• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun İlişkinin Ardından Ayrıldık. Nasıl Atlatabilirim? Fikirlerinizi Bekliyorum...

O zaman hiç hiç hiç uğraşma.Sen bu adamın her halini biliyosun bi insan en çok birlikte yaşayınca tanınır derler.Sen onu şu an çok iyi tanıyosun o zaman ve hala bu kararı verdiysen tecrübelerindendir.Artık o hiç bişeyi haketmiyo bence.
Bu arada kaç yaşındasın?

Dün itibariyle 27 :1:

Canım ben de uğraşmak istemiyorum ve barışmak istemiyorum inan ki. Ama kafamda artık yer etmesin istiyorum.

Evlilik dediysem zaten evlilik gibi bir şey değildi, sevgili gibiydik yani hiç aile gibi olamadık, çok düzensiz bir hayatımız vardı. Sonrasında da tekrar barışmak istemiyordum ama sanırım söz konusu olan evlilik olunca tekrar bir şans vermek istedim çünkü insan ne hayallerle evleniyor ve o hayallerin yıkılması sevgiliden ayrılmaktan daha bir farklı oluyor. Sonuçta yine olmadı ve hayatımdan çıksın istiyorum ama merak etmek onu düşünmek de istemiyorum artık.

Dün itibariyle 27 :1:

Canım ben de uğraşmak istemiyorum ve barışmak istemiyorum inan ki. Ama kafamda artık yer etmesin istiyorum.

Evlilik dediysem zaten evlilik gibi bir şey değildi, sevgili gibiydik yani hiç aile gibi olamadık, çok düzensiz bir hayatımız vardı. Sonrasında da tekrar barışmak istemiyordum ama sanırım söz konusu olan evlilik olunca tekrar bir şans vermek istedim çünkü insan ne hayallerle evleniyor ve o hayallerin yıkılması sevgiliden ayrılmaktan daha bir farklı oluyor. Sonuçta yine olmadı ve hayatımdan çıksın istiyorum ama merak etmek onu düşünmek de istemiyorum artık.

Daha gençsin zaten boşver onu :52:
Demek ki sorumsuz biriymiş.Evliliği yürütememiş.
Tabi ki evlilik daha farklıdır anlayamıyorum ama anlamaya çalışıyorum.
Ben de merak etmek düşünmek istemiyorum.Aslında önceden bunu başarmıştım.Sen de başarmışsın ama şimdi neden başaramıyoruz.:25:

Daha gençsin zaten boşver onu :52:
Demek ki sorumsuz biriymiş.Evliliği yürütememiş.
Tabi ki evlilik daha farklıdır anlayamıyorum ama anlamaya çalışıyorum.
Ben de merak etmek düşünmek istemiyorum.Aslında önceden bunu başarmıştım.Sen de başarmışsın ama şimdi neden başaramıyoruz.:25:

Aynen öyle meyde'cim, önceden bunu başarmışız ama sanırım tam her şeyi atlatmışken tekrar kafamızı karıştırmışlar. Erkekler bize göre çok daha rahat bana kalırsa, biz onlar gibi duyarsız olamıyoruz işte.

Bittiğini sanmıyorum kendi belirtmiş zaten işten kaynaklandığını erkekler iş yerinde yaşadıklarını vurgulamaz sıkıntıları vardır o yuzden hırcın sevımsız olurlar tatlım canını sıkacak bırsey yok sen gene msj at gunaydın ıyı geceler vs. yanlız bıraktıgını hıssetmesın iletişim kurmaya çalışman lazım kendi açından en iyisi bu olacaktır üzülecek birşey yok bunda geçiş dönemleri diyelim biz buna

bu erkeklere anlam bile veremiyorum artık bi hamlede silebiliyorlar. yaaa yaşanılanlar :50: çok yazık. elimde olsa evlenmem aslaaa

Canım diğer konularına da baktım bugün. İnanılmaz benzerlik var... Aynı sorumsuzluklar, aynı çocukça tavırlar. Ben de ilgi beklediğim için bundan yorulmuş gibi davranıyor. Tamamen bitirmek de istemedi tutarsız konuşuyor bir düzeleceğiz bir bilmiyorum diyor bunun daha ne kadar devam edeceğini sorduğumda. Hatta dikkat ettim, eski eşinle evlendiğiniz tarih de bizim eski sevgilimle beraber olmaya başladığımız tarihti, benzerliğin bu kadarı :)

Canım diğer konularına da baktım bugün. İnanılmaz benzerlik var... Aynı sorumsuzluklar, aynı çocukça tavırlar. Ben de ilgi beklediğim için bundan yorulmuş gibi davranıyor. Tamamen bitirmek de istemedi tutarsız konuşuyor bir düzeleceğiz bir bilmiyorum diyor bunun daha ne kadar devam edeceğini sorduğumda. Hatta dikkat ettim, eski eşinle evlendiğiniz tarih de bizim eski sevgilimle beraber olmaya başladığımız tarihti, benzerliğin bu kadarı :)

Sağol canım eski konularımı okuduğun için, artık sağlıksız bir hal almaya başladı benim için bu ilişki, sanırım sen de benzer bir durumdasın. Ben 3,5 yıldır bu saçmalığı çekiyorum işte ama bu da benim suçum, mantıklı olsam çekmem o yüzden kendime de kızıyorum. Erkek arkadaşının kafası karışık sanırım, bana kalırsa seni seviyor ama sorunları konuşmak istemiyor erteliyor. Sen ne yapmayı düşünüyorsun o önemli, yani onun yaptıklarına hareketlerine göre şekillendirme hayatını, kendi kararlarını al ve uygula. Ben o hatayı çok yaptım sen yapma.

Sağol canım eski konularımı okuduğun için, artık sağlıksız bir hal almaya başladı benim için bu ilişki, sanırım sen de benzer bir durumdasın. Ben 3,5 yıldır bu saçmalığı çekiyorum işte ama bu da benim suçum, mantıklı olsam çekmem o yüzden kendime de kızıyorum. Erkek arkadaşının kafası karışık sanırım, bana kalırsa seni seviyor ama sorunları konuşmak istemiyor erteliyor. Sen ne yapmayı düşünüyorsun o önemli, yani onun yaptıklarına hareketlerine göre şekillendirme hayatını, kendi kararlarını al ve uygula. Ben o hatayı çok yaptım sen yapma.

Teşekkür ederim canım önerilerin için. Görüşene kadar davranışlarını gözlemlemeyi düşünüyorum sadece, ki sonu ayrılık gibi, eğer bitmesini istemiyorsa onun buna ne olursa olsun izin vermeyeceğini düşünüyorum, verirse zaten bitmesi daha iyi. Eski eşin bitmesine izin vermiş sanırım canım, sanırım çok kez denemişsiniz olmamış, onun hep olumsuzluklarını düşün ve en doğrusunun bu olduğunu söyle kendine her fırsatta ve derin bir nefes al :) İnşallah en kısa zamanda atlatırsın canım ama emin ol huzurlu bir onsuzluk huzursuz sağlıksız bir birliktelikten çok daha iyidir...

slm şekerim bnm de yaklaşık bir ay önce ilişkim bitti ve sacma sapan bahanelerin ardına saklanarak gitti face de bi şarkı paylaşmıştı en son dün unutmadım die tolgan tabu nun ama üste kimseye... die yazmış bu tür şeyler kırıo ve yıpratıo insanı
ama inan alışıon bi süre sonra sn alıştın mı die sorarsan hayır daha alışamadm ama dönüp af dileyecektr çünkü nedensiz giden erkek birşeylerin yarım kaldını fark eder ve döner

slm şekerim bnm de yaklaşık bir ay önce ilişkim bitti ve sacma sapan bahanelerin ardına saklanarak gitti face de bi şarkı paylaşmıştı en son dün unutmadım die tolgan tabu nun ama üste kimseye... die yazmış bu tür şeyler kırıo ve yıpratıo insanı
ama inan alışıon bi süre sonra sn alıştın mı die sorarsan hayır daha alışamadm ama dönüp af dileyecektr çünkü nedensiz giden erkek birşeylerin yarım kaldını fark eder ve döner

Aynı şekilde benimki de twitter'ında abuk subuk iletiler yazıyor ama tepki vermiyorum. Dönüp dolaşıp geri geliyorlar ama biz kürkçü dükkanı olmamalıyız...

evt olmamalıyız zaten bayanların en büyük hatası bu oluyo kapımıza gelip özür diliolar hemen yelkenleri indiroz bnm bu gece tam bir ay olacak bana senin sacının teline zarar gelmesini engellerim diyen erkek en büyük zararı verdi istediğin kadar agla sızlan artık hiç bişeyin eskisi gibi olmayacagını gör ve ona güçlü dimdik oldugunu göster ki pişmanlığı atsın

evt olmamalıyız zaten bayanların en büyük hatası bu oluyo kapımıza gelip özür diliolar hemen yelkenleri indiroz bnm bu gece tam bir ay olacak bana senin sacının teline zarar gelmesini engellerim diyen erkek en büyük zararı verdi istediğin kadar agla sızlan artık hiç bişeyin eskisi gibi olmayacagını gör ve ona güçlü dimdik oldugunu göster ki pişmanlığı atsın

Zaten o ayrılık esnasında öyle şeyler söylüyorlar, öyle tepkiler veriyorlar ki insan bir an "Bunları bana mı söylüyorsun, bana mı yapıyorsun, inanamıyorum" diyor içinden. Ve evet o lafları o tavırları o zamanında kıyamadıkları kişiye yani bize yapıyorlar.

Vallahi bizim ilişkimizde artık hiç saygısı ve kaybetme korkusu kalmamıştı, o yüzden ben ayrıldım, pişman değilim ama bu üzülmediğim anlamına gelmiyor malesef.

yok bizde saygı vardı kaç defa ayrılalım ddim kapımda uyudu yagmurlarda bekledi ama böle ndensiz de çekip gitti insan üzülüo işte zaman da tek ilaç galiba

yok bizde saygı vardı kaç defa ayrılalım ddim kapımda uyudu yagmurlarda bekledi ama böle ndensiz de çekip gitti insan üzülüo işte zaman da tek ilaç galiba

Peki bu süreci nasıl atlatırız? Ben kendimi oyalamaya çalışıyorum ama kafamdan atamıyorum yine de, neredeyse hiç uyuyamıyorum, uykularım bile huzursuz. Biliyorum zamanla geçer ama bu zamanı nasıl geçireceğiz? Düşünmemek istiyorum artık...

Biraz uzun olacak ama kendi hikayemin benzer yönlerini paylaşmak istedim.Benim de uzun süreli devam eden bir ilişkim var,7 sene oldu.Ama biz de bu 7seneye kolay gelmedik.İlişkimizin 4.yılında ilgisizlikler çok bunalttı beni.Güzellikle konuştum olmadı,kavga ettim olmadı,bağırdım çağırdım,yeri geldi blöf yaptım ne yaptıysam olmadı olmadı.Karşımda ilgisiz,soruna çözüm getirmeyen,bana haklısın deyip yine ilgisizliğine devam eden bir adam vardı.Artık ilgisizlik o kadar büyüdü ki,msjlaşmalar bitti telde aramalar bitti.Derken ara verelim dedi,1 ay toplasan birkaç kere msjlaştık.Sonra buluşunca bitsin artık dedim tıpkı senin gibi bu sefer ki blöf değildi.Ama karşımda ağladı,yalvardı bitmesin,ben neden böyle olduğumu bilmiyorum bana zaman ver falan dedi.Seviyorum ama niye böyle bilmiyorum dedi.Dayanamadım tamam dedim bitmesin ama gene bir şey değişmedi. Sonra tam 2 sene önce yılbaşında terk etti beni.Üstelik birkaç gün öncesinden bana hediye almıştı ama soğuktu yani hissediyordum.Yılbaşını kutlamak için gece aradığımda açmadı teli.Sonra zahmet edip 2 ocakta açtı,bitti seni sevmiyorum dedi.O zamana kadar hep ağlamıştım,çok üzülmüştüm.O öyle deyince içim boşaldı,artık bitti dedim.Ama hala seviyordum.27 ocakta doğum günüm vardı,seninki en azından msj atmış.Bana msj bile atmadı.Beklenti içindeydim ben de,soğuk da olsa bir msj bekliyordum.İyi ki doğdun yazsa yeterdi,yazmadı.Dayanamadım ben yazdım bu kadar mıydı değerim,doğum günümü bile kutlamadın filan diye kaç msj attım hiçbirine cvp gelmedi.Önüme baktım ben de.Arkadaşlarımla vakit geçirdim,çok dua ettim,diyet yaptım kilo verdim özgüvenimi yerine getirdim.Geceleri yatağa yattığımda üzülmemek için Allah'a sığındım ama her gece istisnasız.Yalnızlık sana mahsus Rabbim sen beni bu dünyada yalnız koyma dedim.Çünkü uzun süreli bir ilişkiden sonra insan çok boşluğa düşüyor,yalnızlık çok zor geliyor.Bu yüzden platonik aşık olmayı denedim,en azından bakışmalar bile tatlı heyecanlar getirip acımı unutturur diye kendimi kandırdım.Ama itiraf edeyim iyi de oldu:1::1::1: Sonra bir gün öğrendim ki (1,5 ay sonra) beni soran abisine filan,benim için iyi diyormuş yani ayrılmamışız gibi.Sonra ben de bunu öğrenince(öğrenmem zor olmadı aynı zamanda uzaktan akrabam çünkü) ne yapmaya çalışıyor diye öğrenmek için onu aradım,konuşacaklarım var dedim buluştuk.Daha ilk kez göz göze gelişimizden gözündeki acıyı,bana merhametini gördüm hissettim.Konuştuk ve öğrendim ki çocuğunun olması zor demişler,tabi bir de işleri çok kötüydü,sürekli de kavga ediyorduk,bunalmış iyice bunlardan.O da bana layık olmayacağını filan düşünmüş,yani çok psikolojisi bozulmuş hem işi kötü,hem çocuğu olmama ihtimali var filan,öyle ağladık birbirimize sarıldık ve barıştık.O günden sonra bana bağıran,beni üzen,ilgisiz olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi.Ben hep sorardım sana noldu böyle,niye böyle değiştin diye.Seni kaybedince anladım değerini dedi her zaman.Şimdi 7 sene oldu hala ilgisi alakası devam ediyor:nazar::nazar: Yani canım biraz uzun oldu ama iyi anlaşılsın diye yazdım,eğer gerçekten sevgi varsa hatalardan dönülüyor.Ben içimdeki sevgiyle ona hesap sormak istedim,o içindeki sevgiyle benle buluştu ve barıştık.Ama bunlar olmasaydı da Allah'a sığınmıştım hep.Sabah uyanıyordum yatağımı toplarken başlıyordum Allah'ım yalnızlık sana mahsus yalnız koyma beni uzun süreden sonra çok zor diyordum akşam yatağa girip uyuyana kadar,otobüste,durakta beklerken,okulda her yerde bu haldeydim ve çok ferahlamıştı kalbim.Çok şükür Allah yine yalnız bırakmadı beni.Ben ancak böyle üstesinden gelebildim canım.

Son düzenleme:
senin adına çok sevindim cnm umarım hep mutlu olursun bize gelince tatlım en ufak bi fikrim yok bnde uyuyamıyorum annem geceleri melisa çayı var onu yapıp içiriyo ii gelio uyuyorum onun sayesinde ama gündüzlerim bu sefer berbat acı içinde geciyo bazen nefes almakta zorlanıyorum ve bn depremden vandan geldim paylaşmıştım belki gördünüz aynı tarihde bizim fakülteler açılıo insanlar hep onu soracak ve karşılaşacaz da büyük ihtimal çünkü ikimizin fakültesi tek olacak ve okulda olacaz gidecek yer yok ama nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorm bu daha çok beni ve ailemi üzüyo okulu bırakmayı bile düşünüyorum bazen

Seni anlıyorum 3,5 yıl hiç kolay değil.. ama malesef karşındaki insan bu anlayışta biri değil...
Zamana bırak şu an yapabileceğin hiçbişi yok...

Bilior musun aynı durumdayız benım de aynı şekilde bitti bi gun dayanamadım artık bitsin die mesaj attım blörftü bi nevi-telefonda ayrılmak hiç bana göre deildir- itiraz bile etmedi 3 gün sonra doğum günüydü dayanamadım mesaj attım aradım telefonunu kapattı düşünün 5 kuruş param yokken gittim Fenerbahçe yeni sezon forması aldım evine gittim annesiyle dertleştik vs eve geldım mesaj attı çok yıprandık falan fıstık ayrılalım köpek gibi yalvardım bitmesin die ama nafile bitince bitior daa önce kie ayrılıklarımız gibi olmadı 4 ay oldu artık. Kendine başka uğraşlar bul ve en önemlisi ondan soğumaya çalış kendı kendını telkinle zaten gözden uzak olan gönülden de uzak oluor. Yaptığı kötü şeyleri sana çektirdiklerini düşün ve unut ve mümkünse gördüğün hoşlanabilecein beraber vakit geçirmekten keyif alabilecein erkekden ya da erkeklerden uzaklaşma kesinlikle ben aynen böle yapıorum ve istesemde onun için ağlayamıorum artık çok zor.

kızlar şimdi face de de msn de açık ölüyorum heyacandan bir yandan da acaba başka biri ile mi görüşüo diorum ne yapmam gerekiyo:(

Back