- 15 Ekim 2016
- 6.518
- 11.741
-
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
Ben uyumadan önce bir iki saat önce hap içiyorumMerhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi saçma sapan bir korkunun içindeyim ve hayatımı resmen esir almış durumda. Uyuyamamaktan deli gibi korkulur mu? İşte ben korkuyorum. Senelerdir bu durum bende var. Önemli bir iş yapacaksam, bir yere gideceksem aklıma ilk gelen ya uyuyamazsam? Buraya kadar normal değil mi. Bende bu belirtiler panik atak gibi seyrediyor. Uyuyamayinca bir daha hiç uyuyamayacagim diye cildiriyorum. Uyuyamadigimin ertesi günü uyumak için resmen savaş veriyorum. Soğuk soğuk terler dokuyorum ya hiç uyuyamazsam deliririm, ölürüm diye düşünceler beynimden ışık hızıyla geçiyor. Piskiyatrist teşhisi anksiyete bozukluğu. İlaç tedavisi verildi. Henüz başlamadım. Var mı bunu yenmenin daha başka bir yolu. Korkunun üzerine git diyecekler olur belki, öyle bir korkuyorum ki. Üzerine gitme düşüncesi bile beni urkutuyor. Sırf bu yüzden geçenlerde yeni girdiğim isi biraktim. Çünkü sürekli anksiyete atakları geçirip, ya uyuyamazsam yine diye cildiriyordum. Önerilerinizi bekliyorum.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama korku sariyor her yanımı . Siz ilaç kullandınız mı?Uyuyamamaktan korkmayarak atlatabilirsiniz uyumazsam uyumam ucunda ölüm yok.iki gun uyumam 3.gün sizarim nasilsa diyip rahatlayin zaten uyuyamama diye bi sey beyninizin size korku vermesi var
Kullanmadigim ilac kalmadi ilac kullanmak cözüm degil uykusuz kalsaniz bile hayatiniz devam edebilir önce korkularla yüzlesinÖyle yapmaya çalışıyorum ama korku sariyor her yanımı . Siz ilaç kullandınız mı?
Yani peki antidepresan iyi gelmez mi? Kimse beni anlamıyor...Kullanmadigim ilac kalmadi ilac kullanmak cözüm degil uykusuz kalsaniz bile hayatiniz devam edebilir önce korkularla yüzlesin
Siz atlattiniz miAradan epey bir zaman geçmiş çok merak ettim şuan ne durumdasın.. Aynı sorun bende de var ve aynı senin gbi panik yapıyorum ya hiçbir zaman uyuyamazsam delirirsem ölürsem..(
Bende de biraz var o ama uyumak şöyle çok kolay oluyor . Bir hayal kurup o hayali düşünunce kendini uyumuş buluyorsun geneldeMerhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi saçma sapan bir korkunun içindeyim ve hayatımı resmen esir almış durumda. Uyuyamamaktan deli gibi korkulur mu? İşte ben korkuyorum. Senelerdir bu durum bende var. Önemli bir iş yapacaksam, bir yere gideceksem aklıma ilk gelen ya uyuyamazsam? Buraya kadar normal değil mi. Bende bu belirtiler panik atak gibi seyrediyor. Uyuyamayinca bir daha hiç uyuyamayacagim diye cildiriyorum. Uyuyamadigimin ertesi günü uyumak için resmen savaş veriyorum. Soğuk soğuk terler dokuyorum ya hiç uyuyamazsam deliririm, ölürüm diye düşünceler beynimden ışık hızıyla geçiyor. Piskiyatrist teşhisi anksiyete bozukluğu. İlaç tedavisi verildi. Henüz başlamadım. Var mı bunu yenmenin daha başka bir yolu. Korkunun üzerine git diyecekler olur belki, öyle bir korkuyorum ki. Üzerine gitme düşüncesi bile beni urkutuyor. Sırf bu yüzden geçenlerde yeni girdiğim isi biraktim. Çünkü sürekli anksiyete atakları geçirip, ya uyuyamazsam yine diye cildiriyordum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ne iciyosunuzBen uyumadan önce bir iki saat önce hap içiyorum
Normalde uyurum ama bazen banada oluyor uyku tutmuyor hap iyi geliyor tamamen bitkisel
Ben bitkisel bile olsa ilaç tavsiye etmem almanyada var bu ilaç siz Türkiye’de ki bitkisel uyku haplarını araştırın alıp deneyin hangisi işe yarıyor ise onu kullanın birde sakinleştirici çaylar var .Ne iciyosunuz
Nasıl iyilestinizYa ben de uyuyamıyorum, korku değil direk uyuyamama problemi yaşıyorum ya deli gibi uykum oluyo gözlerim yanıyo ama dalamıyorum saatler alıyo dalmam ya nedendir ki
Nasıl atlattinizAyni anlattiginiz gibiydim yataga girince aglama krizlerine girerdim ya uyuyamazsan sabah uyanamazsam falan diye baskalarina komik gelebelir belki ama yasadigim icin biliyorum anliyorum seni
Atlattiniz miBenimki direk uyuyamazsam korkusu. Ben direk hiç uykuya dalamamaktan korkuyorum. Ya delircekmis gibi hissediyorum.
İyilestiniz miYok hayır o da değil, böyle hiiic uykuya dalamicam, hiiic uyuyamiycam ve ya delircem ya ölcem korkusu :)
Geçti mi acaba rahatsizliginiz4 gün uyumayip açılışı yapmıştım. İlaç içmeyeyim diye çok direndim.Doktorun bana , insanlar kalpleri ciğerleri hasta olunca ilaç kullaniyorlarda bu hastalikta niye icmiyorlar. Bu rahatsızlıkta da beyin kimyası değişiyor, demişti. İkna olup başladım ve çok rahatladım. İlaçlarınizi kullanın derim anksiyete ilaçsız geçmiyor
Nasıl iyilestiniz acaba ??Ben de bu durum 1 yıldır var. Başlangıcı kafama bir şey takıldığından uyuyamam olmuştu şuan ise ya uyuyamazsam düşüncesi ile uyuyamıyorum. Gece olmasını istemiyordum..
Sonra psikiyatriye basladım,okb tanısı kondu ve ilac kullanıyorum. Yani bu durum gecici once bunu kabullenmek gerek. Tedavi yontemi de gecici. O ilaclar bizi duzeltmek,bize yardımcı olmak icin veriliyor. Eski düzeni tutturdugumuzda zaten kullanmamıza gerek kalmayacak.. tedavinizi geciktirmeyin lutfen..
Allah bizim gibilere sifa versin insallah..