- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
Eğer konu gerçek ise neler çekiyordur kim bilirPimi çekip bombayı buraya bırakıp gitmiş kız
Bu konuya inanasım gelmedi nedense..
Gerçek olamaz çünkü,olmamalı.. Baba keserim dicek,anne sadece ağlayacak,kız şikayetçi olmayacak,polis de peşini bıracak
Üstelik önce odayı boşaltmamı istiyor dediniz,sonra evden gitmemi,tuhaf..
İnsanların vaktini yok yere çalmayın
Neden inanmıyorsunuz.gidecek yerim olmadığı için evde sessizce kaldım.herşey para değil.arkanızda kimse olmayınca işe girmek kolay degılEvet geçen ki konu yüzünden artık guvenimiz sarsıldı
Gerçek değilseniz lütfen açıklama yapın konuyu kapattirin kimseyi üzmeyin burda
Ama gercekseniz devletten yardım isteyin şikayetçi olun o adamdan da
Yaşım 32 teyzem dayım fılan var onlar hiç umursamıyor.annem onlara söyluyor ama ilgılenmıyorlar.babam ben küçükken intihar etmıs.babam tarafı ile görusmuyorumYaş kaç? Başka akraba var mı? Babadan maaş falan kalmadı mı?
183 u araman lazım.
Umarım okuduklarım gerçek değildir. Annen nasıl sessiz kalır böyle birşeyde? Akrabaların yok mu amca , teyze , dayı vs? Anneanne, babaanne ?
Annen çalışmıyor mu bu adama mı muhtaçsınız? Annen Evlenmeden önce ne yapıyordunuz?[/QUOTE
Benlik bir durum yok hanımefendi,burda bir üye tecavüze ugruyorum şiddet görüyorum uyuşturucuya alistirildim diye yardım istedi,ben o Zaman yeni üyeydim hatırlıyorum site sahibi ve burda çok kişi onun için seferber oldular ama konu hiç öyle değilmiş..Neden inanmıyorsunuz.gidecek yerim olmadığı için evde sessizce kaldım.herşey para değil.arkanızda kimse olmayınca işe girmek kolay degıl
Annem sessiz bir kadın sadece ağlıyor.babam tarafı küçükken bile ilgılenmedı görüşmüyoruz.teyzelerım dayım oralı degıl yemın ederım herkes kaderıme terkettı benıUmarım okuduklarım gerçek değildir. Annen nasıl sessiz kalır böyle birşeyde? Akrabaların yok mu amca , teyze , dayı vs? Anneanne, babaanne ?
Annen çalışmıyor mu bu adama mı muhtaçsınız? Annen Evlenmeden önce ne yapıyordunuz?
Annem 18 yıllık evli.asla beni savunmadı.bugün bile.hala sabah bile üvey babam seni yeryüzünde yaşatmayacagım diyor.kapıyı kitleyıp odamda duruyorum başka yolum yokAnnen bosasin o adami ne duruyo? Adamda normal degil yanluz kescem filan ne demek ya
Annem hiç çalışmadı daha önce beni yine evde istemedi üvey babam 1 sene ayrı evde kaldım.o zaman işsizdim ve çeyız paramla yaşamımı sürdürüm.ama annem çok üzüldüğü ve benden başka çocugu olmadıgı için üvey babamın akrabaları devreye girip beni geri eve getirdiler.senede 1 veya 2 kere evde istemiyor benıUmarım okuduklarım gerçek değildir. Annen nasıl sessiz kalır böyle birşeyde? Akrabaların yok mu amca , teyze , dayı vs? Anneanne, babaanne ?
Annen çalışmıyor mu bu adama mı muhtaçsınız? Annen Evlenmeden önce ne yapıyordunuz?
Ablacım benden büyüksünüz 32 yastasiniz hiç bir mesleğiniz yoksa marketlerde fabrikalarda iş arayın bu yaşta üvey baba cekmeyin,Annem hiç çalışmadı daha önce beni yine evde istemedi üvey babam 1 sene ayrı evde kaldım.o zaman işsizdim ve çeyız paramla yaşamımı sürdürüm.ama annem çok üzüldüğü ve benden başka çocugu olmadıgı için üvey babamın akrabaları devreye girip beni geri eve getirdiler.senede 1 veya 2 kere evde istemiyor benı
Annem evlendıgınde beni kabul etti üvey babam ancak belli bir zaman sonra ise evden gitsin demeye başladı.en ufak bir sey batıyordu ona.eve hıc sıgamadım hep sıgıntıydım hep yetimdim.Nedeni olmazda ne oldu böyle birşey yaşadınız hep böylemiydi
Daha önce fabrıkada çalıstım ama inanın işsizlik çok zor iş bulamıyorum.işe girsem bile arkanızda bir aileniz yok yaşınız 32 olsada hala çocuksunuz ne olur anlayınAblacım benden büyüksünüz 32 yastasiniz hiç bir mesleğiniz yoksa marketlerde fabrikalarda iş arayın bu yaşta üvey baba cekmeyin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?