Üvey Babam Beni Evde İstemiyor

bu evde kaldıgım için çok laflar duydum dünkü evde istenmemem ise üvey babanın kızının yurtdısındakı kuzenıne benımle ilgılı K...yazılı mesaj atmasından dolayıydı.annem hiç arkamda durmadı.en sonunda polisi aradım başka çarem kalmamıstı

183 ü ara. Sana kalıcak yerde ayarlarlar. Arayamam dersen karakola git sığınma talep et. İşte bulurlar kalıcak yerde. O evde kalma neler duyuyoruz. Annen seni koruyamıyor pasif olabilir sen kendini korumak zorundasın bu durumda.
En kısa şekilde böyle kurtulursun.

Kimsemiz bir allahımız var hanımefendi.Beni anneannem ve dedem buyuttu anneannem vefat ettı.ama dedem 92 yaşında.onada teyzem bakıyır bakıma muhtac.anneme kaç kere dedım beni tek bırakma bu hayatı gögusleyelım çalısalım ama isyemıyor.cesaretı yok.benim gitmemı istemıyor annem evden ancak üvey babama bu benım çocugum o yoksa bende yokum dıyemıyor.babamda kafası her attıgında git evimden diyor.sonra araya çocukları girip barıştırıyorlar.senelerdir böyle bizim evin durumu

Yaşım 32 teyzem dayım fılan var onlar hiç umursamıyor.annem onlara söyluyor ama ilgılenmıyorlar.babam ben küçükken intihar etmıs.babam tarafı ile görusmuyorum
Başınız sağolsun,Babanız çalışıyormuymuş o dönem eğer çalışıyorsa maaş için müracat edin derim araştırma imkanınız varsa araştırın.Babanızdan kalan mal mülk var mı varsa hakkınızı alın.

Öncellıkle çok sagolun ağlayarak açtım bu üyelıgı.gece aglamaktan helak oldum.yaşınız 32 olsanızda hala çocuksunuz 18 senedır sindirilmişsiniz bir evin içinde.annem gitmemi istemıyor daha önce ev tuttum annem geri getirdi .olan birikimime ve zamanıma oldu

Ben iş arıyorum şuan bi çare bulacagım hanımefendı tesekkur ederım.bende taciz yok ama psikolojık şiddet çok
Pimi çekip bombayı buraya bırakıp gitmiş kız
Allah herşeyi görüyor sizin evinizdeki gibi rahat degılım gece boyu agladım gün boyu iş arastırıp 2 görusmeye gittim.biraz vicdanlı bakın olaya

Daha önce fabrıkada çalıstım ama inanın işsizlik çok zor iş bulamıyorum.işe girsem bile arkanızda bir aileniz yok yaşınız 32 olsada hala çocuksunuz ne olur anlayın
15 yasimdan 25 yaşıma kadar ailem var olsa da kendim yaşadım.lise bitti işe girdim çalıştım kendime baktım
Tamam aile olarak arkanda kimsenin olmaması zor ama oluyor yani ben yaptım bunu.ki siz benim hayatıma yalnız devam ettiğim yaşın çok çok üstündesiniz ablacım nolur yani anneniz teyzelwriniz dayiniz falan sessiz oluyorsa herkes evinde mutlu kapısını kapattimi kimse kimseyi takmıyor.

Babam yurtdısında kısa süre çalısmıs.babamın üzerinde bırsey yokkı buyukbabamdan tarla kalmıstı ama senelerce amcalarım ektı biçti hakkımı alamadım.müşterek tapu ve bana düşen yer çok az

Hakkınız varsa alın tek kuruş bırakmayın.

Bende 17 yasında çalıstım ilk ama çok yıprandım gücüm yok tutunamıyorum bu hayata çok zor çok

Bende 17 yasında çalıstım ilk ama çok yıprandım gücüm yok tutunamıyorum bu hayata çok zor çok
Zor evet herşey çok zor ama görüyoruz ki hiç kimse kimseyi düşünmüyor, herkes kendini kurtarma peşinde
Anneniz,sizi doğuran büyüten kadın dahi eşine karşı ağzını açmıyor

Napalim oturup üvey babanızın sizi yeryüzünde yasatmamasini mi izleyelim??

32 yaşındasınız en güzel yaşlar

Ben 15 yaşımda cebimde 2 lirayla koca bir şehirde dimdik durdum yaşadım yani oldu, başıma şükür ki kötü bir şey de gelmedi devam ettim

32 yaş kocaman kadın artık adimlarinizi bana annem akrabalarım sahip çıksın denilecek yaş değil
Nolursa olsun bı an önce iş bulun hiç mi iş bulamadınız fabrikalara girin zor evet ama şu an içinde bulunduğunuz durumdan iyidir

Küçük falan bir ev tutun yaşayın huzur içinde
Yorulmak falan yok ablacım yok yani kendimiz için yasamaliyiz hayata sıkı sıkıya tutunmaliyiz

Zaten çok az bir yer düştü onuda aldım.belkı evlenırım diye çeyız parası olarak anneme verdim
Yanlış anlama beni ama O paranın annende mi peki üvey babana vermiş olabilir mi bari bankaya koysaydın,eğer ayrı bir düzen kurmana yetiyorsa paranı al ayrı eve çık.

Tesekkur ederım cok haklısınız bunun için uğraş veriyorum heryere başvuruyorum gidip görüşüyorum.umarım Mevlam beni bir yola koyar ve mutlu olurum.dua edin bana lütfen

Piskolojik şiddet de çok ağır kendine bunu yapma katlanma moralini bozma herkesin bi yorumu olacak iyi kötü umarım halledersin

Yanlış anlama beni ama O paranın annende mi peki üvey babana vermiş olabilir mi bari bankaya koysaydın,eğer ayrı bir düzen kurmana yetiyorsa paranı al ayrı eve çık.
Yok annem vermez babamın ihtıyacı yok zaten.ben o parayı alıp eve çıksam eskiden 1 sene ayrı evde kaldım tüm birikimim gıttı.belkı bir kısmetım çıkar çeyızımı alırım bana çeyız alacak kımsem yok

Yorumların hepsini okumadım evet hayat Zor hemde çok zor ama güçlü olmanız lazım güçlü olup çalışıp kendi hayatınızı kurmak zorundasınız. Annenize gelince belki oda tehdit alıyordur sindirilmiştir eminim kendi canından çok sizin canınızı düşünüyordur da birşey diyrmiyordur. İşte bu yüzden anneniz ve kendiniz için çalışıp ayaklarınızın üstünde durmalısınız. Hiç bi erkeğe ve kazancına aslında hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…