Unutma Beni - Fox Tv

valla artık diziyi izleyemediğim zamanlarda hiç üzülmüyorum nasılsa bişey geliştiği yok. hep aynı şey. yaa o şerife nasıl gıcık oluyorum uyussssss....emine de baya güzelleşti dimi son zamanlarda.
o alev denen kadınnda sksiyim diye dolaşıyor ortalıklarda ama pek çirkin...

senarist te napcağını şaşırdı da belli etmiyo heyecan katmaya çalışıyo güya diziye..biz de bekliyoz işte ali ilkay evlenecek...nazlı doğuracak....ohoooooooooooo

senarist te napcağını şaşırdı da belli etmiyo heyecan katmaya çalışıyo güya diziye..biz de bekliyoz işte ali ilkay evlenecek...nazlı doğuracak....ohoooooooooooo
bencede canm katılıyorum sana .....bi asır sürer artık bu dizilülülülülülü

özet için teşekkürler de ben bişeyi soracağım bu hafta hiç izleyemedim anlayamadım bağışlayın yani-tatlicadiarzu-
sedat ı o şekilde cd ye rauf almadı mı kim şantaj yaptı ama niçin yaptı o kısmı biri açıklayabilir mi.a.s.

sedat ilkayı istemeye gidicekte yoluna taş koymak için rauf çektirdi şantaj yapacakttı ama sedat bey buldu parayı cuma günü gideceklerdi en son orda bittti..........

bak sennn demek sedat buldu parayı... ben yıne ızleyemedım de..
bugun bakarım artık.....

seat a baksenn nasıl buldu hemen o kadar parayı.... kirlii çıkıı sedattt

nazlıda gene kırmızı ruj....maşallah zor günlerinde bile hiç çıkmadı.....biz olsak aynaya bile bakmayız...

aha da söyledii bebeğin düştüğünü ,,allah sedatı adaletin gazabından korusun.......

aaa kimsecikler izlemedimi hahahahaha ben izledim ohhh sefam olsun.çooook güzel bi bölümdü.
anlatayım bari hadi yine iyisiniz.
şimdi ali ve sedat kız istemeye gidecekler kesin kararlılar.adoşu taktıkları yok.asu bende gelicem deyince adoş patladı ama yine kimse takmadı.
nazan tuğçeye gerçekleri yavuza söylemesi gerektiğini söyledi.yoksa ben söylicem dedi.oda yapamadım bana bi kaç gün verin söylicem kaybetmekten korkuyorum dedi.
yavuz safı evlenmek için evrakları aldı tuğçeye sürpriz yapacak güya.bi saat sonra gel süprizim var dedi.o ara tuğçeyi asu aradı gel kötüyüm dedi.tuğçede önce asuya gitti.salya sümük ağlıyor asu başka biri var kim olabilir falan dedi.tuğçede yavuz haklı onu çok kırdın dedi.sonra yavuza gitti yavuz evrakları gösterdi bu pek sevinemedi tabi.yine söylemedi düşük yaptığını.sonra tuğçe gitti nazan geldi yavuza.evrakları masanın üstünde gördü ve tuğçenin düşük yaptığını söyledi.yavuz inanmadı.doktora gittiler ve malum gerçekleri öğrendi.
ali ve sedat ilkaylardan önce pastaneye uğradılar çikolata almak için orda nazlıyla karşılaştılar.nazlı baya bozuldu mutluluklar diledi.
rauf sedatın parayı bulduğunu öğrenince şok oldu.adamlarına hemen nerden bulduğunu öğrenmelerini istedi.nazlı raufu aradı ve yaptıkların bi işe yaramadı aliler ilkayı bugün isteyecekler dedi.raufta sen kendi derdine yan dedi.sonra sedatın parayı müşteriden elden aldığını öğrendi.ilkaylara gitmek üzere yola çıktı.
sedat tam ilkayı isteyecekken aile çok önemli bu şekilde yapamayacağım dedi ve bunlar cümbür cemaat üst kata hikmetle şerifin yanına çıktılar.hikmetle şerifte nato mermer nato kafa kabul etmediler yine ve çıkıp gittiler.bunlarda eminenin evine geçtiler artık bi daha aşağıya inmediler.
bu sıra rauf geldi bunları evde bulamayınca gitti.
veeeee ali ve ilkay hele şükürrrrrrrrrrr sözlendiler ordada bitti. :)

vay bee ne anlatırmışım.
kızlar şimdiden repleriniz için ben teşekkür ederim sırnaşık şey

bende izledim ama sdenin gibi anlatamıym ohhhh aliler sözendi rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…