Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

Yaa şaka bi yana istemediğim bir noktaya gidiyor ben onu çekiştirmek vs için açmamıştım bu başlığı. Sadece forumda bir başlıkta son mesajı yazan kişi olarak 'göz ardı edilen üye' dediği için merak ettim insanlar niye böyle bir icraate gidiyor diye :KK70: Ama bulmacaya çevirdik falan :KK70:
ya,aslında herkesin vardır böyle. yok d iyenler zaten pek etliye sütlüye karışmayanlardır. düşünceler farklı olunca olmaması mümkün değil.birde yıldızın barışmamasıda önemli gerçekten

Ama o kişiyle,bu kişinin samımıyetıne rast gelmedim..hemde bu kadar içerliyecek derecede ki samımıyete..
O kişinin hep kendi ahalisi olurdu çevresinde..
Bazen fake,bazen cake:)))
Yani evet tabi ki geyiklerde forumlarda yıkama yağlama yapmak zorunda değiliz yakın hissetmek için çokça özel mesajlaşırdık diyeyim. Ama sana da yazdığım gibi tavşan dağ durumları fazla alınganlık göstermiş de olabilirim yani. Yine olsun yine göz ardı ederim ama :KK70:

Konu bir kişi ustune dönüyor..

Senden başkası o butonu kullanmıyormuş..

Kendınden utanmalısın harehare harehare :)))

Bak ben kımseyı sevmıyorum burda ama katlanıyorum hahhahha:)))

ya,aslında herkesin vardır böyle. yok d iyenler zaten pek etliye sütlüye karışmayanlardır. düşünceler farklı olunca olmaması mümkün değil.birde yıldızın barışmamasıda önemli gerçekten
Yıldızlık da değil. Hadi kapatalım ya çok rahatsız oldum. Amacını gerçekten aştı.

Sürekli konuşmak zorunda olduğum bir üye var.
Haber almak mecbur birbirimizden ama kanim isinmadi.
Onu etmeyi dusunebilriim.
Bir de hic tanimadigim birini göz ardi etmisim .
Niye acaba.

Sürekli konuşmak zorunda olduğum bir üye var.
Haber almak mecbur birbirimizden ama kanim isinmadi.
Onu etmeyi dusunebilriim.
Bir de hic tanimadigim birini göz ardi etmisim .
Niye acaba.
Alışveriş mı yaptın..oda ıkıncı el bolumunden bırımı yoksa:))
Aay bu merakım yüzünden hep:KK43:

X