Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

hayır benim bunları da konuştuklarım var bazen kadınların yardıma ihtiyacı oluyor bunu da öyle sandım ben de
başka bir chat sitesinden erkek profili atınca çaktım mevzuyu.
yav ben her seyi anamin karnindan ogrenmedimki kuzum ciddi diyorum gercekten ogrenmek isteyen hic bir bayan yazicaksana okadar acik yazamaz cekinir diye dusunuyorum yada herkezi kendim gibi biliyorum var bunda bir sey ama du bakalim

hayır benim bunları da konuştuklarım var bazen kadınların yardıma ihtiyacı oluyor bunu da öyle sandım ben de

inan ozelden nickini vermedi senin. Ama oyle mi yapti ya? hani evliudi? Kocasi gorse şok olur herhalde. Ya da cidden erkek mi? Nasil anlasilacak?

bence konuşma just. geçenlerde biri cinsellikle alakalı özel mesaj yazdı bana. sorununu.
sizle bunu konuşamam dedim.prensibim değil. sorununuz varsa konu açın kkya. peki dedi böyle mesajlar alıyorum. ama seti çekiyorum direkt.

yav ben her seyi anamin karnindan ogrenmedimki kuzum ciddi diyorum gercekten ogrenmek isteyen hic bir bayan yazicaksana okadar acik yazamaz cekinir diye dusunuyorum yada herkezi kendim gibi biliyorum var bunda bir sey ama du bakalim

anaa ne malım ya bende normal konu sandım meğer bi üyenin dedikodusunu yapmak için açılmış bi konuymuş

böyle kaçak dövüşmeke çok güzel dimi,üye adını verme konu aç saydır da saydır

inan ozelden nickini vermedi senin. Ama oyle mi yapti ya? hani evliudi? Kocasi gorse şok olur herhalde. Ya da cidden erkek mi? Nasil anlasilacak?

yok ben yine yazmıcam bana yazdığı şeyleri onun özel hayatı sonuçta
belki erkekse bile gerçekten yaşadığı şeylerdir
bir kadının bu kadar açık bir şekilde yazacağına inanmıyorum, tiksindim yani.
ama yönetim inceleyebilir..

neyse ne tatlım artık 12 sayfa başkalarını da gaza getirip arkamdan konuşuyor bir de bak sen şuna :))
ben 20 dk önce gördüm konuyu valla hiç merak etmemiştim ama bu kadar aşikar birinden bahsedilince anlamamak ne mümkün
gereksiz
just senin dayanılmaz bir çekiciliğin var bütün ilginçleri topluyorsun hayatım kk da

geçen yaptım birine öyle de okumakla adam olunmuyormuş niye cevap vermiyorsun diye taktı

mıknatıs gibi

Bana da pozisyon mozisyon dedi ki daha ilk konusmamizdi. Bebek icin. Ama ben gecistirdim ya..

Bana da pozisyon mozisyon dedi ki daha ilk konusmamizdi. Bebek icin. Ama ben gecistirdim ya..

al işte hep mi aynı olur taktik hep..

kible tatlım. ben bazı mesajları kibliyorum. bir mesajı kibledim mesela. cinsellikle alakalıydı. erkek çıktı.

siskoanne vardı üye onunla da aynı şeyleri konuşmuş zaten biz de kendi aramızda erkek bu deyip sallamadık
bir de dram yapmış boşandı mı iyi mi diye soruyormuş
benim fake üyelerle sorunum var biliyorsun ondan kiblemeyip görmezden geldim herhalde günahını almayayım dedim
neyse geç de olsa kibledik

Inan ben de zor demistim ne bileyim ama evde tek mi kaliyorsuna getirdim konuyu eheheh

bb olayından sonraya denk geldi bu şahıs kendimi açmadım zaten ben de haklıymışım açmamakta size de aynılarını yaptığına göre
son dediğini anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…