Unutma Beni - Fox Tv

nazlı bugünde doğuramadı ....kaymakam beyim nasıl vercek 150binlirayı binbir geceye döndü dizi ....demekki bir gecelik ilişkilerin piyasası bu kadar...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu dizideki en akıllı kadın nazan valla.ilacı bulur bulmaz gitti eczacıya sordu anladı tuğçenin düşük yaptığını.yattıklarındada hemen hamile olduğunu çözmüştü.böle bi durumda ilacı bulan ilkay olsa saklardı senelerce acaba ilacı atıpmı denesem diye.

hehehe:roflol::roflol::roflol: bencede

alemsin şekerim :roflol::roflol:

nazlı bugünde doğuramadı ....kaymakam beyim nasıl vercek 150binlirayı binbir geceye döndü dizi ....demekki bir gecelik ilişkilerin piyasası bu kadar...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

Kızlar şimdi meral tamamen çıktımı diziden zaten çok bunalımdı hatun,of artık istesinler be şu ilkayı kaç gündür sinir oldum hiç kayda değer bişey olmuyo uzattıkça uzatıyolar

çıksın zaten saf saf ortalarda dolaşmaktan başka bişey yapmıydu....kaymak beyim nasıl halletti ama 150 binlirayı ....bide nazlını o kırmızı rujuna hastayım .......

bugün barbarosla emine kafeyi aldı.kutlayacaklar şerifle.yavuzun annesi tuğçeye düşürdüğünü biliyorum sen sölemezsen ben sölerim dedi.oda yavuzu kaybetmekten korktuğu için yalan sölediğini söledi.asu yavuza gitti.yavuz ayrılmak istediğini söledi.başka biri var dedi.tuğçeyi sölemedi ama.oda beni aldattın duygularımla oynadın çok arsızmışsın falan diye bağırdı kapıyı çarptı çıktı.alinin babası parayı şirket parasından aldı raufun adamına verdi bidaha istersen karım duysada polise giderim dedi.eve geldi aliye hadi hazırlan ilkayı istemeye gidiyoruz dedi orda bitti.ay amma uzun anlattım.

ya bugün izleyemedim sadece sonuna denk geldim neyse zaten 1 hafta sonrada izlesem bişi farketmiyo çok ağır ilerlediği için:roflol::roflol::roflol:

kızlar neler oldu bugün dizimizde ne tür saçmalamalar ,entrikalar döndü......

anaaaaaa neler olmuş neleeeerrrrr[...çok cadı o tuğçee çokkkkkkötükedihüso/COLOR]

bu arada ali babası aertık isteyemezler istemeye gitselerde bişeyler olurr ben artık düğün vs beklemiyorumm

DAĞ DAĞA KAVUŞUR ALİ İLKAYA KAVUŞAMAZ...................................
....................yalanmı????delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…