Unutma Beni - Fox Tv

istermisin bebek bir başkasından olsun şok olur artık

ayyy rauf şoke girdi ali boşandk diyince

anacım bu rauf erol taşı da geçti nerde fesatlık nerde kötülük rauf orda........

dna testi yapılsada rauf test sonucunu değiştirir ve dizi uzadıkça uzar yani sonundada sıkar

rauf neden ayarladı o kadını yaa
acaba adamın ilkayı istemeye gitmesinimi engelleyecek ki kızlar

abowwww meralin gözü döndü:1shok:

napsın kadın yaa aylardır kocasız ee normaldir sırnaşık şey

sabahlar olmasın artık :teytey::teytey::teytey:

ya bugünde yavuzları göstermedi hiç:1no2:

raufun şu herşeye burnunu sokmasından çok sıkıldım ya bune.bu kadar saçmalık bu diziye bile fazla bence :enbuyukkk:

rauf şu sözümona şuuuhhh kadını nasıl süzüyor gördünüzmü :roflol:

sus kız sus melis duymasın raufcuna laf attığını bi duyarsaaa:roflol::roflol::roflol:

hep bi daha izlemiycem diyorum gene izliyorum meral gerçekleri söyler diye seviniyodum ama rauf yüzünden söyleyemeyeceğini de tahmin etmiştim of ya en sonunda meral de zıvanadan çıktı dizinin adı zıvanadan çıkarma beni olmalıymış -tatlicadiarzu-

evet ya çok yavaş ilerliyo dizi aylarca bekliyosun bi konunun açığa çıkması için nazlı bile doğurcak daha:roflol::roflol:

kızlar bu ilkayla alinin evlenememesi bikaç ay sürer bunu engellemek içinde yeni hadiseler koyuyolar baksanıza kaymakamın durumuna..

nazlı eger gerçekten hamileyse üzülürüm kıza karnındaki çocuga dizide olsa denmeyen kalmadı yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…