Unutma Beni - Fox Tv

meralle selçuk nazlıyla helalleşmeyemi gitti noluyo ayyyyy...bu nasıl bir ilişki anlamadımki herkes birbirinin gözüne baka baka yalan söylüyo ....allahım korusun valla herkesi böylelerinden...

kız melis senin raufcunun yanındaki hatun ne seksi öle raufu ayartırsa şaşmaaa:roflol::roflol::roflol:

canlarım geldim ben yaa..biliyorsunuz taşınıyorum ve temizlik yapıyordum ama dün bi ara kaçtım yeter dedim ya izlemem lazım dedim :))) pencereleri silerken aklım hep rauufcuum neler yaptı dedim durdum...dün izleyebildim hahaaa ,pztesi ve salı gününün yorumlarını da okudum sizden..ama meralin o sahnesini nasıl kaçırdım ben yaaaaa ..bu arada o kadın çok da seksüü değülll aleffffff işte :))) kesin o raufcuumun eskilerindendir hahhaaa delikafadulden

melis yokken yazam rauf hakkındaaa

zaten herkeşler raufcuum hakkında vermiş veriştirmiş.... kötükedihüso

aliş ile betik benizli ilkayı ayırsın da görün sizzzzz kaydirigubbakcemile3

sedat a acıdım yahuuu...eee her şey aliş ile ilkayın birleşmemesi için :)) :lepi:

dün izlerken meralin evlenmesine anlam verememiştim demek ki nazlı kışkırtmış .)) selçiiiiik naslı ya hataydın mı dedi :?? offf sanırsam yarın da izleyemicem ..yarın taşınıyorum :))))))))) kesin kaçacak eğer tv bağlanamazsaaaaaaaaaaaaaa (nese siz yine yazın ben okurum fıstıklarım bu hafta beni idare edin..bi taşınam ben yanınızdan hiç ayrılmıcam ...heheehhehehee özleyin benii..öpüyorum herkesi hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

bu arada ben size yine diyorum ..naslının bebeği kesin aliştennnnn :)) bi de oğlan olurmuş o :)) her şey tersine döndüü..inş aliştendir :))))))))))))))))))) raufcuuum çok yaşa ,beter ol ilkay :))) hihoyyyt

Kızlar ya burdaki entrikalar nasıl akıllarına geliyo valla kim yazıyosa bu diziyi brezilya dizilerini çok izlemiş zamanında sanırım,her pisliğin altından rauf çıkıyo nolcak bu aliyle ilkayın hali yazık yaaa

ayyy valla bencede her türlü entrika var dizide karman çorman bişi oldu yahu:roflol::roflol:

bu arada ben size yine diyorum ..naslının bebeği kesin aliştennnnn :)) bi de oğlan olurmuş o :)) her şey tersine döndüü..inş aliştendir :))))))))))))))))))) raufcuuum çok yaşa ,beter ol ilkay :))) hihoyyyt

valla benim aklımada geldi bu nasıl karışır ortalık offfff

hehe alişten alişten :)))
selçuk doku örneği verecekti güya..

ayyy nazan hanım tuçenin düşük yaptığını öğrendiiiiiiii :))) nazlı da raufcumla ortak olduğunu hala söylemedi (

nazan hanım oğlunun evinde tuçenin kullandığı hapı buldu ve eczaneden ne için kulllanıldığını öğrendi ,düşük içindi :))) yavuz da evlenelim ailenle tanışalım dedi tuçeye..alev ile sedat parayı vermeyi planlıyorlar ,kaçıyorlar habire adoştan...:))))) alişi yalnız bırakan sedat şaşırdı iyice..aliş de tek başına gitti kız istemeye .şeker hala ise bu şekilde kızı vermem dedi :)))) :jeyyar:

ya aman dizinin olacağıbu bee sonu n olcak çok merak edomm hani acayiiiiiiiiiiiip saçmayadelikafadulden.....sedata gelince zavalllııııı adoş öğrenirse vayyyyyy haline....meral nazlıya dediki SEN KOCAM İÇİN SADECE BİR HEVESTİN DEDİİİİİ YAAAAAAAAA...:sm_cool:

HOŞGELDİN CANAMMM BİLİYORUM YOKSUN BU ARALAR...RAUF ÖYLE Bİ TLF KAPATTIKİ AKLIMA HEP SEN GELDİNNNSEN KENDİNİ ÖYLE TSELLİ ET CANM KADIN ÇEKİCİ AMA GÜSELL DEĞİLLL NAZAN FISTIK GİBİ ONUN YANINDA FISTIKK HEMDE ÇİFTE KAVRULMUŞ:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…