- 11 Ağustos 2007
- 815
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız melis senin raufcunun yanındaki hatun ne seksi öle raufu ayartırsa şaşmaaa:roflol::roflol::roflol:
o hatun raufu ayartırsa yazık kadına melisden çekecği varlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafadulden
melis yokken yazam rauf hakkındaaa
ayyy valla bencede her türlü entrika var dizide karman çorman bişi oldu yahu:roflol::roflol:Kızlar ya burdaki entrikalar nasıl akıllarına geliyo valla kim yazıyosa bu diziyi brezilya dizilerini çok izlemiş zamanında sanırım,her pisliğin altından rauf çıkıyo nolcak bu aliyle ilkayın hali yazık yaaa
hamileydi ama düşürdü cnm yavuzada sölemiyo düştüğünü bırakıp gitmesin diekızlar bu tuğçe hakkaten hamilemi
orasını kaçırdım ben
bu arada ben size yine diyorum ..naslının bebeği kesin aliştennnnn :)) bi de oğlan olurmuş o :)) her şey tersine döndüü..inş aliştendir :))))))))))))))))))) raufcuuum çok yaşa ,beter ol ilkay :))) hihoyyyt
hımmm çok rahatsın beelaelaelaelaelaeeski koleksiyonlarıdandır o :))))) sositososito sositososito
ya aman dizinin olacağıbu bee sonu n olcak çok merak edomm hani acayiiiiiiiiiiiip saçmayadelikafadulden.....sedata gelince zavalllııııı adoş öğrenirse vayyyyyy haline....meral nazlıya dediki SEN KOCAM İÇİN SADECE BİR HEVESTİN DEDİİİİİ YAAAAAAAAA...:sm_cool:zaten herkeşler raufcuum hakkında vermiş veriştirmiş.... kötükedihüso
aliş ile betik benizli ilkayı ayırsın da görün sizzzzz kaydirigubbakcemile3
sedat a acıdım yahuuu...eee her şey aliş ile ilkayın birleşmemesi için :)) :lepi:
dün izlerken meralin evlenmesine anlam verememiştim demek ki nazlı kışkırtmış .)) selçiiiiik naslı ya hataydın mı dedi :?? offf sanırsam yarın da izleyemicem ..yarın taşınıyorum :))))))))) kesin kaçacak eğer tv bağlanamazsaaaaaaaaaaaaaa (nese siz yine yazın ben okurum fıstıklarım bu hafta beni idare edin..bi taşınam ben yanınızdan hiç ayrılmıcam ...heheehhehehee özleyin benii..öpüyorum herkesi hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
HOŞGELDİN CANAMMM BİLİYORUM YOKSUN BU ARALAR...RAUF ÖYLE Bİ TLF KAPATTIKİ AKLIMA HEP SEN GELDİNNNSEN KENDİNİ ÖYLE TSELLİ ET CANM KADIN ÇEKİCİ AMA GÜSELL DEĞİLLL NAZAN FISTIK GİBİ ONUN YANINDA FISTIKK HEMDE ÇİFTE KAVRULMUŞ:tomato:canlarım geldim ben yaa..biliyorsunuz taşınıyorum ve temizlik yapıyordum ama dün bi ara kaçtım yeter dedim ya izlemem lazım dedim :))) pencereleri silerken aklım hep rauufcuum neler yaptı dedim durdum...dün izleyebildim hahaaa ,pztesi ve salı gününün yorumlarını da okudum sizden..ama meralin o sahnesini nasıl kaçırdım ben yaaaaa ..bu arada o kadın çok da seksüü değülll aleffffff işte :))) kesin o raufcuumun eskilerindendir hahhaaa delikafadulden
SONUNA KADAR KATILIYORUM TATLIM ÇOK HAKLISIN NE DİZİ AMA!!!!!!!!:mymeka:ayyy valla bencede her türlü entrika var dizide karman çorman bişi oldu yahu:roflol::roflol: