bu evde kaldıgım için çok laflar duydum dünkü evde istenmemem ise üvey babanın kızının yurtdısındakı kuzenıne benımle ilgılı K...yazılı mesaj atmasından dolayıydı.annem hiç arkamda durmadı.en sonunda polisi aradım başka çarem kalmamıstıKoca meraklısı gibi laflar hoş değil biraz sağduyulu olun. Belki kadın şiddet görüyor ve sindirilmiş bir durumda. Psikolojisi iyi durumda olmayabilir.
M Masum0606 183 ü ara..
Annenle de görüşürler. Annen neden çekiyor bu adamı? Gerekirse ikinize de yardım ederler. Ama annen bir şey yapmak istemiyorsa sen kaç kurtar kendini..
Kimsemiz bir allahımız var hanımefendi.Beni anneannem ve dedem buyuttu anneannem vefat ettı.ama dedem 92 yaşında.onada teyzem bakıyır bakıma muhtac.anneme kaç kere dedım beni tek bırakma bu hayatı gögusleyelım çalısalım ama isyemıyor.cesaretı yok.benim gitmemı istemıyor annem evden ancak üvey babama bu benım çocugum o yoksa bende yokum dıyemıyor.babamda kafası her attıgında git evimden diyor.sonra araya çocukları girip barıştırıyorlar.senelerdir böyle bizim evin durumuKonu sahibi okadar soru sorulmuş yoksunuz .
Kiminiz kimseniz yok mu ?
Yaş kaç.
Anneniz neden bu adama bir tekme atmamak için ağlamayı tercih ediyor.
Babanız vefat ettikten sonra nasıl geçiniyordunuz.
Gene öyle geçinin ikiniz bir şekilde işe girer bu işin üstesinden gelirsiniz.
Neden neyi bekliyorsunuz?
32 evet iş arıyorum ama olmuyorbu tip konulara dikkatli yaklaşıyorum artık en son bir genç kızı kurtarmaya çalışırken bambaşka yere gitti konu
çalışmıyorum denildiğine göre yaşınız 20 ve üstü galiba doğru mu?
Başınız sağolsun,Babanız çalışıyormuymuş o dönem eğer çalışıyorsa maaş için müracat edin derim araştırma imkanınız varsa araştırın.Babanızdan kalan mal mülk var mı varsa hakkınızı alın.Yaşım 32 teyzem dayım fılan var onlar hiç umursamıyor.annem onlara söyluyor ama ilgılenmıyorlar.babam ben küçükken intihar etmıs.babam tarafı ile görusmuyorum
Öncellıkle çok sagolun ağlayarak açtım bu üyelıgı.gece aglamaktan helak oldum.yaşınız 32 olsanızda hala çocuksunuz 18 senedır sindirilmişsiniz bir evin içinde.annem gitmemi istemıyor daha önce ev tuttum annem geri getirdi .olan birikimime ve zamanıma olduKonu gece 4.30 ta açılmış. Evde ne olup bittiğini konu sahibinin ne halde olduğunu da bilmiyoruz. O yüzden mutlaka dönüş yapacaktır diye düşünüyorum. Gönül ister ki konu gerçek olmasın. Ama ne yazık ki bu ve benzer şeyler çok yaşanıyor :/
Ben iş arıyorum şuan bi çare bulacagım hanımefendı tesekkur ederım.bende taciz yok ama psikolojık şiddet çokAnnen daha önce dul kaldığı için yaşadıklarını tekrar yaşamamak için ses çıkarmıyo halam da yaptı aynını sürekli kızını ezdirdi o baban obaban diye diye kaçırdı kızı evden şimdi de kızım kızım diyo ama adam kızı taciz etmiş banyoda falan gözetlemiş ama biz kızın anlattığıyla bişey diyemedik ama enişteyle görüşmedik zaten çok akraba bağları yok gelip gitmezlerdi kız taciz ediyo diye anlatırdı onlar ise kızın hasta olduğunu dra gitmeye ikna edemediklerini söylerdi kız adamı kıskanıyomuş sözde sonra tamamen bağı koparttılar şimdi kız gitti mutlu oda yaşadıklarını hatırlamamak için görüşmüyo zorlamıyoruz sağlığı iyi olsun mutlu olsun arada mesaj atar iyiyim falan filan der engeller geri o isteyince ulaşır bize biz ulaşamayız
Ama o araştırdı çok kadın sığınma evleri falan var devlet de yardım ediyomuş galiba ama o kendi üstesinden geldi 20li yaşlarda senin yaşın da büyük lütfen katlanma bunlara polise git yardım iste 183ü ara sor en azından bi yol gösterirler
Allah herşeyi görüyor sizin evinizdeki gibi rahat degılım gece boyu agladım gün boyu iş arastırıp 2 görusmeye gittim.biraz vicdanlı bakın olayaPimi çekip bombayı buraya bırakıp gitmiş kız
15 yasimdan 25 yaşıma kadar ailem var olsa da kendim yaşadım.lise bitti işe girdim çalıştım kendime baktımDaha önce fabrıkada çalıstım ama inanın işsizlik çok zor iş bulamıyorum.işe girsem bile arkanızda bir aileniz yok yaşınız 32 olsada hala çocuksunuz ne olur anlayın
Babam yurtdısında kısa süre çalısmıs.babamın üzerinde bırsey yokkı buyukbabamdan tarla kalmıstı ama senelerce amcalarım ektı biçti hakkımı alamadım.müşterek tapu ve bana düşen yer çok azBaşınız sağolsun,Babanız çalışıyormuymuş o dönem eğer çalışıyorsa maaş için müracat edin derim araştırma imkanınız varsa araştırın.Babanızdan kalan mal mülk var mı varsa hakkınızı alın.
Hakkınız varsa alın tek kuruş bırakmayın.Babam yurtdısında kısa süre çalısmıs.babamın üzerinde bırsey yokkı buyukbabamdan tarla kalmıstı ama senelerce amcalarım ektı biçti hakkımı alamadım.müşterek tapu ve bana düşen yer çok az
Bende 17 yasında çalıstım ilk ama çok yıprandım gücüm yok tutunamıyorum bu hayata çok zor çok15 yasimdan 25 yaşıma kadar ailem var olsa da kendim yaşadım.lise bitti işe girdim çalıştım kendime baktım
Tamam aile olarak arkanda kimsenin olmaması zor ama oluyor yani ben yaptım bunu.ki siz benim hayatıma yalnız devam ettiğim yaşın çok çok üstündesiniz ablacım nolur yani anneniz teyzelwriniz dayiniz falan sessiz oluyorsa herkes evinde mutlu kapısını kapattimi kimse kimseyi takmıyor.
Zaten çok az bir yer düştü onuda aldım.belkı evlenırım diye çeyız parası olarak anneme verdimHakkınız varsa alın tek kuruş bırakmayın.
Zor evet herşey çok zor ama görüyoruz ki hiç kimse kimseyi düşünmüyor, herkes kendini kurtarma peşindeBende 17 yasında çalıstım ilk ama çok yıprandım gücüm yok tutunamıyorum bu hayata çok zor çok
Yanlış anlama beni ama O paranın annende mi peki üvey babana vermiş olabilir mi bari bankaya koysaydın,eğer ayrı bir düzen kurmana yetiyorsa paranı al ayrı eve çık.Zaten çok az bir yer düştü onuda aldım.belkı evlenırım diye çeyız parası olarak anneme verdim
Tesekkur ederım cok haklısınız bunun için uğraş veriyorum heryere başvuruyorum gidip görüşüyorum.umarım Mevlam beni bir yola koyar ve mutlu olurum.dua edin bana lütfenZor evet herşey çok zor ama görüyoruz ki hiç kimse kimseyi düşünmüyor, herkes kendini kurtarma peşinde
Anneniz,sizi doğuran büyüten kadın dahi eşine karşı ağzını açmıyor
Napalim oturup üvey babanızın sizi yeryüzünde yasatmamasini mi izleyelim??
32 yaşındasınız en güzel yaşlar
Ben 15 yaşımda cebimde 2 lirayla koca bir şehirde dimdik durdum yaşadım yani oldu, başıma şükür ki kötü bir şey de gelmedi devam ettim
32 yaş kocaman kadın artık adimlarinizi bana annem akrabalarım sahip çıksın denilecek yaş değil
Nolursa olsun bı an önce iş bulun hiç mi iş bulamadınız fabrikalara girin zor evet ama şu an içinde bulunduğunuz durumdan iyidir
Küçük falan bir ev tutun yaşayın huzur içinde
Yorulmak falan yok ablacım yok yani kendimiz için yasamaliyiz hayata sıkı sıkıya tutunmaliyiz
Piskolojik şiddet de çok ağır kendine bunu yapma katlanma moralini bozma herkesin bi yorumu olacak iyi kötü umarım halledersinBen iş arıyorum şuan bi çare bulacagım hanımefendı tesekkur ederım.bende taciz yok ama psikolojık şiddet çok
Allah herşeyi görüyor sizin evinizdeki gibi rahat degılım gece boyu agladım gün boyu iş arastırıp 2 görusmeye gittim.biraz vicdanlı bakın olaya
Yok annem vermez babamın ihtıyacı yok zaten.ben o parayı alıp eve çıksam eskiden 1 sene ayrı evde kaldım tüm birikimim gıttı.belkı bir kısmetım çıkar çeyızımı alırım bana çeyız alacak kımsem yokYanlış anlama beni ama O paranın annende mi peki üvey babana vermiş olabilir mi bari bankaya koysaydın,eğer ayrı bir düzen kurmana yetiyorsa paranı al ayrı eve çık.
Evet geçen ki konu yüzünden artık guvenimiz sarsıldı
Gerçek değilseniz lütfen açıklama yapın konuyu kapattirin kimseyi üzmeyin burda
Ama gercekseniz devletten yardım isteyin şikayetçi olun o adamdan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?