Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

bahsettiği kişi benim
sustum bak şu 10 sayfadır ama yeter
ortalığı da ayağa kaldırmak istemedim belki dedim yanılıyorumdur erkek değildir
ama çok rahatsız oldum ben bu şahısın benimle konuşma tarzından
belaltı sorularından, anal seksmiş oral seksmiş tamam kadınız ki ben de rahat bir insanım konuşmaktan çekinmem ama her mesajda bunlar geçince artık kendimi kötü hissettim ve cevap vermedim
artı bana bir chat sitesinde bir erkeğin profilini attı "al bununla konuş iyi gelir bak" dedi
ben de yok gerek yok filan geçiştirdim bir daha da cevap dahi vermedim kendisine
ne konuşucam elin bilmediğim adamıyla
yönetim bakabilir mesajlarımızı inceleyebilir orada vardır hala linki

Sana neden cevap vermedim biliyor musun harehare?
Anallı orallı bel altı sorularından sıkıldım
Bana verdiğin erkek üyeliğin de senin olduğunu düşünüyorum
Hangi kadın kalkıp da boşanma dönemindeki bir kadına
"Al bak bununla konuş iyi gelir" der??
Yemezler :)
erkekmi. sana erkek üyelikmi verdi.. ya sarışınım error verdirmeyin anacım. fazlası zararlı bana:)

erkekmi. sana erkek üyelikmi verdi.. ya sarışınım error verdirmeyin anacım. fazlası zararlı bana:)

bahsettiği kişi benim
belaltı sorularından, anal seksmiş oral seksmiş tamam kadınız ki ben de rahat bir insanım konuşmaktan çekinmem ama her mesajda bunlar geçince artık kendimi kötü hissettim ve cevap vermedim
artı bana bir chat sitesinde bir erkeğin profilini attı "al bununla konuş iyi gelir bak" dedi
ben de yok gerek yok filan geçiştirdim bir daha da cevap dahi vermedim kendisine

bak bunu yazmıştım oky umursamamıştım ama şimdi kibleyeceğim o mesaj incelensin bulunsun

bahsettiği kişi benim
anam kuzum ben ne safmisim bir an normal konu zannettim ole muhabbetine konusuyoruz sandim bileydim hic ortak olurnuydum kusura bakma valla kible canim baksinlar :KK51:

kızdan bahsediyorlar sayfalardır
ne gereksiz bir kıskançlık çözemedim
meyve veren agaca naparlar bilirsin:KK53:

bahsettiği kişi benim

bak bunu yazmıştım oky umursamamıştım ama şimdi kibleyeceğim o mesaj incelensin bulunsun
just sen olduğunu anladım canım ama sen neden hala aynı yanlışlara devam ediyorsun. neden hala herkesle bu kadar özel şeylerini konuşuyorsun ve samimi oluyorsun.
tatlım daha önceki vakayı unuttunmu. lütfen dikkatli ol artık

anam kuzum ben ne safmisim bir an normal konu zannettim ole muhabbetine konusuyoruz sandim bileydim hic ortak olurnuydum kusura bakma valla kible canim baksinlar :KK51:

meyve veren agaca naparlar bilirsin:KK53:

herkes öyle sandı hayatım zaten önemli değil
beni bilen biliyor şurada kimseyi takmadığım sallamadığım olmadı karşımdaki düzgün bir insan oldukça

just sen olduğunu anladım canım ama sen neden hala aynı yanlışlara devam ediyorsun. neden hala herkesle bu kadar özel şeylerini konuşuyorsun ve samimi oluyorsun.
tatlım daha önceki vakayı unuttunmu. lütfen dikkatli ol artık

yok zaten geçiştirdim canım ondan gocunmuş anlatır mıyım hiç.
bir şekilde geçiştiriyordum ona bozulmuş zaar.
onun ne haddine benim seks hayatımı bu kadar deşmek..

kimseyi göz ardı etmedim etmem çünkü ne yazmış diye meraktan çatlarım

bi kaç kişi var off bu ne yazmış yine dediğim ama onlarında ne yazdığını okumasam olmaz :KK53:

Ne olduğumu düşünürsen düşün
Zerre umrumda değilsin
Senin iddia ettiğin hayali popülerlikten değil
Bir forum sitesinde nasıl popüler olunur o da muamma
İşim gücüm, gerçek bir hayatım var
Arkamdan da konuşup durma burada kendi konuna devam edeceksen et

ya bu aralar ne cinsel anlamda konusma istegi var arkadaslarda ya bana da iki dene geldi ole hemen kibledim millete noliii:confused:

hayır benim bunları da konuştuklarım var bazen kadınların yardıma ihtiyacı oluyor bunu da öyle sandım ben de
başka bir chat sitesinden erkek profili atınca çaktım mevzuyu.

X