Unutma Beni - Fox Tv

dna testi yapılsada rauf test sonucunu değiştirir ve dizi uzadıkça uzar yani sonundada sıkar

abowwww meralin gözü döndü:1shok:

napsın kadın yaa aylardır kocasız ee normaldir sırnaşık şey

sabahlar olmasın artık :teytey::teytey::teytey:

ya bugünde yavuzları göstermedi hiç:1no2:

raufun şu herşeye burnunu sokmasından çok sıkıldım ya bune.bu kadar saçmalık bu diziye bile fazla bence :enbuyukkk:

rauf şu sözümona şuuuhhh kadını nasıl süzüyor gördünüzmü :roflol:

ya bugünde yavuzları göstermedi hiç:1no2:

raufun şu herşeye burnunu sokmasından çok sıkıldım ya bune.bu kadar saçmalık bu diziye bile fazla bence :enbuyukkk:

rauf şu sözümona şuuuhhh kadını nasıl süzüyor gördünüzmü :roflol:
sus kız sus melis duymasın raufcuna laf attığını bi duyarsaaa:roflol::roflol::roflol:

hep bi daha izlemiycem diyorum gene izliyorum :kızgın: meral gerçekleri söyler diye seviniyodum ama rauf yüzünden söyleyemeyeceğini de tahmin etmiştim of ya :kızgın: en sonunda meral de zıvanadan çıktı dizinin adı zıvanadan çıkarma beni olmalıymış -tatlicadiarzu-

evet ya çok yavaş ilerliyo dizi aylarca bekliyosun bi konunun açığa çıkması için nazlı bile doğurcak daha:roflol::roflol:

kızlar bu ilkayla alinin evlenememesi bikaç ay sürer bunu engellemek içinde yeni hadiseler koyuyolar baksanıza kaymakamın durumuna..

nazlı eger gerçekten hamileyse üzülürüm kıza karnındaki çocuga dizide olsa denmeyen kalmadı yazık..

X