- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Önce üslubunu düzelt hayırdır kavga mı etmek istiyorsun bu nasıl bı yazım şekli anlamıyorum ki normal hayatta yapamadığıniz gideri burda yapmaya çalışıyorsunuzHerkes senin çocuğuna bakmak zorunda mı ? Annene kayın validene güvenip mi yaptın çocuğu. Her bebekli insan benzer şeyleri yaşıyor yüzyıllardır. Sürpriz olmasa gerek. Keşke doğurmadan önce düşünseydin ben bu sorumluluğu kaldırabilir miyim diye
bakmak zorunda değil ben zaten sürekli gel bak demedim normalde de iki saat gelip seviyor bende diyorum biz evden gidelim biz olmadan sev iki saat zaten altını değiştiriyor üstünü değiştiriyor karnını doyuruyor öyle bırakırım kendisine de yemek yapıp bıraktım bir ekz bıraktığımds on aydır bir kez bıraktım ondada milletin kayınvalidesi çeşit çeşit yemek yapar benimki bulaşıkları bile masada bırakıp evi daha cok dağıtıp gidiyor genelde de sevmeye diye geli akşam yemeğini bana kitliyo son dakka bekar olan oğlunu da çağırıyor onada yemek hazırlamamal için böyle yapan kişi sevmesin de o zaman
Ayrıca çocuğuma on aydır ben kimsenin yardımı olmadan bakıyorum anladın mı yedi günlükken sezaryenle evimde kendim baktım ben ..
Ayrıca yedi sene sonra çocuk yaptım bunları bildiğim için sana mı kaldi bana hesap sormak
Arada bunalmış olmak suç mu sorumlulukmus biliyoruz herslde sorumluluğunu bilincsiz sokakdaki Suriyeliler gibi yapıp yapıp otoban kenarına çıkarmadık ya çocuğu