Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noluyoruz canim
noluyoruz canim
erkekmi. sana erkek üyelikmi verdi.. ya sarışınım error verdirmeyin anacım. fazlası zararlı bana:)Sana neden cevap vermedim biliyor musun harehare?
Anallı orallı bel altı sorularından sıkıldım
Bana verdiğin erkek üyeliğin de senin olduğunu düşünüyorum
Hangi kadın kalkıp da boşanma dönemindeki bir kadına
"Al bak bununla konuş iyi gelir" der??
Yemezler :)
kızdan bahsediyorlar sayfalardır
ne gereksiz bir kıskançlık çözemedim
erkekmi. sana erkek üyelikmi verdi.. ya sarışınım error verdirmeyin anacım. fazlası zararlı bana:)
Burda ınsan kımden haber alırki
Kız neydi buuu
Cnn mi aramızda:)) ntv den burcu esmersoy mu
anam kuzum ben ne safmisim bir an normal konu zannettim ole muhabbetine konusuyoruz sandim bileydim hic ortak olurnuydum kusura bakma valla kible canim baksinlarbahsettiği kişi benim
sustum bak şu 10 sayfadır ama yeter
ortalığı da ayağa kaldırmak istemedim belki dedim yanılıyorumdur erkek değildir
ama çok rahatsız oldum ben bu şahısın benimle konuşma tarzından
belaltı sorularından, anal seksmiş oral seksmiş tamam kadınız ki ben de rahat bir insanım konuşmaktan çekinmem ama her mesajda bunlar geçince artık kendimi kötü hissettim ve cevap vermedim
artı bana bir chat sitesinde bir erkeğin profilini attı "al bununla konuş iyi gelir bak" dedi
ben de yok gerek yok filan geçiştirdim bir daha da cevap dahi vermedim kendisine
ne konuşucam elin bilmediğim adamıyla
yönetim bakabilir mesajlarımızı inceleyebilir orada vardır hala linki
meyve veren agaca naparlar bilirsinkızdan bahsediyorlar sayfalardır
ne gereksiz bir kıskançlık çözemedim
just sen olduğunu anladım canım ama sen neden hala aynı yanlışlara devam ediyorsun. neden hala herkesle bu kadar özel şeylerini konuşuyorsun ve samimi oluyorsun.bahsettiği kişi benim
sustum bak şu 10 sayfadır ama yeter
ortalığı da ayağa kaldırmak istemedim belki dedim yanılıyorumdur erkek değildir
ama çok rahatsız oldum ben bu şahısın benimle konuşma tarzından
belaltı sorularından, anal seksmiş oral seksmiş tamam kadınız ki ben de rahat bir insanım konuşmaktan çekinmem ama her mesajda bunlar geçince artık kendimi kötü hissettim ve cevap vermedim
artı bana bir chat sitesinde bir erkeğin profilini attı "al bununla konuş iyi gelir bak" dedi
ben de yok gerek yok filan geçiştirdim bir daha da cevap dahi vermedim kendisine
ne konuşucam elin bilmediğim adamıyla
yönetim bakabilir mesajlarımızı inceleyebilir orada vardır hala linki
bak bunu yazmıştım oky umursamamıştım ama şimdi kibleyeceğim o mesaj incelensin bulunsun
anam kuzum ben ne safmisim bir an normal konu zannettim ole muhabbetine konusuyoruz sandim bileydim hic ortak olurnuydum kusura bakma valla kible canim baksinlar
meyve veren agaca naparlar bilirsin
sarisinligin simdi arkasina saklanma senin ne kadar kafan calistigini ben biliyrumerkekmi. sana erkek üyelikmi verdi.. ya sarışınım error verdirmeyin anacım. fazlası zararlı bana:)
just sen olduğunu anladım canım ama sen neden hala aynı yanlışlara devam ediyorsun. neden hala herkesle bu kadar özel şeylerini konuşuyorsun ve samimi oluyorsun.
tatlım daha önceki vakayı unuttunmu. lütfen dikkatli ol artık
ya bu aralar ne cinsel anlamda konusma istegi var arkadaslarda ya bana da iki dene geldi ole hemen kibledim millete noliiiyok zaten geçiştirdim canım ondan gocunmuş anlatır mıyım hiç.
bir şekilde geçiştiriyordum ona bozulmuş zaar.
onun ne haddine benim seks hayatımı bu kadar deşmek..
oyy beni nasıl anlamış krizantemciğim:)sarisinligin simdi arkasina saklanma senin ne kadar kafan calistigini ben biliyrum
hem kel hem fodul desene bu şahıs :)yok zaten geçiştirdim canım ondan gocunmuş anlatır mıyım hiç.
bir şekilde geçiştiriyordum ona bozulmuş zaar.
onun ne haddine benim seks hayatımı bu kadar deşmek..
ya bu aralar ne cinsel anlamda konusma istegi var arkadaslarda ya bana da iki dene geldi ole hemen kibledim millete noliii