- 9 Mayıs 2011
- 13.825
- 28.657
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
Hanım hanım benim nereye gittiğim beni ilgilendirir, haddinizi bilin benim vergimle takıyorsunuz o bandıValla nerden bilelim siz fakirler gibi devlet hastanesine mi gidiyor herkes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanım hanım benim nereye gittiğim beni ilgilendirir, haddinizi bilin benim vergimle takıyorsunuz o bandıValla nerden bilelim siz fakirler gibi devlet hastanesine mi gidiyor herkes
Evet gittiğim hastane devlet hastanesiydi. Hoslandiğim memşire bant vermişti ama diğeri vermemişti. Bir arkadaşın dediği gibi vermeyi unutmuş olabilir ya da bant kalmamıştır her türlü ihtimal olabilir. Ya da gerçekten hoslandiğim beyfendi benimle konuşurken heyecan yaptı bant yapismayinca tekrar bant verdi. Aklım hâlâ bu meselede. Ama hastane önünde beklemek riskli olur. Bir de saatlerce orda bekleyememki, benim de evde işim gücüm var. Başka yöntem bulmam lazım kahve teklifi içinArkadaşlar kamu hastanelerinde bant falan vermiyorlar bana istemeden, bu devlet hep size mi çalışıyor, nerden geliyor bu değirmenin suyu
Hikaye geçti bana, kan vererek değil de gerekirse hastane önü yatıp çıkışta denk gelme ayağına denenebilir, hem çıkışta kahve içmeye davet eder belki.
Davet etmezse uğraşmaya gerek yok başka.
Ahahahah o anı gözümde canlandırdımben olsam ben de tirsardim skfkglflsBen dün eko çektirdim. Çeken ablanın önünde üst tarafım çıplak bir şekilde yatarken yanıma büyük bir coşkuyla gelip ‘ kıızz sen ne güzelsin incecik ayy’ dedi. Ben de bir tırsmadım değil bulunduğum vaziyet pek iltifat almaya uygun değildi sdgsgsjfjk ama ablanın genel coşkulu haline verdim artık
anladım denk gelmemiştir sana. asmdeki hemşireler veya gittogim kadın doğum hastanesindeki drlar hemşireler hepsi çok ilgili davranıyorlar. genelde de bayana denk gelirim.Bana şimdiye kadar onun dışında hiçbir sağlık çalışanı böyle ilgili davranmamisti
Devlet hastanesin de bant vermiyolar evet pamuk verip yolluyolar. Seninle sohbet ettiği için ayrıcalık yapmış kendince sanki cebindne veriyolar devletin bandını töbe ya. Sen bi kere daha kan verAma 2. Kez kan verdiğim hemşir farklıydı. Bana hiç bant vermedi direk pamuk verdi o kadar. Hoslandiğim kişi ise çok güzel ilgili davrandı sohbet etti sıcak davrandı aynı memleketten olduğumuz için o da şaşırmıştır muhtemelen. O benden hoslandi mi bilmiyorum ama en son gittiğimde benim ismimi soy ismimi diğer kadına sorması, demekki o da beni arıyor diye düşündürdü bana
Eline baktım yüzük falan yoktu, evli olsa öyle samimi konuşmazdı diye ümit ediyorum. Aklıma ilk gelen devlet hastanesinin sitesine bakmak oldu doktorlara personel bilgisine falan baktım, kendisi kan alma biriminde olduğu için sanırım ismini göremedim. 2. Gidişimde cesaret edemedim ne yazıkki. Neyse hayırlısı olsun yapacak bir şey yok, ya vazgeçerim ya da gitmeye devamKeşke ikinci gidişinde selam verseydin. Zaten hemşehri çıkmışsınız muhabbetiniz de olmuş. Normal karşılardı yani.
Bu hastanenin web sitesinden personel bilgisine ulaşabilirsin belki. Adını öğrenebilirsen köyden soruştur kimdir nedir evli midir falan. Olumluysa bir test daha yaptıracaksın artık.
Merhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldü benimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi banao anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Bi bizim agzımıza mıçıyolar demek kianladım denk gelmemiştir sana. asmdeki hemşireler veya gittogim kadın doğum hastanesindeki drlar hemşireler hepsi çok ilgili davranıyorlar. genelde de bayana denk gelirim.
Ben çok tatliyimdir görsen kıyamazsın. sirinligim8 de kullaniyorumBi bizim agzımıza mıçıyolar demek ki
Ben özele gıdıyorum o yuzden
Oglak güzelliği diyelimBen çok tatliyimdir görsen kıyamazsın. sirinligim8 de kullaniyorum
Yaşınız kaç merak ettimAma 2. Kez kan verdiğim hemşir farklıydı. Bana hiç bant vermedi direk pamuk verdi o kadar. Hoslandiğim kişi ise çok güzel ilgili davrandı sohbet etti sıcak davrandı aynı memleketten olduğumuz için o da şaşırmıştır muhtemelen. O benden hoslandi mi bilmiyorum ama en son gittiğimde benim ismimi soy ismimi diğer kadına sorması, demekki o da beni arıyor diye düşündürdü bana
Kibarlığı yürümek sanmışsın. Sık sık kan verdiğim için inanır mısın herkes koluma bant yapıştırmak istedi morarmasın diye. Bi hemşire bana nerelisin diye sormuştu, mesleğimi falan da sormuştu. Senin denklemde hemşire aşık galiba bana hay aksi.Merhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldü benimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi banao anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Bu devirde kibar insana hiç denk gelmeyince hayal dünyam gelişti belki de bilemiyorum, kendi kendime gelin güvey olacak halim yok yani tatlı heyecanlar bunlar, ayrıca o bana aşıktır falan demiyorum ki ben zatenKibarlığı yürümek sanmışsın. Sık sık kan verdiğim için inanır mısın herkes koluma bant yapıştırmak istedi morarmasın diye. Bi hemşire bana nerelisin diye sormuştu, mesleğimi falan da sormuştu. Senin denklemde hemşire aşık galiba bana hay aksi.
Hayatında başarılar.
28 yaşındayım 29 a az kaldı:)Yaşınız kaç merak ettim
Peki konunuz bana çok sevimli geldi :) ben olsam bir kaç gün sonra tekrar bı bahane ile giderdim yada ordan geçerken hastaneye gelmiş gibi uğrar selam verirdim. İşte şu bölüme geldim tarzında bı muhabbet başlatabilirsiniz. Gönlü varsa zaten anlarsınız başarılar28 yaşındayım 29 a az kaldı:)
Aynı köydenmissiniz ilgilendinise bulur sizi zaten. İlgilenmedi ise bulmaz. Ek bı çabaya görmeyin..sevgilisi vardır belki ya da o gözle bakmamıstır size. Hoşlanan erkek her türlü ulaşıyorMerhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldü benimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi banao anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Hayırlısı olsun, görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler diyip zamana ve gayrete bırakıyorum bazı şeyleriAynı köydenmissiniz ilgilendinise bulur sizi zaten. İlgilenmedi ise bulmaz. Ek bı çabaya görmeyin..sevgilisi vardır belki ya da o gözle bakmamıstır size. Hoşlanan erkek her türlü ulaşıyor
Teşekkür ederimmPeki konunuz bana çok sevimli geldi :) ben olsam bir kaç gün sonra tekrar bı bahane ile giderdim yada ordan geçerken hastaneye gelmiş gibi uğrar selam verirdim. İşte şu bölüme geldim tarzında bı muhabbet başlatabilirsiniz. Gönlü varsa zaten anlarsınız başarılar