Kızı, baba git şiddet uygula demediğine göre, kızından nefret etmenize bir sebep göremiyorum. Babam üvey anneme küfrederdi, bizimle alakası olmadığı halde üvey annem de o gidince bize demediğini bırakmazdı hakaret küfür vs. Halbuki babamın içki sorunu vardı borçları vardı ama nedense sorumlu biz olurduk. Sizin eşinizle sorununuz var, çocukla bir alakası yok bunun, o gelince sorun çıkıyor olması da eşinizin kendince babalık yapmaya çalışması olabilir. Sizi döverek kızına iyilik değil kötülük yapıyor ama farkında değil, kendi dünyasında ne yaşıyorsa artık. Sonuçta huzursuzluk anında o çocuk da yanınızda ve suçlandığını farkediyor onun da psikolojisi sizin kadar bozuluyor eminim. Ben babam üvey anneme bağırınca üzülürdüm, o çocuğun da sizin huzursuzluğunuza üzüldüğüne eminim çünkü onlar yetişkinler gibi kin tutmazlar. Eşinizden çok kızını sevmenizi öneririm, çünkü size şiddet uygulayan o değil, parçalanmış bir yuvanın çocuğu en çok onun sevgiye ihtiyacı var. Zor tabiki kendi evladınız gibi görmeniz ama emin olun tartışmanın veya şiddetin kaynağı o değil, bu eşinizle ilgili bir sorun, öfkesini kontrol edemiyor.