Cok meraklandimhiç göz ardı etmedim...niye edeyim ki...?
ama sinir olduğum 2tane var
biri çok bilmiş geziyo,üstündde de bir negatiflik aman aman....
diğeri de çok bilmiş ,ukala ana arada haklı çıkıyoronu diğerinden bir tık daha alıyor içim...ohhhh rahatladım mı ney? :):)
birde eskiden gıcık olduğum bir üye vardı
ayyhhh azalarak yok ol dediydim hep içimdenkız hakkat girmiyor atıkın fazla :):)
hımm...başka...birde gıcık olduğum bir grup vardı hi hi dağıldılar,tabi bu çok eskidendi...
baya yazmışım yaf
önemlş değili yahu zaten haberleri bile yok :) tamamen kişisel :)Cok meraklandim
Demek boşanma aşamasında bırıydı..Hahah kuşum sen gönül ardı etmişsin hatunlarıBenim bi tane valla. Her gün acaba başına bişe gelmemiş mi, adam akıllı boşanabilmiş mi diye mesaj atardım dertleşirdik. Ama popülaritenin verdiği toto kalkması beni üzdü doğrusu.
Yaa meraklı hatunlarrrrr dedikodu için açmadım başlığıDemek boşanma aşamasında bırıydı..
Aklıma bırı geldı ama neyse o mudur ki:)))
Hani bi ara geyikte takılıyordu..o mu:))Yaa meraklı hatunlarrrrr dedikodu için açmadım başlığıevet odur :)
Bir topik yetmiyordur başka açıyordur belkiHani bi ara geyikte takılıyordu..o mu:))
Yoksa başkasını mı dusuniiim:))
Burda da geyıkte takılmayan yokki:)
Hani belkı kendı geyık topiği olmuştur bi ara o mu:)
He anladım doğru tahmin etmişim dimek..:))Bir topik yetmiyordur başka açıyordur belki
Hahah böyle bir topik açsak dolar taşar yani heHe anladım doğru tahmin etmişim dimek..:))
Başka yokmu..ipucu ver bulalım hahhah:)) zevkli oluyomuş:)
ben buldum sanırım:)Demek boşanma aşamasında bırıydı..
Aklıma bırı geldı ama neyse o mudur ki:)))
He yaa bende buldum..ben buldum sanırım:)
bu kolaymış ya,bencede:)He yaa bende buldum..
Keşke azcık zor olsaydı bulması..
Heheh göz ardı edilmişsem bu cümlelerimi okuyamayacaksın mademSitede adımı bilen tek kişi harehare hanım olduğu için kendisini göz ardı ettim, bütün gizemli havamın önündeki tek engel.
Ama o kişiyle,bu kişinin samımıyetıne rast gelmedim..hemde bu kadar içerliyecek derecede ki samımıyete..bu kolaymış ya,bencede:)
Kapatsak mı silsek mi konuyu :/bu kolaymış ya,bencede:)
Yaa şaka bi yana istemediğim bir noktaya gidiyor ben onu çekiştirmek vs için açmamıştım bu başlığı. Sadece forumda bir başlıkta son mesajı yazan kişi olarak 'göz ardı edilen üye' dediği için merak ettim insanlar niye böyle bir icraate gidiyor diyebu kolaymış ya,bencede:)
ben zaten geyiğe pek takılmam. ama severim o kişiyi..:)Ama o kişiyle,bu kişinin samımıyetıne rast gelmedim..hemde bu kadar içerliyecek derecede ki samımıyete..
O kişinin hep kendi ahalisi olurdu çevresinde..
Bazen fake,bazen cake:)))