kötü bir durum gerçekten. ben sizi anlıyorum. 6 sene önce ilk atağımı yaşadım. aman Allahım felaketti. bir de bilmiyordum böyle bi rahatsızlıktan olduğnu. ay neyse bahsetmiyim.
ilaç kullandım, ilk bir kac ay toparlanma sürecim oldu, sonrası mis. getirdiği kiloları saymazsak.
ne zamandır böyle bişey yaşamıyodum. ama hamileyim 7.aya kadar bişeyim yoktu. geçen gün aksam tansiyonum çktı bacaklarım falan titredi acile gittim. sanki o günleri tekrar yaşadım. neyse serum merum kan tahlilleri bişey çıkmadı. ama o günden beri kafam hala acabalarla dolu. yine olacak mı? falan diye arada devamlı yokluyor huzursuzluklar. hamile olmasam doktora gidip antidepresana başlardım. ama bu illetle başetmesi ilaçsız çok zor. eşinizin ve sizin imkanınız varsa ve gerekli durumda kendinize daha fazla eziyet etmeden psikiyatr görünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
acaba başım döncek mi? tansiyonum çıkcak mı? diye düşünmekten bazen yoktan yere kendi başımı döndürüyorum.
size bol huzur diliyorum. aklınızda bulunsun tavsiyede bulunan muhtemelen olmuştur ama öyle bir durumda ilk yaptığım şey odağımı değiştirmek oluyor. nefes egzersizi öneriyorum. çoğu zaman Allahtan kısa sürüyor. yeter ki başetmesini bilelim. geçmiş olsun.
benzer bir konu vardı bunu yazmıştım aynısını buraya gönderiyim dedim. umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir.