Merhaba, 4 aylik hamileyim. Hamileligimin ilk iki ayında hemen hemen her gun ayni saatte yani aksam 6 gibi panik atağım tutmaya başlamıştı ve cok zor geçti kafayi yiyecegimi sandim. Sonra ailemin yanina geldik gurbette yasiyorum. Buraya gelince panik ataklarim gecti fakat anksiyetem bitmedi. Hala içim huzursuz, hicbir şeyden keyif alamıyorum asla mutlu degilim çünkü icimde bir his var ve beni buna zorluyor. Çok zor geçiyor günlerim. Eski neşeli enerjik halimden eser kalmadı. Sürekli içimde bir korku ve endişe ile günüm zehir oluyor. Tek kalınca daha çok artıyor. Ruhum daraliyor icime kara bulutlar çöküyor ve eski halimi hatirlayip ağlıyorum. Bir daha eskisi gibi mutlu, kaygisiz ve neşeli olamicakmisim gibi geliyor. Ölüm korkusu gibi sanki. Herkes mutluyken benim icimde bir sey ruhumu sıkıyor. Şimdi tayinimiz çıktı başka bir sehre tasinacagiz ve gidince panik atagiminda tekrar gelmesinden cok korkuyorum. Hamilelik yuzunden ilacta alamiyorum doktora gittim. Hamilelik anksiyetesini ya da panik ataklarini bu surecte hafifleten ya da geciren var mi? Ben delirmek üzereyim.