- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.528
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Gidiyoruz onunla da yazdım sonda gormemissnz .. arabada ve bebek arabası nda durmak istemiyor uykusu gelince dışarda uyumuyor uyusada hemen uyanıyor..Bisey dicem kvde de calısıyo annede.
Kvde bakmıyor ama anne annem calısıyor zaten:)
İkisi de bakmak zorunda değil bikere.
Bide cocuk 10 aylık neden onu da götürmüyorsunuz?
Yani pandemide en fazla nereye gidebilirsiniz zaten?Avmye gitseniz bile bebek arabası kanguru is görür.
Dısarı cıkmadıgı icin yabancılıyordur.Cıka cıka alısacak cocukta.
Zaten yasından sonra yürümeye baslar parklara gidersiniz oyun dönemine girecek.
O dediğin sanrm kayınpederin eşi.otur eski konunu oku bence sen önce sen en son kovmakta beter ettin ya hani kadını (ki ben hak vermiştim)
şimdi de gelip bakmıyor diye kızıyorsun bu kadın amuda mı kalkacak ?
Iki tane birbirine yakın yaş Bebek valla zor oluyor mu çok cidden sizin de helal olsunKücük bebekle biraz zor oluyor haklısınız.. Büyük oğlum 2 bucuk yasindayken, artik tam anlamiyla eski hayatimıza geri dönmüstük.. Alıp dışarı çıkarma, gezdirme, yedirme vs.. hersey rahatlamiştim kucuk oglum şimdi 1 yasinda, onunla gezmeye gitmek biraz zor.
Calısıyorum, evin isleri, cocuklar falan derken ben de bazen cok bunaldığımı hissediyorum. Birileri (annem ya da kayınvalidem) ufaklıga bakarsa büyük oğlanı alıp biryerlere gidiyorum, bakan olmazsa evde, bahçede, yakın çevrede biraz takılıyoruz haftasonları. Bazen de hadi bir ihtimal belki cok rahatsiz olmaz deyip uzun soluklu plan yapıyoruz ama birazcık hüsrana uğruyoruz :) bebek sonuçta, rutinine düşkün..
Annenize bırakma seçeneğini elemeyin asla. Sizden ayrı da kalabilmeli cocuk.
Bir de her ne kadar rutinlerine düşkün olsa da onu da dışarı çıkarın sizle, kişisel gelişimine katkısı olacaktır oldukça..
Üç yaşındayken her şey yoluna girmisti bizdede. Bez yok. Uyku sorunu yok. Konuşuyor. Seninle her yere sorunsuz geliyor. En yakın arkadaşım olmuştu. Ve ben üç ay sonra ikinciye hamile kaldımKücük bebekle biraz zor oluyor haklısınız.. Büyük oğlum 2 bucuk yasindayken, artik tam anlamiyla eski hayatimıza geri dönmüstük.. Alıp dışarı çıkarma, gezdirme, yedirme vs.. hersey rahatlamiştim kucuk oglum şimdi 1 yasinda, onunla gezmeye gitmek biraz zor.
Calısıyorum, evin isleri, cocuklar falan derken ben de bazen cok bunaldığımı hissediyorum. Birileri (annem ya da kayınvalidem) ufaklıga bakarsa büyük oğlanı alıp biryerlere gidiyorum, bakan olmazsa evde, bahçede, yakın çevrede biraz takılıyoruz haftasonları. Bazen de hadi bir ihtimal belki cok rahatsiz olmaz deyip uzun soluklu plan yapıyoruz ama birazcık hüsrana uğruyoruz :) bebek sonuçta, rutinine düşkün..
Annenize bırakma seçeneğini elemeyin asla. Sizden ayrı da kalabilmeli cocuk.
Bir de her ne kadar rutinlerine düşkün olsa da onu da dışarı çıkarın sizle, kişisel gelişimine katkısı olacaktır oldukça..
Konuyu kaçırdın sanırım, elbette hepimiz yeri geliyor annelerden rica ediyoruz baksın diye ama bakmıyor diye gelip burada ağlayıp milleti suçlamıyoruz .Buranin kitlesi çok garip ya. Aynı konuda başka bir üyeye "sürekli bebek bakıyorum, hep yalnızım." filan dediğinde 2-3 saat bakacak kimse yok mu, bırakıp kendinize zaman ayırın diyen ama bir üye kv ve annesine 2 saat çocuk bırakmak isteyince " e bilmiyor muydun böyle olacağını, doğurmasaydın." diyen garip bir kitle var. Bir de bbek bakımının zorluğunu en iyi bilen kadınlar yapıyor ya böyle çok enteresan gerçekten.
Ne olmuş kadın buraya gelip biraz dert yandıysa? Hemen doğurmasaydın mı demek lazım ya, inanılmaz gerçekten.Konuyu kaçırdın sanırım, elbette hepimiz yeri geliyor annelerden rica ediyoruz baksın diye ama bakmıyor diye gelip burada ağlayıp milleti suçlamıyoruz .
Doğurmasaydın demedim, kaldırabilir miyim diye düşünseydin dedim. İyi yaa keyfimize doğuralım bu çocukları sonra bozuk psikolojilerle olumsuzluklarla mutsuz çocuklar büyütelim . Sen ve senin gibi bencil kafalar inanılmaz gerçektenNe olmuş kadın buraya gelip biraz dert yandıysa? Hemen doğurmasaydın mı demek lazım ya, inanılmaz gerçekten.
Ömür boyu çocuk yapmamak saçma zaten evlendikten yedi sene sonra yaptık bunun içinBu kadar gezme meraklısıydınız da neden çocuk yaptınız? Kimse sormamış ben sorayım yani belli sosyal hayatınızın, uykularınızın bir süre bölüneceği değil mi?
Bizde bıraktık İnan ama kafayı yiyecek kadar saatlerce ağlıyor durmuyor bir kere otobands yol kenarına çekip yolda yruumek zorunda kaldii sinir krizine girdi arabadaBunalmanızı anlıyorum ama bazen ben kendime de şaşırıyorum ya. On senedir bırakın gezmek için, ev işi yapabilmek için bile kimseye çocuğuma bak benim işim var diyemedim. İstisnasız her işimi çocuklarla beraber yaptım. Çocuğunuzun rahatını tabiki düşüneceksiniz ama bırakın o biraz sizin hayatınıza uyum sağlasın. Yani bebek arabasında oto koltukta durmuyor diye bir şey yok, siz ilk durmadığında müdahale ettiğiniz için şimdi inat ediyordur. Bırakın ağlasın bırakın mızmızlansın siz rahat oldukça çocuğunuz da rahatlayacak. Az sabır az mücadele ile yakında beraber gezmek de keyif verir.
Yok çok erken işten cikiyor sürekli bı bahane bulup işten izin alıyor çalışmıyor arkadaşları ile takılıyor bakmak zorunda değil ben zaten sürekli gel bak demedim normalde de iki saat gelip seviyor bende diyorum biz evden gidelim biz olmadan sev iki saat zaten altını değiştiriyor üstünü değiştiriyor karnını doyuruyor öyle bırakırım kendisine de yemek yapıp bıraktım bir ekz bıraktığımds on aydır bir kez bıraktım ondada milletin kayınvalidesi çeşit çeşit yemek yapar benimki bulaşıkları bile masada bırakıp evi daha cok dağıtıp gidiyor genelde de sevmeye diye geli akşam yemeğini bana kitliyo son dakka bekar olan oğlunu da çağırıyor onada yemek hazırlamamal için böyle yapan kişi sevmesin de o zamanKayinvalideniz calisiyormus, izin gununde torun bakmak zorunda degil. Tabi ki biraz sevip gidecek. Her seye alinmayin, herkesten cocugunuza bakmasini beklemeyin