Lütfen bana dua edermisiniz.hayırlı bir eş veya iş için.teşekkür ederimPiskolojik şiddet de çok ağır kendine bunu yapma katlanma moralini bozma herkesin bi yorumu olacak iyi kötü umarım halledersin
Güzel mevlam hepimiz için hayırlı kapılar açıyor yeter ki görelim ablacımTesekkur ederım cok haklısınız bunun için uğraş veriyorum heryere başvuruyorum gidip görüşüyorum.umarım Mevlam beni bir yola koyar ve mutlu olurum.dua edin bana lütfen
Bak s2n babam diyosun onun ayıbı ettiğini çeker istemediği sana muhtaç olurKimsemiz bir allahımız var hanımefendi.Beni anneannem ve dedem buyuttu anneannem vefat ettı.ama dedem 92 yaşında.onada teyzem bakıyır bakıma muhtac.anneme kaç kere dedım beni tek bırakma bu hayatı gögusleyelım çalısalım ama isyemıyor.cesaretı yok.benim gitmemı istemıyor annem evden ancak üvey babama bu benım çocugum o yoksa bende yokum dıyemıyor.babamda kafası her attıgında git evimden diyor.sonra araya çocukları girip barıştırıyorlar.senelerdir böyle bizim evin durumu
Güzel mevlam hepimiz için hayırlı kapılar açıyor yeter ki görelim ablacımTesekkur ederım cok haklısınız bunun için uğraş veriyorum heryere başvuruyorum gidip görüşüyorum.umarım Mevlam beni bir yola koyar ve mutlu olurum.dua edin bana lütfen
Faks mi bilmiyorum ama konu sahibi imam nikahlıymis sonradan bı konu daha açmıştı özür dilemek için hogatha ismiHangi konu fake miş. Kaçırdım mi acaba
Neresi vicdansızca geldi yazdığımınBen iş arıyorum şuan bi çare bulacagım hanımefendı tesekkur ederım.bende taciz yok ama psikolojık şiddet çok
Allah herşeyi görüyor sizin evinizdeki gibi rahat degılım gece boyu agladım gün boyu iş arastırıp 2 görusmeye gittim.biraz vicdanlı bakın olaya
Rabbim senin için en hayırlısını versin diye dua ediyorum çok çekmişsin umarım evliliğinden yüzün gülsün dilerim iyi bi işin de olur dualarım seninle bu güzel günde bu anlamlı gecedeLütfen bana dua edermisiniz.hayırlı bir eş veya iş için.teşekkür ederim
Ablacım ben küçükken sevgı dolu bir evde buyudum annem annaannem dedem ve ben.hep büyüklerimizi saydık sevdik ben Allahtan korkuyorum.iyi veya kötü Allah hak versin yaşatılana.Bak s2n babam diyosun onun ayıbı ettiğini çeker istemediği sana muhtaç olur
Lütfen siz yorum yapmayın bana.acım ve çaresizliğim yeter banaNeresi vicdansızca geldi yazdığımın
Allah senden razı olsun.Seninde gönlundekını sana yaşatsınRabbim senin için en hayırlısını versin diye dua ediyorum çok çekmişsin umarım evliliğinden yüzün gülsün dilerim iyi bi işin de olur dualarım seninle bu güzel günde bu anlamlı gecede
Çok iyi yapıyosun yazdıklarından da belli oluyo kalbinin temizliği yorum yapma deyip rica ediyon başkası olsa saydırır dıAblacım ben küçükken sevgı dolu bir evde buyudum annem annaannem dedem ve ben.hep büyüklerimizi saydık sevdik ben Allahtan korkuyorum.iyi veya kötü Allah hak versin yaşatılana.
Sağol ablammmm senle yaşıt ablam var keşke abim olsaydı bekar da olsaydı ben talip olurdum sana neden bilmem görmeden sevdim seni inşallah mutlu olur unutursun bu acılarınıAllah senden razı olsun.Seninde gönlundekını sana yaşatsın
Zaten dünden beri ağlamaktan helak oldum.bu yazdığınızla umut dolu oldum.beni ben olarak gördüğünüz ve anladığınız için çok çok teşekkür ederim.Zaten hep geleceği düşünerek hayal kurarak yaşıyorum.Allaha sonsuz inanıyorum o hep benimle.ve sizler oldunuz ayrıcaÇok iyi yapıyosun yazdıklarından da belli oluyo kalbinin temizliği yorum yapma deyip rica ediyon başkası olsa saydırır dı
Umarım çocuklarını da sevgi saygı içinde büyütürsün
Ablacım ümitsizliğe kapılmak yokZaten dünden beri ağlamaktan helak oldum.bu yazdığınızla umut dolu oldum.beni ben olarak gördüğünüz ve anladığınız için çok çok teşekkür ederim.Zaten hep geleceği düşünerek hayal kurarak yaşıyorum.Allaha sonsuz inanıyorum o hep benimle.ve sizler oldunuz ayrıca
Gerçekten bu yazdıgınıza gözlerim dolarak cevap veriyorum.bende sizi çok sevdim.Allah bin kere razı olsun.Çok iyisiniz.Sağol ablammmm senle yaşıt ablam var keşke abim olsaydı bekar da olsaydı ben talip olurdum sana neden bilmem görmeden sevdim seni inşallah mutlu olur unutursun bu acılarını
Evet şu çok zor annen baban yemek yıyor sen sonra yiyorsun afedersiniz tuvalate gitmenız gerek onunla gözgöze gelmemek için kendinizi sıkıyorsunuz.canınınız bir çilek yemek istiyor balkondan camın önune koyup gizlice yiyorsunuz.Allahım kimseyi babasız koymasın.Kimsenın eline muhtaç etmesinBu hayırlı gecede dilerim ki rabbim sana yardımcı olsun kimsenin kimseye faydası yok akıl veren çök ekmek veren yok ne zordur o evde bir kırık ekmek yemek insanın boğazında kalır.bende şunu söylim kadın sığınma evine git orada kalirkan hem iş bulur hem ev bakarsın bu arada kurslara gider meslek sahibi olursun.
Zaten psikolojik destek alıyorum.ama annem evde kalmamı istiyor ama gelgelim sahıp çıkmıyor bana sözlerıyle bunu ifade etmıyorSen kendine acımayı bırak hele bir kenara bir sirkelen kendini topla kimseye muhtaç değilsin sadece biraz cesarete ihtiyacın var.
Güzel bir iş bul evini ayır herkes kendi seçimini Yaşar annen bile olsa.
Özgür bağımsız bireysin unutma kadın Sığınma evine git yeni bir hayat kur kendine.
Hayatta yaşadığımız her olumsuzluk bizi dibe çeker ama ordan çıkmakta bizim elimizde ağlamanın faydası Yok. Psikolojik destek al bir yandan çok faydası olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?