Unutma Beni - Fox Tv

bikerem rauf artık tuhaflaştı bea para onda güç onda ne bu böyle herkesi tehdit edio a olmazki canm :jeyyar:

bikerem rauf artık tuhaflaştı bea para onda güç onda ne bu böyle herkesi tehdit edio a olmazki canm :jeyyar:

katılıyorum şekerim bune yaa.tam işler yoluna girecek diyorum nasılsa rauf ne yapar ne eder bozar.ezberledik artık yani hep aynı hep aynı.bi günde raufun planları tutmasın bi günde morarsın biraz noollceekk dimi ama :dilcikar:

evet ya çok yavaş ilerliyo dizi aylarca bekliyosun bi konunun açığa çıkması için nazlı bile doğurcak daha:roflol::roflol:

valla cuma günü nazlının itiraf ettiği bölümü izledim p.tesi evde yoktum üzülüyodum olayları kaçırcam diye ama bugün izledim meral daha gerçekleri söylememiş ilkayın ailesine... dizinin yavaş ilerlediğini unutmuşum:) bu gidişle meral gerçekleri hayatta söylemez nazlının inadına barışcak ya kocasıyla şimdide o kocasının pisliklerini örter :tomato:

meral selçuğun yatağına girdi yeniden evlencekler sanırm nazlıdan intikam alcak

raufa sinir oluyom tamam zenginsin herkezi tehtit etmeye hakkın yok

meralin yaptığı şey bana iğrenç geldi....
bu kadar çabuk sindirebilir mi insan yaaa..hemen yatağına nasıl alır insan
böyle bir olaydan sonra.....

yahu meral neyapsın nazlı kışkırttı kocanı elinde tutsaydın dedi sende bulamadığını bende buldu dedi kim kocasının metresi böyle dediğinde rahat dururki ama hem inadına hemde arzularcasına öptü sarıldı.

adaletciğimde evde beklesin elbet gelir diye adam elden giiiiiiiiitti bile ohhhh iyi oldu ona.aldatılmak nasılmış anlasın oğluna inanmıyo bide.hihoyyyt

canım bugün yine yavuzları hiç göstermedi
ilkaylarda toplanmışlardıya dün hepsi,ordan devam etti ali ve ilkaya ispatlayın nazlının yalan söylediğini dediler.hikmet yine şiddetle karşı çıktı.adalette aynı şekilde ispatladığınız zaman konuşuruz şimdi kesinlikle olmaz dedi ve teker teker döküldüler.
rauf alinin babasını baştan çıkarması için bi kadın tutmuştuya dün bugün üçü sözümona toplantı yaptılar restoranda sedata içirdiler bol bol sonra rauf gitti.kadında bunu otele götürdü.yaşarda samimi resimlerini çekecek.ali ve babası ilkayı istemeye gideceklerdi rauf bunu engellemeye çalışıyor.
meral ilkaylara geldi herşeyi anlatmak üzere ama selçuktan durumu öğrenen rauf dururmu hemen oda peşinden gitti ve şeker halalardan gizli eğer söylerse nazlı ve selçuğu öldürmekle tehdit etti meralde vazgeçti.
meral nazlıya indi bunlar baya bi tartıştılar birbirlerine laf saydılar.meral nazlıya aşağılık bi kadın olduğunu söyledi nazlıda kocana sahip çıksaydın falan dedi meral çok bozuldu.
meral eve geldi ve selçuğa benimle olmak istiyormusun dedi oda evet dedi o zaman yarıne vleniyoruz dedi.yatak odasına çekti adamı bluzunu çıkardı ve sarıldı öpmeye başladı selçuğu.
aklıma bunlar geldi şimdi canım umarım yardımcı olabilmişimdir.

normalde hamile olunca karın o kdr byük mü oluo yaa
belki nazlının 3 üzdürr :))
ama kiloda aldıı sankii
gerçek hamilee gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…