Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

bakın bir örnek daha. bir özel mesaj daha.bana yazılan..

Mrblar... İçime dert oldu kimseye soramıyorum biz 2 yıllık evliyiz eşim 3 aylıkken antidepresan kullandı.antieepresanlar libidoyu dusuruomuş. 6 ay kullandı bıraktı ama hala beni istemiyor.. İlişkiye grsek bile 10 dk ayda 1 belki... Bende soğuyorum zaten hiç orgazm bile olmadım yapmayıda beceremiyorum... Tam bi fiyasko... Eşim benden soğudu galiba..ne yapmalıyım bilemedim

ve bu kişinin tek mesajı yok sitede.
benim cevabımda bu.
özel mesajlarda bu konuları konuşmuyorum. hoş hiçbir soruna cevap vermem. prensibim bu

Mrblar... İçime dert oldu kimseye soramıyorum biz 2 yıllık evliyiz eşim 3 aylıkken antidepresan kullandı.antieepresanlar libidoyu dusuruomuş. 6 ay kullandı bıraktı ama hala beni istemiyor.. İlişkiye grsek bile 10 dk ayda 1 belki... Bende soğuyorum zaten hiç orgazm bile olmadım yapmayıda beceremiyorum... Tam bi fiyasko... Eşim benden soğudu galiba..ne yapmalıyım bilemedim

benim cevabımda bu.
özel mesajlarda bu konuları konuşmuyorum. hoş hiçbir soruna cevap vermem. prensibim bu
Yuhh derler adama :KK53:

benim cevabımda bu.

şimdi bizim de içimize dert oldu neden öyle oluyo acebağğğ deseydin :KK53:

bana da biri tanışmak istediğini yazmıştı.. sebep? dedim geri gelmedi :KK43:

Dun konuyu okuduğumda uyelere tam hakim olamasam da ben bile anlamistim kim olduğunu yaptiniz cok ayip konu sahibi konuyu amacindan uzaklastiranda sizsiniz sonrada konu cok ayip yerlere gitt diyorsunuz ya dicek birsey yok

benim cevabımda bu.

Hiç mesajı yok sana özelden msaj atıyor hayret yani,hangi cesaretle birde..

Bak şimdi hatırladım..

Yeni bir üyenin geyik topiğime ziyaretiyle başlamıştı her şey..

Sene bilmem kaç .. Bir selam merhabayla başlayan , ardından sonu kk da bomba gibi patlayan bir olaya tanıklık ettiğim yıllar..

Merhaba dedi..
Önce kendini çok hanım hanımcık biri gibi tanıttı..
Gayet efendi ve seviyeli bir konuşması vardı..
Mesleğinden tut her şeyi o kadar inandırıcıydı ki.. Aklımın ucundan dahi geçmedi o düşünce..

Fazla özele girmeden naber nasılsın diye konuşurduk hep..
Topiğe geldiğinde niyeyse sürekli benimle iletişim halindeydi..

Sonra özelden görüşmek için o mail adreslerimizi almıştık. Site de mesaj yazma engeli vardı..

Her neyse bir vakit böyle naber nasılsınla konuşurken , bir gün bu benim samimiyetime yenik düşüp bi itirafta bulundu..

Bir pro üyenin erkek olduğunu ve sevgilisi olduğunu söylemişti..
Ben şaşkınlık içerisinde dinliyorum..

Kızın resmine kadar her şeyi gösteriyordu..

Daha fazla dayanamıyorum ayrılacağım neden böyle şeyler yapıyor diye yakınıp duruyordu..

Artık kafamı yapıyor bilemedım ama..

Bu durumu öğrendiğimde önce şuan aramızda olmayan bir ablayla paylaşıp daha sonra da durumu yönetime bildirmiştik..
Herkesle arası iyi olan biriydi..

Ama ne yazık ki sonradan olaylar patlak verdi..

Diyeceğim şu ki , bir yere kadar bu yalanlar sürüyor bir yerden sonra olaylar patlak verince onarımı da çok zor oluyor :KK31:

Bak şimdi hatırladım..

Yeni bir üyenin geyik topiğime ziyaretiyle başlamıştı her şey..

Sene bilmem kaç .. Bir selam merhabayla başlayan , ardından sonu kk da bomba gibi patlayan bir olaya tanıklık ettiğim yıllar..

Merhaba dedi..
Önce kendini çok hanım hanımcık biri gibi tanıttı..
Gayet efendi ve seviyeli bir konuşması vardı..
Mesleğinden tut her şeyi o kadar inandırıcıydı ki.. Aklımın ucundan dahi geçmedi o düşünce..

Fazla özele girmeden naber nasılsın diye konuşurduk hep..
Topiğe geldiğinde niyeyse sürekli benimle iletişim halindeydi..

Sonra özelden görüşmek için o mail adreslerimizi almıştık. Site de mesaj yazma engeli vardı..

Her neyse bir vakit böyle naber nasılsınla konuşurken , bir gün bu benim samimiyetime yenik düşüp bi itirafta bulundu..

Bir pro üyenin erkek olduğunu ve sevgilisi olduğunu söylemişti..
Ben şaşkınlık içerisinde dinliyorum..

Kızın resmine kadar her şeyi gösteriyordu..

Daha fazla dayanamıyorum ayrılacağım neden böyle şeyler yapıyor diye yakınıp duruyordu..

Artık kafamı yapıyor bilemedım ama..

Bu durumu öğrendiğimde önce şuan aramızda olmayan bir ablayla paylaşıp daha sonra da durumu yönetime bildirmiştik..
Herkesle arası iyi olan biriydi..

Ama ne yazık ki sonradan olaylar patlak verdi..

Diyeceğim şu ki , bir yere kadar bu yalanlar sürüyor bir yerden sonra olaylar patlak verince onarımı da çok zor oluyor :KK31:
Seninle samimi olup konuşan kadın, deşifre ettiği erkekmiydi yani?:KK64:

Konuyu kapıyorum çünkü kusura bakmayın ama resmen dedikodu gibi olmuş ve üstelik direkt bir kişi üzerine yoğunlaşılıp isim ifşa edilmiş, açık adresle telefon numarası da yazaydınız tam olaydı, bu özel hayatı ihlaldir bilmem farkında mısınız? İnsanlar isimleri herkes tarafından bilinsin isteseydi siteye kullanıcı adı altında nicklerle giriş yapmazdı.

Bir kapama sebebi de genel açılmış bir konu gibi görünüp üye hedeflenmiş ki üyelere yönelik konu açılamaz, varsa sorununuz özelden yazışır halledersiniz, unutmadan özel bakın adı üstünde özel mesajlarda forumda ifşa edilemez.

X