tutamadım kendimiKirgin coceklerdeki mesude mi annen anlamadimki nasil sessiz kalir kadin ya ben anne degilim o duyguyu tatmadim ama pes yani annen vazo gibi bitki gibi furacagina o herifi atsin evden
Toplumumuzda evden ayrılmanın yeni bir hayat kurmanın tek yolu bir koca bulmak gibi görünüyor.Toplumun çoğu çalışıyor bile olsanız evlenmediğiniz takdirde, ayrı ev tutacağım dediğinizde sanki çok marijinal bir talepte bulunuyorsunuz gibi davranıyor, kızlarda da fazla vizyon oluşmuyor maalesef, kendisini alıp götürecek, tüm kötülüklerden kurtaracak bir prens hayaliyle yaklaşıyorlar olaya.Bu denli istenilmediğinin bilindiği hatta haykırıldığı bir yerde bir insanın ısrarla duruyor olması üzücü bir öğrenilmiş çaresizlik sanırım.14 yaşındaydım annemi kaybetmiştim ve babam evlenebilmek için beni yanında istemiyordu, sana bakmak zorunda mıyım ben dedi, ertesi gün yurt arayışına girdim, bir ay dolmadan da kendi isteğimle yetiştirme yurduna gittim.Katlanılacak şey değil doğrusu.Vay be helal olsun teyzene vala Allah yardımcı olsun.bnde basta kucuk sandıö yorumlarda öğrendim 32 yaşında oldugunu. Allah akıl fikir versın ne dıyelim
Toplumumuzda evden ayrılmanın yeni bir hayat kurmanın tek yolu bir koca bulmak gibi görünüyor.Toplumun çoğu çalışıyor bile olsanız evlenmediğiniz takdirde, ayrı ev tutacağım dediğinizde sanki çok marijinal bir talepte bulunuyorsunuz gibi davranıyor, kızlarda da fazla vizyon oluşmuyor maalesef, kendisini alıp götürecek, tüm kötülüklerden kurtaracak bir prens hayaliyle yaklaşıyorlar olaya.Bu denli istenilmediğinin bilindiği hatta haykırıldığı bir yerde bir insanın ısrarla duruyor olması üzücü bir öğrenilmiş çaresizlik sanırım.14 yaşındaydım annemi kaybetmiştim ve babam evlenebilmek için beni yanında istemiyordu, sana bakmak zorunda mıyım ben dedi, ertesi gün yurt arayışına girdim, bir ay dolmadan da kendi isteğimle yetiştirme yurduna gittim.Katlanılacak şey değil doğrusu.
Hahahhatutamadım kendimi
Hesabını yönetime bildirerek de kapatmış olabilir benceKonu sahibi neden banlandi? Acaba fakemiydi?
Helal olsun size minicik cocukmussunuz yurda gittiğinizde.ama istenmedgniz yerde durmamıssınız.Toplumumuzda evden ayrılmanın yeni bir hayat kurmanın tek yolu bir koca bulmak gibi görünüyor.Toplumun çoğu çalışıyor bile olsanız evlenmediğiniz takdirde, ayrı ev tutacağım dediğinizde sanki çok marijinal bir talepte bulunuyorsunuz gibi davranıyor, kızlarda da fazla vizyon oluşmuyor maalesef, kendisini alıp götürecek, tüm kötülüklerden kurtaracak bir prens hayaliyle yaklaşıyorlar olaya.Bu denli istenilmediğinin bilindiği hatta haykırıldığı bir yerde bir insanın ısrarla duruyor olması üzücü bir öğrenilmiş çaresizlik sanırım.14 yaşındaydım annemi kaybetmiştim ve babam evlenebilmek için beni yanında istemiyordu, sana bakmak zorunda mıyım ben dedi, ertesi gün yurt arayışına girdim, bir ay dolmadan da kendi isteğimle yetiştirme yurduna gittim.Katlanılacak şey değil doğrusu.
Bana oyle geldi.Isi gücü boş vakit geçirmek olan bir erkek veya bayan gibi.Herkese çok inanmamak lazım.Saflik değil de iyi niyetle yaklaşıyoruz sonu farklı oluyor.Gercek yaşantı da aynısı.öyle mi diyorsunuz? bilmem ki kim bilir ya gercek mi yalan mı? ben bazen inanmıyorum tabi belkide bizim gibi safları kekleyen bi erkekte olabilir bu.
Çalışmaya niyetiniz var mı peki?Şuan cezam bitti ve tekrar açıldı sayfa.
Artık kendi başına olmanın zamanı geldiTabiki var ancak Cv bırakıyorum olmuyor bu beni çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?