- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
ohhhhh beeeeeeeeee sonundaaaaaaaaa sözlenmişlerrrrrrrrrr
ne çok geziyon kız sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhhh beeeeeeeeee sonundaaaaaaaaa sözlenmişlerrrrrrrrrr
aaa kimsecikler izlemedimi hahahahaha ben izledim ohhh sefam olsun.çooook güzel bi bölümdü.
anlatayım bari hadi yine iyisiniz.
şimdi ali ve sedat kız istemeye gidecekler kesin kararlılar.adoşu taktıkları yok.asu bende gelicem deyince adoş patladı ama yine kimse takmadı.
nazan tuğçeye gerçekleri yavuza söylemesi gerektiğini söyledi.yoksa ben söylicem dedi.oda yapamadım bana bi kaç gün verin söylicem kaybetmekten korkuyorum dedi.
yavuz safı evlenmek için evrakları aldı tuğçeye sürpriz yapacak güya.bi saat sonra gel süprizim var dedi.o ara tuğçeyi asu aradı gel kötüyüm dedi.tuğçede önce asuya gitti.salya sümük ağlıyor asu başka biri var kim olabilir falan dedi.tuğçede yavuz haklı onu çok kırdın dedi.sonra yavuza gitti yavuz evrakları gösterdi bu pek sevinemedi tabi.yine söylemedi düşük yaptığını.sonra tuğçe gitti nazan geldi yavuza.evrakları masanın üstünde gördü ve tuğçenin düşük yaptığını söyledi.yavuz inanmadı.doktora gittiler ve malum gerçekleri öğrendi.
ali ve sedat ilkaylardan önce pastaneye uğradılar çikolata almak için orda nazlıyla karşılaştılar.nazlı baya bozuldu mutluluklar diledi.
rauf sedatın parayı bulduğunu öğrenince şok oldu.adamlarına hemen nerden bulduğunu öğrenmelerini istedi.nazlı raufu aradı ve yaptıkların bi işe yaramadı aliler ilkayı bugün isteyecekler dedi.raufta sen kendi derdine yan dedi.sonra sedatın parayı müşteriden elden aldığını öğrendi.ilkaylara gitmek üzere yola çıktı.
sedat tam ilkayı isteyecekken aile çok önemli bu şekilde yapamayacağım dedi ve bunlar cümbür cemaat üst kata hikmetle şerifin yanına çıktılar.hikmetle şerifte nato mermer nato kafa kabul etmediler yine ve çıkıp gittiler.bunlarda eminenin evine geçtiler artık bi daha aşağıya inmediler.
bu sıra rauf geldi bunları evde bulamayınca gitti.
veeeee ali ve ilkay hele şükürrrrrrrrrrr sözlendiler ordada bitti. :)
vay bee ne anlatırmışım.
kızlar şimdiden repleriniz için ben teşekkür ederim sırnaşık şey
bencedeeeeeeeeeeeboşuna sevinmeyelim bence..... Rauf yine yeni yeniden bulacaktır ağızlarının tadını bozacak bir hinlik ....
bugün yine gesmelerdeydimmmm orda açtım tv yi izledim....ev sahibi de bakıyomuş hep barabar izledikkk:lepi:ne çok geziyon kız sen
SÜPERSİN
rep in ana sütü gibi helaldirdelikafadulden
kaydirigubbakcemile5
ben bugün isleyemedim diziyi ama olsun bişey kaçırmamışımdır heralde nazlı kesin yine doğuramamıştır:roflol::roflol::roflol: