ama dengeli bir ilişkimizin olmasını ve onun eskisi gibi ilgi göstermesini istiyorum. O yüzden bundan sonra kaçan kovalanır diyorum...

nasıl barıştınız biraz anlatır mısın? o mu dondu tekrar sana 1 aydır hiç birşey yazmadın mı sen ona nasıl oldu yani barışmanız

nasıl barıştınız biraz anlatır mısın? o mu dondu tekrar sana 1 aydır hiç birşey yazmadın mı sen ona nasıl oldu yani barışmanız

Ben çok ağır rest mesajları atmıştım ona ama aslında yine ben biraz geri adım atmış oldum. O mesajlardan sonra 3 hafta hiç görüşmedik. Bir rahatsızlığım var şu an ve onu arayıp o mesajları kötü bir ruh halinde yazdığımı ama onun da hakettiğini söyledim. Hastalığımı biliyor, ben de helalleşmek istediğimi söyledim. Görüşmeyi kabul etti, hatta fazlasıyla hevesliydi görüşmek konusunda, sanki benim aramamı beklermiş gibiydi. Geldiğinde konuştuk ve tekrar denemek istediğini beni çok özlediğini ve sevdiğini söyledi. Sonucunda ilişkiye devam etme kararı aldık ama yine de kesin düzelir mi bu ilişki bu saatten sonra bilmiyorum. O yüzden fazla beklentiye girmek istemiyorum, akışına bırakmaya çalışacağım. Ama onu çok şımarttım ben o yüzden o kadar üstüne gidip bunaltmayacağım, biraz daha mesafeli olmam gerekiyor sanırım.

aa ben evlendiğinizi okumamıştım cnm ya kaç yaşındasn ne kadar evli kaldın ve ne zaman boşandınız

boşanma sebebi neydi? bir de evlenmeden önce flört döneminiz ne kadardı

boşanma sebebi neydi? bir de evlenmeden önce flört döneminiz ne kadardı

Canım burada önceki konularımda yazdım herşeyi. Şu an evlilik veya geçmişteki yaşananları düşünmüyorum, bundan sonrasını düzeltmek istiyorum. Tekrar görüşmeye başladık bir şeyler düzelsin istiyorum sadece.

anladım sadece durumu değerlendrmek için sormuştum hakkınızda hayrlısı olsun

Back