Heheh göz ardı edilmişsem bu cümlelerimi okuyamayacaksın mademSeni yerim benn kızz burdaki ilk göz ağrımsın sen
Alışveriş mı yaptın..oda ıkıncı el bolumunden bırımı yoksa:))
Aay bu merakım yüzünden hep
Burda ınsan kımden haber alırkiAhahahha
Okusa direk anlayacak yeminle
Eheh, adımı bilen ilk ve tek kişi olarak sen de benim ilk gözüm ağrısın. Allam çok şekeriz galp galp galp
Hahah şeker saçıyorsun yaniii normal
Eveet tüm sır perdesi aralanınca derin bir sessizlik oluşur artık..herkes öğrendi ve huzurlu..:)
Kapatalım dedim sallanmadım :) Ama yetkisi dışında da olabilir oky'nin bilemedim.Ahahhaha aynen
Bu konunun ömrü uzun değil söylemedi deme
Ceylin profilinde ki kadın uzaktan Fatmagül un yengesine benzıyor:)Ahahhaha aynen
Bu konunun ömrü uzun değil söylemedi deme
Ceylin profilinde ki kadın uzaktan Fatmagül un yengesine benzıyor:)
Ooy marga sigaraları hala yanıyorsa belki bulabılırım dıcem ama..senin cevren geniş,senınkılerı hıc bulamam hemde çok bılınmeyenli denklemBir sene önce falan bir üyeyi hatta birilerini engellemiştim..
Ben , benim yüzüme hiç bir şey yokmuş gibi gülüp daha sonra da en yakın arkadaşlarımı dolduran kişi veya kişilere ayar oluyorum..
Ben ;böyle onla konuşma , bunla konuşma diyen tiplere daha çok ayar oluyorum..
İki yakın arkadaşın arasına girip , sadece benimle konuşacaksın diye baskı kuran tiplere ayar oluyorum..
Yakın arkadaşımın beynini yıkayıp, onu benden çalan kişilere , ve daha sonra da yine yakın arkadaşım dediğim kişiyi sırtından vurabilecek kadar düşüncesizce hareketlere anlam veremeyip, yine ayar oluyorum..
Engellemiştim bir kaç kişiyi..
Sonra çok merhametli olduğum zamanlarda aklıma bir kaç düşünce düşmüştü..
kaldırdım..
Şuan yok..
Ooy marga sigaraları hala yanıyorsa belki bulabılırım dıcem ama..senin cevren geniş,senınkılerı hıc bulamam hemde çok bılınmeyenli denklem
yetkim dışında bir bölüm. bdvde olsaydı kapanmıştı çoktan. ama şimdi rahat rahat yazıyorum:)Kapatalım dedim sallanmadım :) Ama yetkisi dışında da olabilir oky'nin bilemedim.
Bana mı?
noluyoruz canimSana neden cevap vermedim biliyor musun harehare?
Anallı orallı bel altı sorularından sıkıldım
Bana verdiğin erkek üyeliğin de senin olduğunu düşünüyorum
Hangi kadın kalkıp da boşanma dönemindeki bir kadına
"Al bak bununla konuş iyi gelir" der??
Yemezler :)