Şimdilik kimseyi engellemedim,bir iki kere deneme amaçlı yapmıştım nasıl oluyor diye göz ardı edip(deneme amaçlı göz ardı ettim) tekrar görünür yaptım,şimdilik kimseyi göz ardı etmeyi düşünmüyorum sevmediğim üye olsa bile merak ederim ne yazmış diyeAz önce bir konuda başlığa son yazan kişinin nicki yerine 'göz ardı edilen üye' yazdığını gördüm. Şu forumda sadece bir kişi için bunu kullandım. Sebebi de kendisinin doğal olmadığını düşünmem, mesajlaşmalardaki samimiyetini başlıklar altında daha farklı sergileyen; kendisi için endişelenmeme rağmen 'ben çok popülerim anam herkese mesajla yetişemem konuyu okusaydın' tarzı triplere girmiş olmasıydı.
Biraz enteresan olabilir bilmiyorum. Siz bir üyeyi neden göz ardı edersiniz?
GICIK OLDUĞU İÇİN GÖZ ARDI EDİYORUM..Az önce bir konuda başlığa son yazan kişinin nicki yerine 'göz ardı edilen üye' yazdığını gördüm. Şu forumda sadece bir kişi için bunu kullandım. Sebebi de kendisinin doğal olmadığını düşünmem, mesajlaşmalardaki samimiyetini başlıklar altında daha farklı sergileyen; kendisi için endişelenmeme rağmen 'ben çok popülerim anam herkese mesajla yetişemem konuyu okusaydın' tarzı triplere girmiş olmasıydı.
Biraz enteresan olabilir bilmiyorum. Siz bir üyeyi neden göz ardı edersiniz?
aynen öyle , ayy üstünüze alınmadınız inşallah :)tüh kötü olmuş. şansına küs artık:)
ee biraz alındım :)aynen öyle , ayy üstünüze alınmadınız inşallah :)
Hım siz üstünüze alındıysanız bir bildiğiniz vardır bişey diyemiycem :)ee biraz alındım :)
ee ,bildiğim olmazsa alınmam zaten:)Hım siz üstünüze alındıysanız bir bildiğiniz vardır bişey diyemiycem :)
Hahah yok isim veremem o kadarı ayıpAa kim o ?
Bana mı?"Yaş kaç canım" cevabı yeterli olur sanırım
Forumda kişinin rumuzuna tıklayınca seçenekler arasında var mesaj atmak, izlemek, göz ardı etmek vs.Nasıl göz ardı ediliyor yaa yeni duydumm
Özelden yaz kız
söyemiyoooo:)Bana da yazsa sevinirim. Merak ettim :)))
söyemiyoooo:)
popüler üye oluo kim boşandı kız
her gün forundayım,bostan korkuluğu niyetine sanırımbişeyden haberim yok..
senşn avatar da pek ilginç
ay kendimş yaşlı tetzeler gibş hissetim luanmeraklı melahat 2 gibiyim
evet....süpersinHahahahaha ben tahmin ettim
Sen kimi gözardı etmiştin? Ay ben ne kadar meraklıyım yaevet....süpersin
ben kimseyi göz ardı etmedimde gıcıklığım var 2kişiye...yani tanımam etmemSen kimi gözardı etmiştin? Ay ben ne kadar meraklıyım ya
Kim söyle bakayımben kimseyi göz ardı etmedimde gıcıklığım var 2kişiye...yani tanımam etmem
muhabbetim de yoktu anca alıntı falan yapıyolar bazen oyle :):)