Yazdığınız cümlelerin hepsini yaşamış biri olarak yazıyorum. Boşu boşuna o kadar çok mr a girdim ki. Baş dönmesi gibi bir gerilme hissi ile başlıyordu. Arkasından kalp çarpıntısı, endişe, bayılacağım korkusu, beynimde ur var korkusu, sara hastası mıyım korkusu daha neler neler. 3 yılımı yedi. Öncelikle boyun fıtığınız var mı? Boyun fıtığı herkeste olabiliyor, yerleşmiş kulunç gibi. Beyine giden damarlara baskı yaptığı için baş dönmesi, gerilme, sersemlik yapıyor. Bu da anksiyeteye sebep oluyor. Zaten panik biriyseniz tamamdır.
Şunu unutmayın, kötü şeyler gümbür gümbür gelir. Siz hastaneye ayakta gidemezsiniz beyninizde bir şey olsa. Bana bunu gittiğim prof. nörolog söylemişti. Ondan sonra hiç mr çektirmedim. Kuzenim de beyin tümörü çıktı, hastaneye o kadar zor götürebildik ki o an anladım. Ay beynimde bir şey var sanırım gideyim de mr çektireyim gibi bir şey değilmiş meğer. Velev ki öyle, kuzenim ameliyat oldu iyileşti, çalışıyor, hiç atlatmamış gibi devam ediyor. Biz de boşuna panik. :)
Şöyle söyleyim hiç bir zaman bayılmadınız ve bayılmayacaksınız. Boyun fıtığım geçtiğinde bile yine başım sersemliyordu amaan tansiyon diyip geçiştirdim. Tabi bu 5 yıl önceydi. Yıllarca psikiyatriye gittim, ilaç kullandım. Çok şükür 2 yıldır ilaç almıyorum. Kendimi dinlemiyorum. İnsanız tansiyon düşer, fıtık vardır beyine baskı yapar. Birazdan geçecek, zaten hep geçiyor, bayılmıyorum ve hastalık çıkmayacak diyin kendinize :)