Üvey anne olmak

O halde seviyor fakat öfke problemi var bu şekilde sana evliliğinize zarar verme eğiliminde o nedenle yardım Alıp tedavi Olmalı gerçekten seviyorsa bunu sizin için yapar

Hala sorunun farkında değilsin,lütfen kafanı dinlemek için başka bir yere geçmeyi dene

Kedilipatili cevabı vermiş zaten

Ben senin eşinden ayrılman ya da ayrılmaman durumunda sence bir şeyi kaybedip bir şeyi kazanacak olabilir miyim? O kadar iyi hissettiriyorsun ki şu an içerisinde bulunduğun durumdan dolayı yaşadığın şok halini. Hala aklın başına gelmedi, evladın sana aynı şeyleri anlatıp yol göster dese o çocuğunu bir dakika eşinin yanında bırakmazsın. Şöyle düşün, sen o gün elinden kurtulamayıp nefessizlikten ölebilirdin. Sence de arkandan ''seni çok seviyorum lütfen ölme'' demez miydi? Ya da polislere,ailene ''ne olduğunu anlamadım bir anda oldu onu çok seviyorum, ona isteyerek zarar vermedim'' demez miydi? Yani sana ciddi anlamda bir zarar verebilir ve bunu hakikaten o esnada istememiş de olabilir ama netice değişir mi?
nameaver Umarım ona yardımcı olma isteğimizi anlıyodur, başka ne derdimiz olabilir ki??

Olayı çok güzel özetlemişsin.
Emin ol gumushalhal sadece senin içinde olduğun duruma bizde dışardan bakıp aslında işin senin düşündüğün gibi olmadığını anlatmaya çalışıyoruz.
Ama hayat senin

Canim bir gelisme oldu mu? Bir arkadas telefon numarasi verecekti sana. Gorusebildin mi orayla?

Uvey anne olmak zor zanaat bugün bunu iyice öğrendim 5 yıldır evliyim 6 yaşındaydı her gün okuluna götürdüm getirdim kürtaj oldum iki gün sonra kanama olduğu halde çantasını taşıyamaz diye tüp bebek yaptırdım herkes yatakta yatarken ben ksktim yemek hazırladım sofra derdim yeri geldi koynumda yattı aşkım aşkım dedi bugün ders calismiyor diye kızdım arti saygısızlık yaptı bende vurdum Not yazmış o gerizekalı abla evden gidene kadar ben gelmiyorum diye . siz olsaniz ne yaparsiniz ? anası hiç ilgilenmiyor du daha önce çocuklar kendini kurtarın ca arar sorar oldu 5 yıldır ben uğraşıyorum bi yerlere gelsin diye banada yazık ya koynumda yatarken kanamalı kanamalı okula gotururken kimse görmuydu zoruma gidiyo artık yoruldum bunaldim

kendimi gördüm sende neyseki eşim seninki gibi değil o bağlıyor birazda beni sen kendini hiç üzme kuş tutsanda yaranamiyon ders calismiyor dedik kötü olduk bugun

kendimi gördüm sende neyseki eşim seninki gibi değil o bağlıyor birazda beni sen kendini hiç üzme kuş tutsanda yaranamiyon ders calismiyor dedik kötü olduk bugun

Ben bu dediklerinizin hepsini de yaptım esimin oğluna Anne bile diyecektim çocuk annesi korkutmus demekten vaz geçti .annesi hiç ilgilenmiyor du 15 günde 1 aradı çocuk 6 yaşındaydı 5 yıldır ben bakıyodum annesi 1 yıldır çocuk buyeyeli üzerine düştü 3 yaşında bırakmış çocuğu babanne büyümüş ben geldiğimde çocuk kaşık tutup yemek yemeyi bilmiyordu kadın hep ağzına vermiş yeri geldi konumda yattı ama bugün dersine çalış dedimdi ye arti saygısızlık yaptı bende vurdum ve O gerizekalı bu evden gidecek yoksa eve gelmiyorum. eşime Özür dilesin dedim Özür diledi ve söylediği söze hiç pişman değilmiş ben kürtaj oldum 1 . sınıfta okula götürdüm aynı şeyi annene yazarmis in dedim yok dedi Annesi benim çeyreğimi yapmamistir

Eee çocukla ilgilendiniz diye ona vurma hakkınız mı var? Çocuk az bile yapmış, ne hakla vuruyorsunuz çocuğa?

Eee çocukla ilgilendiniz diye ona vurma hakkınız mı var? Çocuk az bile yapmış, ne hakla vuruyorsunuz çocuğa?
onun bana saygınlık yapıp dalga geçmek hakkimi ayrıca 5 yılda bir olan bir şey 7 24 yanımda olan bi cocuk benim yaşadıklarımı yasamadim iniz için benim dayanma sabır sinirimi bilemezsiniz vurdum haklıymış demiyorum sabır derecesi anlayın istiyorum

Daha 6 ay ben 6 yil baktim .Sabırlı olacaksın kendini yipratmayacaksin esine konuşacaksin çoğu seyi önemsemë yipratirsan kendine kendi çocuğuna sabrini kalmiyor bende öyle oldu ben kendi çocuğuma onlar gibi iyi davranmadigimi fark ettim onlara bagirmadim bende 2 tane 2 yasindaki çocuğuma kızdım onların yerine sabrini bitirme arti tüp bebek yaptırdım . Olmamıştı çocuğum Doğacak çocuğunu düşün bırak baba kız ne yaparsa yapsın yoksa sana olan olur bana öyle oldu artık kendi çocuğuma bakmaya halim kalmadı

gumushalhal Nasılsın, son durum ne? Aklıma gelmişken sorayım dedim
Bebegim dogdu. Annelik dunyanin en guzel duygusu. Hamileligimin son haftasinda eltimde kaliyordum. Yeminler ederek, ozur dileyip yalvararak beni eve cagirdi. Ablamla telefonda konustular. Ben sartlarimi soylemistim. Kizi iki hafta eve hic gelmeyecek, 6 ay da haftada iki gun gelecek. Diger gunler disarida gorusmelerine karismayacagimi soyledim. Ablama tum sartlarimi kabul ettiğini soylemis. Eve dondum. Ilk gun sinemaya, yemege gittik. Hersey cok guzeldi. Ama ertesi gece kizi eve gelmezse cok uzulecegini, bu sartlari degistirmek istedigini soyledi. Ben bu konuyu tekrar tartismak istemedigimi, en azindan hamileligimin son gunlerini huzurlu gecirmeme izin vermesini soyledim. Bagirmaya basladi. Ben yine panik atak gecirdim. Uzerimden yorgani cekti. O sirada sancim tuttu. Tuvalete gittigimde kan gordum. Dogum baslamisti ve biz yine kavgaliydik. Cok agladim o gece. Sancidan cok bana yasattiklarindan. O da cok pisman oldu. Ertesi gün de sancilar devam etti. Aksam hastaneye gittik. Bir sonraki gün oglen oglumu kucagima aldim. Tarif edilemez bir mutluluktu. Bebegimiz biraz ufak dogdugundan iki gece hastanede kaldim. Refakatciye izin yoktu.ilk gece giderken yine kizinin eve gelme konusunu acti. Disari cikmasini soyledim. Sonraki iki hafta evde hersey mukemmeldi. Benim dikislerim ve catlayan goguslerimden dolayi aci icindeydim. Tum ev islerini o yapti. Bebegin altini degistirdi. Geceleri kucaginda uyuttu. Ama iki hafta bitince yine tartismalar basladi. Devamini yazacagim. Bebegim uyandi.

Off... Bu adam değişecek mi inan çok merak ediyorum,senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Şimdi nasılsın?

Sekiz yasinda bir kiz cocugu bizim kultueumuzde cok daha ice kapanik ve uslu olabilir annnesi nerede annesine gidip geli9 aralarinin duzelecegini umut ediyor ise isiniz cok zor bu bebek onu biraz sakinlestiewnilir ama unutmayin gozunuz hep uzerinde olmalidir.ben bu yola hic giremezdim fakat siz ustesinden gelebilecek kadar basarili ve guclu bir kadin olmalisiniz umarim evliliginiz istediginiz gibi devam eder ve sonlanmaz zaten su an bi gibi seyleri hic dusunmeyin bebeginize odaklanin sizi kimsenin uzmssine izin vermeyin.

Ben daha buraya yazmadan olaylar daha da buyuyor. Dun ablasi gelmişti. Ben dogumdan once bazi sartlar koymuatum ve o bana soz vermisti bunlari kabul ettiğine dair. 6 ay boyunca kizi eve sadece caesamba ve persembe aksamlari gelecekti. Ablasiyla oturup bunu yazili hale geyirmeye calistik. Ablasi bu istegimi gauet makul buldu. Esim 6 ay sonunda kizin eve hic gelmek istemeyebilecegini soyledi. Ablasi eger istemezse sen onu disarida gorursun dunyanin sonu degil dedi. Zaten surekli kavga ve tartisma olan bir eve gelmesindense bu sekilde daha iyi dedi.

Esiniz sizinle evlendigini afedersiniz ama bir turlu kabullenememis bu uc kisilik bir evlilik miydi kendinizi sakin uzmeyin madem kizini bu kadar on planda tutacakti evliligini kurtarsaydi eminim haftada bir gunde olsa kizi yine gelecektie ben konuyu cok gec yakaladim galiba mesajimdan sonra fark ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…