O zaman hiç hiç hiç uğraşma.Sen bu adamın her halini biliyosun bi insan en çok birlikte yaşayınca tanınır derler.Sen onu şu an çok iyi tanıyosun o zaman ve hala bu kararı verdiysen tecrübelerindendir.Artık o hiç bişeyi haketmiyo bence.
Bu arada kaç yaşındasın?
Dün itibariyle 27
Canım ben de uğraşmak istemiyorum ve barışmak istemiyorum inan ki. Ama kafamda artık yer etmesin istiyorum.
Evlilik dediysem zaten evlilik gibi bir şey değildi, sevgili gibiydik yani hiç aile gibi olamadık, çok düzensiz bir hayatımız vardı. Sonrasında da tekrar barışmak istemiyordum ama sanırım söz konusu olan evlilik olunca tekrar bir şans vermek istedim çünkü insan ne hayallerle evleniyor ve o hayallerin yıkılması sevgiliden ayrılmaktan daha bir farklı oluyor. Sonuçta yine olmadı ve hayatımdan çıksın istiyorum ama merak etmek onu düşünmek de istemiyorum artık.
Daha gençsin zaten boşver onu
Demek ki sorumsuz biriymiş.Evliliği yürütememiş.
Tabi ki evlilik daha farklıdır anlayamıyorum ama anlamaya çalışıyorum.
Ben de merak etmek düşünmek istemiyorum.Aslında önceden bunu başarmıştım.Sen de başarmışsın ama şimdi neden başaramıyoruz.
Canım diğer konularına da baktım bugün. İnanılmaz benzerlik var... Aynı sorumsuzluklar, aynı çocukça tavırlar. Ben de ilgi beklediğim için bundan yorulmuş gibi davranıyor. Tamamen bitirmek de istemedi tutarsız konuşuyor bir düzeleceğiz bir bilmiyorum diyor bunun daha ne kadar devam edeceğini sorduğumda. Hatta dikkat ettim, eski eşinle evlendiğiniz tarih de bizim eski sevgilimle beraber olmaya başladığımız tarihti, benzerliğin bu kadarı :)
Sağol canım eski konularımı okuduğun için, artık sağlıksız bir hal almaya başladı benim için bu ilişki, sanırım sen de benzer bir durumdasın. Ben 3,5 yıldır bu saçmalığı çekiyorum işte ama bu da benim suçum, mantıklı olsam çekmem o yüzden kendime de kızıyorum. Erkek arkadaşının kafası karışık sanırım, bana kalırsa seni seviyor ama sorunları konuşmak istemiyor erteliyor. Sen ne yapmayı düşünüyorsun o önemli, yani onun yaptıklarına hareketlerine göre şekillendirme hayatını, kendi kararlarını al ve uygula. Ben o hatayı çok yaptım sen yapma.
slm şekerim bnm de yaklaşık bir ay önce ilişkim bitti ve sacma sapan bahanelerin ardına saklanarak gitti face de bi şarkı paylaşmıştı en son dün unutmadım die tolgan tabu nun ama üste kimseye... die yazmış bu tür şeyler kırıo ve yıpratıo insanı
ama inan alışıon bi süre sonra sn alıştın mı die sorarsan hayır daha alışamadm ama dönüp af dileyecektr çünkü nedensiz giden erkek birşeylerin yarım kaldını fark eder ve döner
evt olmamalıyız zaten bayanların en büyük hatası bu oluyo kapımıza gelip özür diliolar hemen yelkenleri indiroz bnm bu gece tam bir ay olacak bana senin sacının teline zarar gelmesini engellerim diyen erkek en büyük zararı verdi istediğin kadar agla sızlan artık hiç bişeyin eskisi gibi olmayacagını gör ve ona güçlü dimdik oldugunu göster ki pişmanlığı atsın
yok bizde saygı vardı kaç defa ayrılalım ddim kapımda uyudu yagmurlarda bekledi ama böle ndensiz de çekip gitti insan üzülüo işte zaman da tek ilaç galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?