Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

Heheh göz ardı edilmişsem bu cümlelerimi okuyamayacaksın madem Seni yerim benn kızz burdaki ilk göz ağrımsın sen

Eheh, adımı bilen ilk ve tek kişi olarak sen de benim ilk göz ağrımsın. Allam çok şekeriz galp galp galp

Alışveriş mı yaptın..oda ıkıncı el bolumunden bırımı yoksa:))
Aay bu merakım yüzünden hep

millan kızkardeşim, Yoko Ono olma yolunda gidiyorsun KK senin bu merakın yüzünden iyice çözülmeye başlayacak. asdfghj

Eveet tüm sır perdesi aralanınca derin bir sessizlik oluşur artık..herkes öğrendi ve huzurlu..:)

O değil de biz kadınların başına ne geliyosa meraktan geliyor ha!
Göz ardı bile edemiyoruz sevmediklerimizi merakımızdan

Benim şuan sevmediğim ya da sinir olduğum kimse yok. Aslında çok ciddiye almıyorum öyle herkesi yani bana ters ya da saçma gelen mesajlar veya yorum stilleri oluyor ama gülüp geliyorum. En azından şimdilik bende durum bu

Bir sene önce falan bir üyeyi hatta birilerini engellemiştim..

Ben , benim yüzüme hiç bir şey yokmuş gibi gülüp daha sonra da en yakın arkadaşlarımı dolduran kişi veya kişilere ayar oluyorum..

Ben ;böyle onla konuşma , bunla konuşma diyen tiplere daha çok ayar oluyorum..
İki yakın arkadaşın arasına girip , sadece benimle konuşacaksın diye baskı kuran tiplere ayar oluyorum..
Yakın arkadaşımın beynini yıkayıp, onu benden çalan kişilere , ve daha sonra da yine yakın arkadaşım dediğim kişiyi sırtından vurabilecek kadar düşüncesizce hareketlere anlam veremeyip, yine ayar oluyorum..

Engellemiştim bir kaç kişiyi..
Sonra çok merhametli olduğum zamanlarda aklıma bir kaç düşünce düşmüştü..
kaldırdım..

Şuan yok..

Ooy marga sigaraları hala yanıyorsa belki bulabılırım dıcem ama..senin cevren geniş,senınkılerı hıc bulamam hemde çok bılınmeyenli denklem

Ooy marga sigaraları hala yanıyorsa belki bulabılırım dıcem ama..senin cevren geniş,senınkılerı hıc bulamam hemde çok bılınmeyenli denklem

Yok kuzum kırk yıl düşünsen o kişilerin olduğuna hayatta inanmazsın..
Belkide duysan şok olursun hadi be canım dersin..

Ha siteden engellemişim engellememişim inan hiç fark etmiyor..

Ben beyinde bitirdim..

Onca paylaşılmış duygulara anılara sırlara yazık oldu ya , ona üzülüyorum başka bir şeye değil..

Kimseyi goz ardi etmedim ole bir butonu da simdi oldunu fark ettim desem yeridir arkadaslarimin ne yapmislar diye genellikle izle butonuna atilanlardanim desem yeridir

noluyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…