Unutma Beni - Fox Tv

SÜPERSİN
rep in ana sütü gibi helaldirdelikafadulden
kaydirigubbakcemile5

boşuna sevinmeyelim bence..... Rauf yine yeni yeniden bulacaktır ağızlarının tadını bozacak bir hinlik ....

ay bu şerif adamı verem eder valla yazık emineye halada gözünün içine bakıyo ..eminenin evine kira verecekmiş tövbe tövbe bende isticem eşimden o da versin bana kira.........

ya ne saçma oldu bu dizide he
rauf görmesin diye köşe bucak kaçıyordu herkes
şimdi şeker hala bile rest çekiyo
ayrıca o nazan ne kadar terbiyesiz
ya
sinir oldum
annelik yapmak isteyen bır kadın öyle davranmaz
nazlı nın yanında önünde vede arkasındayım
son darbeyide selçuktan yiyince iyice anladı neyin ne olduğunu
en akılllı o valla
başka herkesin işi yaş
asuman kendi etti kendi buldu
çocuğa pislik muamelsi yaptı resmen
istemeye gitiklerinde falan kız kurtulsun diye
tuğçe yi arkadaşına ihanet noktasında bulantıdan ibaret görüyorum zaten

ayy bugün de diziyi izledimm ama çok bişi olmadıı yaa...

dediğiniz gibi nazlı da amma güçlü hamile cıktıı o strese ragmen makyaj full kıyafet full :))

ayy bu nazlı gerceken hamıle mi acaba ? karnı cok gercek duruyor :)

yinemi tek başıma konuşuyorum yaaaa oğlumdan anca fırsat buluyorum oda kimsenin olmadığı zamana denk geliyooo

ben bugün isleyemedim diziyi ama olsun bişey kaçırmamışımdır heralde nazlı kesin yine doğuramamıştır:roflol::roflol::roflol:

ben bugün isleyemedim diziyi ama olsun bişey kaçırmamışımdır heralde nazlı kesin yine doğuramamıştır:roflol::roflol::roflol:

evet canım doğuramadı gene..bu gidişle zor sanki o kadar sıkıntılı zamanlarda doğumadı şimdi rahata erdi artık hiç doğurmaz.........

Nazlı anca kıyafetlerini giydiği firmanın reklamını yapıp duruyo böyle giderse seneye kışa anca doğurur:)Bi hamiş elbisesi dünyanın parası maşallah hem param yok diyo hemde manken gibi bi giydiğini bi daha giymiyo,bu arada yavuz şimdi kesin asuya geri döner,sonra tekrar tuğçeye bu böyle devam eder gider ve bu dizi yıılarca böyle sürer,ayy çok sıkıcıda alışkanlıktan bakıyorum sadece yoksa eski tadını kaybedeli çok oldu

Beğenerek izlediğim gayet entrikalı bir dizi...En gıcık olduğum karakter ise Şerif ...Emine o uyuz herifte ne bulmuş anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…