Nasıl yani birini görmek istemediğin olmuyo mu?Hiç öyle bişey yapmadım. Merak ederim ben ne yazıyo diye falan.
Yoo hiç öyle bişey olmadı şimdiye kadar. Bu halının altına süpürmek gibi bişey olur sankiNasıl yani birini görmek istemediğin olmuyo mu?
Hımm bilemedim doğrusu.Yoo hiç öyle bişey olmadı şimdiye kadar. Bu halının altına süpürmek gibi bişey olur sanki
Hahah kuşum sen gönül ardı etmişsin hatunlarıhiç göz ardı etmedim...niye edeyim ki...?
ama sinir olduğum 2tane var
biri çok bilmiş geziyo,üstündde de bir negatiflik aman aman....
diğeri de çok bilmiş ,ukala ana arada haklı çıkıyoronu diğerinden bir tık daha alıyor içim...ohhhh rahatladım mı ney? :):)
birde eskiden gıcık olduğum bir üye vardı
ayyhhh azalarak yok ol dediydim hep içimdenkız hakkat girmiyor atıkın fazla :):)
hımm...başka...birde gıcık olduğum bir grup vardı hi hi dağıldılar,tabi bu çok eskidendi...
baya yazmışım yaf
Aa kim o ?Hahah kuşum sen gönül ardı etmişsin hatunlarıBenim bi tane valla. Her gün acaba başına bişe gelmemiş mi, adam akıllı boşanabilmiş mi diye mesaj atardım dertleşirdik. Ama popülaritenin verdiği toto kalkması beni üzdü doğrusu.
Nasıl göz ardı ediliyor yaa yeni duydumm
:))))))))))))))))) sizin gözünüze görümemek lazımmış :))))))hiç göz ardı etmedim...niye edeyim ki...?
ama sinir olduğum 2tane var
biri çok bilmiş geziyo,üstündde de bir negatiflik aman aman....
diğeri de çok bilmiş ,ukala ana arada haklı çıkıyoronu diğerinden bir tık daha alıyor içim...ohhhh rahatladım mı ney? :):)
birde eskiden gıcık olduğum bir üye vardı
ayyhhh azalarak yok ol dediydim hep içimdenkız hakkat girmiyor atıkın fazla :):)
hımm...başka...birde gıcık olduğum bir grup vardı hi hi dağıldılar,tabi bu çok eskidendi...
baya yazmışım yaf
tüh kötü olmuş. şansına küs artık:)hahah bende bi ara edtörün birini engelleyecektim bi umutla ama editörler engellenemiyormuş üyelerle zorum yok şükür
:))))))))))))))))) sizin gözünüze görümemek lazımmış :))))))