Unutma Beni - Fox Tv

ewett canm bikerede tutmasın planı hep o kazanıyoo hep saçmalanıyoo bee yeter artıkkkkötükedihüso

aynen öyle yapack yapmayada başladı bileeeeŞeniz

sonuna kadar katılıyorum canm adoşa çokk i ioldu çoktan haketti bunu kocasının kıymetini bilemedi hep azarladı çokk mohteşem oldu.....merale gelince tamamen GAZA GELDİ HEMDE NE GAZZZZdelikafadulden

ay ilkay ile ali evlensin de bir düğün göreliiiiim....

ama şimdi tam onlar evlenirke bebek doğar da Ali den çıkarsaaaaa senaristlerin evini bascamm :)))

bu arada nazlıların ilk evlendiğindeki evleri değil bizim evin hallerindeki nemide ninenin evi farkettinizmi ilkaylarla aynı apartmanda diyolar ya evideğiştirmişler ama

aman yaaa uzadı bu dizi bence sürekli olay karıştırmak için olay buluyolar çok karmaşıklaştı eskiden haftada bir izleyip anlayabiliyodum şimdi anlamıyorum bi gün kanlı bıçaklı bi gün can ciğer oluveriyorlarkafamçokkarıştı

aynen düşünüyorum bende... bu kadar gerçekçi bir hamile modeli görmedim yani.Fakatttttttt bebek 15:ecrin_bebek: aylık olmuştur heralde dogamadı gitii.........

nazlı dışardaki kötülüklerden korumak için içinde büyütüyo bebeği çoçuk bi doğacak dişli mişli yürüyo............:sm_cool:

yaa gıcık oldumm haa full entrikaa...
sankii isteme olmayınca evlenemcekler..mantıga bakk pehhhhhhhhhh klava:

rauf taa ne kdr kötü bi insan biçimii yaa :mymeka:

kızlar bugünü anlatırmısınız:Saruboceq:

cnm sonuna dogru izledimm ama anlatırımm :)))

meralle selçuk cocuklar antalya ya gidio..
meral ve selcuk nazlı lara gittti..
dedi ki meral sen geçici bi hevestn kocam benle birlikte beni seviodu..
sen ilkaya kapatma dedin ama asıl kapatma sendin..
bi de meral adoşa oglunuza güvenin.. ben dogruyu buldum sizde bulun dedii..

sedat ve kadın ı kameraya ceekmişler ikisinede cd yolladılar..
kadın kocam duyasa ikimizide öldürür dedi..
sedat ta ilkayı istemeye gidecekti gidemediler..

şeker hala bi hazırlık yapmıs görmeeee
yrn gelirsiniz dedi..
sonra yaşar sedatı aradı.. 150 bin istedi.. yoksa cd yi veririm yakınlarınıza dedi

sacmalamanın otesı yaniiiiiiiiiiiiiiiiii.madem barıstın gıdıyorsun nazlıya ders vermek ıntıkam almak amacın ılkayın aılesıne soyleseydı ya meral.yok ama uzayacak ıyıce sacmalanacak.her dızıde kotu kadınlar war onursuz gurursuz kendılerını sevmeyen adamlara entrıkalarla asılıyolar.kotu ornek olunuyo artık yeterınnnnn yaaaaaa.baska senaryo konu bulsunlar.kadınlar bukadar onursuzmu ya.dızıyı uzatacaz dıye olaya bak ya.rauf ne hıkmetse anında nerde olacagını bılıyor.nasıl ayarlıyosa sureklı.konuyu bılenler gıttı.bebege yalan dna raporu alırlar alıyle ayrılırlar ılkay.uzarda uzar.bıraz da raufla ugrassınlar.yaptıkları bozulsun.ıyılık kazansın bırazda..........

tamam kızlarr ben evime ankara ya gidince ... seti basıcamm...

nasıl ilerlesin istiyosunuz diziyi yazınn bakem :))))))

Kız Malibuu hakkattenn yani.. bu ilkay ile ali isteme olmadan evlenemiyor...

kıs sen de mi öyle yapcan yoksam ...bascan mı nikahı aday bulunca :???? :))))

bencede artık iyilik kazansın kötüler sürekli başarılı
ve dizi çok saçmalıyor karakterler sürekli aynı şeyi tekrarlıyor heleki nazlı ve o tartışmaları..
hep aynı sözler bir kısır döngü aman aman...

bu kadar uzatmayacagımm kesinnn :))))
bnce gitsinler gizlice evlensnlerr şok olsun rauf kalp krizi geçisin
ya da felç gelsnn
konusamasn yürüyemesnn :)))

ya sormayın gerçekten saçmaladıkça saçmalıyo dizi.
alinin ilkayı istemeye geleceğini öğrnen şeker hala "bak ben sana demedimmi işler yoluna girecek diye" diyor.ne alakaysa herşey i stemeyle bitecek sanki.lülülülülülü
sedat bi iki saat ayırıp istemeye gidebilirdi sanki kadın kaçıyor klava: diyelimki bugün istemesini engelledi rauf peki diğer günler çuvalamı girdi allah allah yaa.:mymeka:
meral hiç bişey olmamış gibi affediverdi adamı.birde nazlılara oturmaya gidiyolar yaa sabır.nazlı çocukları seviyor v.s. bu kadarda geniş olunmaz yani yuuuhhh.
daha bi sürü saçmalık.eğer dizi bu şekilde devam ederse izlemeyi bırakırım valla.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…