Üvey Babam Beni Evde İstemiyor

Tesekkur ederım cok haklısınız bunun için uğraş veriyorum heryere başvuruyorum gidip görüşüyorum.umarım Mevlam beni bir yola koyar ve mutlu olurum.dua edin bana lütfen
Güzel mevlam hepimiz için hayırlı kapılar açıyor yeter ki görelim ablacım
Belki de üvey babanızın size bu şekilde davranmasında bir hayır var,
Sabahtan hazırlayın cvlerinizi cevrenize her yere başvuru yapın illaki olumlu biri dönecektir
Bir iki ay maaşınızı biriktirip kiraya çıkarsınız yeter

Ama şu an o evde duramiyorsaniz baskı şiddet tehdit varsa 183 demiş arkadaşlar arayın devlet sizi koruma altına alır

Bak s2n babam diyosun onun ayıbı ettiğini çeker istemediği sana muhtaç olur

Tesekkur ederım cok haklısınız bunun için uğraş veriyorum heryere başvuruyorum gidip görüşüyorum.umarım Mevlam beni bir yola koyar ve mutlu olurum.dua edin bana lütfen
Güzel mevlam hepimiz için hayırlı kapılar açıyor yeter ki görelim ablacım
Belki de üvey babanızın size bu şekilde davranmasında bir hayır var
Hangi konu fake miş. Kaçırdım mi acaba
Faks mi bilmiyorum ama konu sahibi imam nikahlıymis sonradan bı konu daha açmıştı özür dilemek için hogatha ismi

Neresi vicdansızca geldi yazdığımın

Lütfen bana dua edermisiniz.hayırlı bir eş veya iş için.teşekkür ederim
Rabbim senin için en hayırlısını versin diye dua ediyorum çok çekmişsin umarım evliliğinden yüzün gülsün dilerim iyi bi işin de olur dualarım seninle bu güzel günde bu anlamlı gecede

Ablacım ben küçükken sevgı dolu bir evde buyudum annem annaannem dedem ve ben.hep büyüklerimizi saydık sevdik ben Allahtan korkuyorum.iyi veya kötü Allah hak versin yaşatılana.
Çok iyi yapıyosun yazdıklarından da belli oluyo kalbinin temizliği yorum yapma deyip rica ediyon başkası olsa saydırır dı

Umarım çocuklarını da sevgi saygı içinde büyütürsün

Allah senden razı olsun.Seninde gönlundekını sana yaşatsın
Sağol ablammmm senle yaşıt ablam var keşke abim olsaydı bekar da olsaydı ben talip olurdum sana neden bilmem görmeden sevdim seni inşallah mutlu olur unutursun bu acılarını

Bu hayırlı gecede dilerim ki rabbim sana yardımcı olsun kimsenin kimseye faydası yok akıl veren çök ekmek veren yok ne zordur o evde bir kırık ekmek yemek insanın boğazında kalır.bende şunu söylim kadın sığınma evine git orada kalirkan hem iş bulur hem ev bakarsın bu arada kurslara gider meslek sahibi olursun.

Çok iyi yapıyosun yazdıklarından da belli oluyo kalbinin temizliği yorum yapma deyip rica ediyon başkası olsa saydırır dı

Umarım çocuklarını da sevgi saygı içinde büyütürsün
Zaten dünden beri ağlamaktan helak oldum.bu yazdığınızla umut dolu oldum.beni ben olarak gördüğünüz ve anladığınız için çok çok teşekkür ederim.Zaten hep geleceği düşünerek hayal kurarak yaşıyorum.Allaha sonsuz inanıyorum o hep benimle.ve sizler oldunuz ayrıca

Ablacım ümitsizliğe kapılmak yok

Sağol ablammmm senle yaşıt ablam var keşke abim olsaydı bekar da olsaydı ben talip olurdum sana neden bilmem görmeden sevdim seni inşallah mutlu olur unutursun bu acılarını
Gerçekten bu yazdıgınıza gözlerim dolarak cevap veriyorum.bende sizi çok sevdim.Allah bin kere razı olsun.Çok iyisiniz.

Sen kendine acımayı bırak hele bir kenara bir sirkelen kendini topla kimseye muhtaç değilsin sadece biraz cesarete ihtiyacın var.
Güzel bir iş bul evini ayır herkes kendi seçimini Yaşar annen bile olsa.
Özgür bağımsız bireysin unutma kadın Sığınma evine git yeni bir hayat kur kendine.
Hayatta yaşadığımız her olumsuzluk bizi dibe çeker ama ordan çıkmakta bizim elimizde ağlamanın faydası Yok. Psikolojik destek al bir yandan çok faydası olur sana

Evet şu çok zor annen baban yemek yıyor sen sonra yiyorsun afedersiniz tuvalate gitmenız gerek onunla gözgöze gelmemek için kendinizi sıkıyorsunuz.canınınız bir çilek yemek istiyor balkondan camın önune koyup gizlice yiyorsunuz.Allahım kimseyi babasız koymasın.Kimsenın eline muhtaç etmesin

Zaten psikolojik destek alıyorum.ama annem evde kalmamı istiyor ama gelgelim sahıp çıkmıyor bana sözlerıyle bunu ifade etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…