- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.594
-
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
Busefer içimden bi ses Ya uyuyamazsam hıc ,o arada bagısıklıgım uyumadıgım için duser de korona olursam yada hıc uyuyamazda ölürsem delirirsem dusuncesi aklmdan ckmıyorBilemiyorum bu durumu çok empati de yapamadım Allah yardimciniz olsun. Ancak nacizane şunu deneseniz uyumasan nolur ki?en fazla biyeré kadar uyuyamayacaksin bir müddet sonra zaten vücut dayanmaz,böyle düşünsen sürekli ..
Evet eskiden kullanıyordum ama bırakınca anksiyete başa sarıyo artık ilaçsız kendi kendime halletmek istiyorum keske edebilsemAnksiyetede ilaç kesinlikle etkili.
Zaten ömür boyu içmeyeceksiniz o korkuyu çözebilmek için önce bi sakinleşmesi lazım ki zihniniz puslu yola ışık açsın
Evet eskiden kullanıyordum ama bırakınca anksiyete başa sarıyo artık ilaçsız kendi kendime halletmek istiyorum keske edebilsem
Busefer içimden bi ses Ya uyuyamazsam hıc ,o arada bagısıklıgım uyumadıgım için duser de korona olursam yada hıc uyuyamazda ölürsem delirirsem dusuncesi aklmdan ckmıyor
İnanın yazdıklarınız içimi rahatlattı teşekkür ederim :)) dedklerinizi yapmaya calısıcam umarım iyi gelirYavrusunu kaybeden bir anne yazısı okumuştum söyle yazıyordu bir kısımda .. günlerce uyuyamadım delirmek istedim deliremedim, kalp krizi geçirip ölmek istedim ölemedim o acı içimi kemirdi diye devam ediyordu. .. demem o ki kolay değil öyle heMen hasta falan olmassiniz korkmayın.
Yemenize içmenize dikkat edin kendinizi odaklayın bir müddet sonra nasılsa uyuyacağım diye kendinizi biraz özgür bırakın goruceksiniz hersey yoluna girecek..
Neler oluyor dünyada baksanıza göçük altında günlerce kalan kişiler kurtuldular sağ sağlim, savaş bölgesinde kalan kişilerin sağlığı heMen gitmedi. . O kadar kolay değil herkes nasıl yapıyorsa sizde yapabilirsiniz. . Kendinizi rahat bırakın vücut uyumak istediğinde zaten engel olamayacaksiniz .. uykuyu düşünmeyin .. örgü örün ,kitap okuyun, boyama yapın, birseyler yapın unutun aklinizdaki uyku endisesinı. Tek kalmayın arkadaşlarinizla görüşün kafanızı dağıtın biraz..
Bu durumu aylarca yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum bende anksiyete bozukluğu vardi+panik atak her gün uyuyamazsam diye düşünürdüm saatler öncesinden sonuç olarak uyuyamazdim bu şekilde gidiyordu. Doktorum ilaç yazdi sakinleştirici öyle öyle tekrar uyumaya başladım ve zamanla ilacı bıraktım
Yaa seviyorum seni, daha önceden de yorumlasmistik belki hatırlamazsin o zaman hamileydin, kararsizdin o zamanlardan biliyorum seni :) deneyeceğim tamam bir iki belki zamanla ise yarar :)
Uyuyamamaktan korkmayarak atlatabilirsiniz uyumazsam uyumam ucunda ölüm yok.iki gun uyumam 3.gün sizarim nasilsa diyip rahatlayin zaten uyuyamama diye bi sey beyninizin size korku vermesi varNasıl atlattiniz ? Ya da atlatan var mı nolur yardımcı olun??????