Konudaki tek koca meraklısı yazan kişi benim. Koca meraklısı demek hoş değil sağduyulu olun diyorsunuz.
Rumuzumu bilip bilmemenizle alakası yok bu durumun.. Birşeyi yapıyorsanız çark etmeyin sonradan. ☺
32 yaş ve çalışmıyor..Annesinin gözetim mecburiyetinden çıkalı çok olmuş..Konu fake değil ise kusura bakmayın ama sorumluluk sahibi olup kendinize yeeni bir hayat kurun bir işe girerek.Bende zengin değilim ama çalışıp kendime ve kızıma bakıyorum.Ne yani bizde burada konu açıp ağlayalım mı. Ben de ufak zannedip üzülecektim az kalsın.
esergry konu sahibi 32 yaşındaymış.
Ben annesinin himayesinde 'gencecik' bir kızçe sanıyordum. Ondan anneye yürüdüm de yürüdüm.Kusura bakma lütfen.
Ah bileydim ağzımı açıp tek laf demezdim sana gerçekten. ☺
Önemli değil. Zaten konu gerçekci de durmuyor artık. Yardıma çok ihtiyacı olan biri konu açıp gitmez :)
Sığınma evleri var oraya yerleşÜvey Babam beni evde istemiyor.Evin içindeki kaldığım odayı boşatmamı istiyor.Ve annem buna tepkisiz kalıp sadece ağlıyor.gidecek yerim yok. babam ben küçükken vefat etti.Çalışmıyorum.her hangi bir maaşım yok.Dün ise yine evde kavga çıktı.Sürekli tehtit edip beni keseceğini söyledi.en sonunda polisi aradım. Karakola gittik.ancak o evde kaldığım için ve işin içinde annem olduğu için şikayetçi olamadım.Çok çaresizim.Lütfen yardım edin akıl verin bana
Polise gidipte şikayetçi olmamayı da anlamıyorum ben..
Annede hayır yok. Bir anne evladına bunu reva görürse, elin adamı ohoooo.. Koca meraklısı bir kadın anne sanırım. Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?