çok zor evet bnde kendimi hep bana söylediği kötü sözleri düşünerek bana yaptığı haksızlıkları düşünerek soğutmuştum ama o kadar soğutmuştum ki kendimi tekrar ona dönmeme kmse inanamadı ve bütün arkadaşlarım öyle bi adama nasıl dönersin diye cephe aldı. ama ben yapamıyordum alışkanlıktı belkide ama çok mutsuzdum ayrıldıktan sonra kurulu düzenim ve çevrem tamamen değiişmek zorunda kalmıştı çünkü.bir haftalık ayrılıktan sonra barıştım o da yapamamştı tabi araya arabuluclar girmişti vs vs
vee seninle ilgili kısıma geliyorum barıştıktan sonra senin durumunu yaşamaya başladım benim düzenimin ve çevremin değiştiğini yapamayacağımı biliyordu. sanki onun bensiz yapamadığını bir kenara koymş ve tüm suç bendeymiş gibi ilşkimizi ilgisiz bir şekilde sürdürmeye çalışıyordu ve ben bu duruma dayanamadığımı defalarca söylemeye başladım olsun her şeyim değişssin zamanla alışırım ama bu şekilde çekemem dedim. izin vermedi. ve zamanla oturmaya başladı ilk 1 ay yine tartışmalar halinde geçiyordu ama şimdi eskiyi yakalamaya yaklaştık diyebilrim.
burda bizim yaptığımız tek şey sorun üzerine gitmek oldu onun sıkılma sebebi, benm aşırı kaprislrim yerli yersiz tartışmalar çıkarıp huzuru bozmamdı. bu da 3 senelk bir ilişkide sürekli poh pohlanmam ve baştan otoritesini üzerimde kuramamş olmasından kaynaklanıyordu. bende huylarımı hemen terkedemedim tabiki zamanla kayboluyor
bakalım zaman bize neyi gösterecek
arkadsin dediğine katliyorum bende evliyim bizdede bole sorun vardi eşim sevgiliiken fazlakonusmayalim ilerde konusack sey blamyiz demişti gercekten de dogruymus herseyi konusunca bitiyo hersey bana cok ilgi gosteriyodu onceden sonra sen ban goster surekli gezcez işimi biraktim evdeydim yapack bişey yoktu haytimieşime adadim sonuc ben ilgisizlik gordum sabh corabina varincaya kadar hazirliyorum erkenden kalkip sorun bizde bi anlamdada boleolunca oluyo sorunlar hep ama bastan rest ceksen olmuyo eşinde olsa sevgilinde olsa sunu diyebilmeli eger sevdgi kişinin adi ne ise o benle olmasaydi beni cekmeseydi ben evlenemezdim diyebilmeli bence cekilecek adam degilim diyebilmeli sabir canim sabr