Üvey anne olmak

Konuyu okudum ve durumunuza gercekten uzuldum.Esinizin siddet gosteriyor olmasi kizin sorunundan daha buyuk.Hamilesiniz ustelik..
Sanirim Ingilteredesiniz. Bende 20 yildir Ingilterede yasiyorum. Ablam aile ici siddete yonelik konularda calisan bir yardim kurulusunda calisiyor.Devlete bagli bir kurulus. Dilerseniz ozelden telefonunu yazarim arar en azindan bir fikir alirsiniz.

Kafam çok karışık. Bebeğimi düşündükçe duygusallaşıyorum. Aksi takdirde çok daha güçlü ve özgüvenli davranıp rest çekerdim. Geçmişte hayatıma sıfırdan başladığım, işimi hatta yaşadığım ülkeyi değiştirdiğim zamanlar oldu. Ama annelik psikolojisi çok farklı.

Gerçekten çok minnettar olurum. Acilen bu konuları bilen biriyle konuşmam lazım. Ama confidential olmalı. Yoksa resmi bir adım için beklemek istiyorum. Çok teşekkürler

Burda nasıl bir hayatım olacağını bilmiyoeum. İş, barınma vs.

Sizi Anlıyorum. Peki babasının böyle davranması bir olayla mı oldu aranızda bşy geçti ondan sonra mı oldu ? Başta kız size karsı nasıldı ?
İlk tartışmamız evleneli bir aydan fazla olmasına rağmrn hala bizim yatağımızda yatmasına çözüm bulmaması yüzündrn çıkmıştı. O zaman da beni sandalyeye fırlatıp üstüme masayı itmişti.

Gerçekten çok minnettar olurum. Acilen bu konuları bilen biriyle konuşmam lazım. Ama confidential olmalı. Yoksa resmi bir adım için beklemek istiyorum. Çok teşekkürler
Tabiki.Merak etmeyin.onlar sadece size izlenemiz gereken yol konusunda bilgi veriyorlar.Daha ileriki durumlarda kalacak yer ve haklariniz konusunda da yardimlari olur.Ama simdilik fikir alisverisi iyi olur.yaziyorum ozelden numarayi.

Her gelişinde mi babasıyla uyumak istiyordu ya da haftada bir akşam falan mı ?

Burada hata babada dengeyi bulamamış

Her gelişinde mi babasıyla uyumak istiyordu ya da haftada bir akşam falan mı ?

Burada hata babada dengeyi bulamamış
Her gece bizim yanımızda kalıyprdu. Yani haftanın 4 gecesi. Bunu konuşarak çözemedik bir türlü ve kavgaya dönüştü. En son tartışma da yine aynı sebepten çıktı.

Her gece bizim yanımızda kalıyprdu. Yani haftanın 4 gecesi. Bunu konuşarak çözemedik bir türlü ve kavgaya dönüştü. En son tartışma da yine aynı sebepten çıktı.
Çok Sabırlı davranmışsınız ... Hafta bir kere olsa neyse de dört gece ne demek .. Buna çözüm bulması gerekirdi. Son şans olarak eğer o da hala sizinle anlaşmak istiyorsa aile terapisinden yardım almalı

Hamile kadinin nefesini kesen bi adami affetmeyi kesinlikle dusunmeyin.
Iyi biridir odur budur ama adam cinnet aninda sizi oldurebilir.
Lutfen boyle bi ortamda bebeginizin hayatini karartmayin.
Konuyu okurken adam kesin Hindistanli yada Pakistanli diye icinden gecirmistim Pakistanliymis zaten.
Cocugunuzda sizde golgede kalirsiniz.
Bunu kendinize yapmayin.
Ailesi iyi olabilir ama siz bu adamla yasayacaksiniz.
Doguma 5 gunu kalan karisinin tepesine coken mahluktan bi halt olmaz kusura bakmayin.
Dogurun evire cevire de dover bu adam sizi.
Boyle bi babayla buyuyecegine tek buyutun cocugunuzu.

Az önce mesaj atmış. Çok pişman olduğunu, herşeyi mahvettiğini, çok utandığını ve düzeltmek için ne gerekiyorsa yapacağını yazmış.

Anne değilim seni bu konuda anlayamam ancak bir kadın olarak bütünüyle senin yerine kendimi koyabilirim. Lütfen iyi düşün sana tuvaletin gelmesine rağmen kabaca altına yap diyen, ağzını kapatıp üzerine çıkarak seni boğmayı göze alan bir adam sence hakikaten düzelebilir mi? Canının hiç mi kıymeti yok, senin varlığın onun varlığından daha mı az kıymetli? Demekki kendinden başkasını düşünmeyen ve dünya kendi ekseninde dönen bir adam var karşında, sence seni anlayabilir mi şu yaşından sonra? Yaşın az değil, bu denli psikopat duyguları bu yaşına kadar besleyen bir adam sence değişebilir mi? Hadi ama biraz mantıklı düşünelim sence bir sabah uyandığında kutsanmış bir şekilde dilediğin koca olabilir mi?
Zor değil ki, sadece şu an kolay gelen bu sana. Cesaret edemiyorsun haklısında, kimse ayrılmak için evlenmez ama nolur hayatın kısa olduğu klişesini unutma.

Ben sizi haksız buldum, 8 yaşındaki çocuk kaldı ki annesi babası boşanmış psikolojisi çok normal olamaz, bütün kişisel bakım ihtiyaçlarını kendisi karşılasa zaten ayrı eve çıkardı anne babaya ihtiyacı kalmazdı. Banyo temizlik gibi ihtiyaçlarınızı emin olun siz de yapamıyordunuz o yaşta. Ben 8 yaşında döktüğünü toplayan bir çocuk görmedim kaldı ki öğretmen arkadaşlar daha iyi bilir, ilkokulda altını ıslatan pek çok çocuk var, kaldı ki siz kendi kendine banyo yapmaktan bahsediyorsunuz. Kendi çocuğunuzun mükemmel olacağını da düşünmeyin belki de daha şımarık olacak bilemezsiniz. Şikayet etmek yerine o çocuğun yerine kendinizi koyun, siz kendinizi o kızla yarıştırmayın, o çocuk ve dikkat çekmeye çalışıyor olabilir, söz kesmesi falan bu sebepledir. Eşiniz sizinle tartışıyor çünkü kızını ihmal etmek istemiyor, kız çocukları babalarına daha düşkündür, kızı geldiği zamanlarda sizin arkadaşınız varsa onunla görüşün veya kitap okuyun müzik dinleyin, sürekli onları izleyerek sinirlenmenize gerek kalmaz. Sizin de evladınız olacak ve hayat bu, birgün onun da üvey annesi veya babası olabilir, kendi çocuğunuza nasıl muamele etmelerini isterseniz öyle davranın.

Bir de çocuklar babası ve annesiyle uyuyabilir, sebebi korkuları olabilir, yalnızlıktan karanlıktan veya kabus görmekten korkuyor olabilir, siz sadece kendi açınızdan düşünüyorsunuz o çocuğun ne çektiğini bilemezsiniz. Kaldı ki yanınızda yatsa ne olacak, zaten büyüdüğünde o istemeyecek birlikte yatmayı, şimdi zorla babayla kızı ayırmanın doğruluğuna inanmıyorum, siz de evladınız olunca daha iyi anlarsınız yaşı kaç olursa olsun bebek gibi bakacaksınız eminim.

Ne neler okuyorum hayvan herif bebeğinizi oksijensiz bırakmak ne kasar tehlikeli
Üstüne siz de olebilirdiniz
Ben olsam durmam şikayette bulunurum

Çok kızdım ya ..hamile kadını nefessiz bırakmakta ne demek ..iyi bir şey olamamış ..bir arkadaş size telefon numarası gönderdi galiba ..lütfen iletişime geçin o kurumla ..ve de şikayette bulunun ..taviz vermeyin sakın ..

Bunların hepsini ben de düşündüm. Başlarda çok hoşgörülüydüm. Hatta kızı üzülmesin diye arabada onunla birlikte arkada oturup onu eğlendirmeyw çalışıyordum. Ama ne zaman ki kız yüzünden bana şiddet uygulamaya başladı işte o zaman benim de kızına karşı tüm sevgim bitti.

En kısa zamanda irtibata geçeceğim. Şikayette bulunmak için de profesyonel tavsiye almayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…