Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazlı bugünde doğuramadı ....kaymakam beyim nasıl vercek 150binlirayı binbir geceye döndü dizi ....demekki bir gecelik ilişkilerin piyasası bu kadar...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hehehe:roflol::roflol::roflol: bencedebu dizideki en akıllı kadın nazan valla.ilacı bulur bulmaz gitti eczacıya sordu anladı tuğçenin düşük yaptığını.yattıklarındada hemen hamile olduğunu çözmüştü.böle bi durumda ilacı bulan ilkay olsa saklardı senelerce acaba ilacı atıpmı denesem diye.
bu dizideki en akıllı kadın nazan valla.ilacı bulur bulmaz gitti eczacıya sordu anladı tuğçenin düşük yaptığını.yattıklarındada hemen hamile olduğunu çözmüştü.böle bi durumda ilacı bulan ilkay olsa saklardı senelerce acaba ilacı atıpmı denesem diye.
nazlı bugünde doğuramadı ....kaymakam beyim nasıl vercek 150binlirayı binbir geceye döndü dizi ....demekki bir gecelik ilişkilerin piyasası bu kadar...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaaaaaa neler olmuş neleeeerrrrr[...çok cadı o tuğçee çokkkkkkötükedihüso/COLOR]bugün barbarosla emine kafeyi aldı.kutlayacaklar şerifle.yavuzun annesi tuğçeye düşürdüğünü biliyorum sen sölemezsen ben sölerim dedi.oda yavuzu kaybetmekten korktuğu için yalan sölediğini söledi.asu yavuza gitti.yavuz ayrılmak istediğini söledi.başka biri var dedi.tuğçeyi sölemedi ama.oda beni aldattın duygularımla oynadın çok arsızmışsın falan diye bağırdı kapıyı çarptı çıktı.alinin babası parayı şirket parasından aldı raufun adamına verdi bidaha istersen karım duysada polise giderim dedi.eve geldi aliye hadi hazırlan ilkayı istemeye gidiyoruz dedi orda bitti.ay amma uzun anlattım.