ben ilkayın hem fiziğini hem oyunculuğunu hiç beğenmiyorum kızlar bana bir başrol oyuncusu olmasına ragmen çok yavan ve paspal geliyo emine daha güzel :)
sana rep veremiyorum....ama çuval dolusu rep benden :)))) hihoyyyt hihoyyyt
ilkay defol :))) delikafadulden raufcuum sen gel :))) :dance: ilkay beter ol :))))))))))) :lepi: :lepi:
ya son bölümde ne oldu ama
kimse anlatmıycak mı
yıne ortalık karışmış ama ben izleyemedim yaa .. gezmeye gıtmıştım geldım bıtmiş.....
selçukla nazlı ya ne olduki....ne dediler nazlı yaa... aman pişkin pişkin ali bana iftira attı diyorduu...
yazık ama nazlı ya degıl bebege yazık...
Kızlar bugün noldu ya, hayrına biri anlatsa...
kızlar bugün ali babasıyla ilkaylara gitti konuşmaya adalet ve hikmet kanıtlayın nazlının pisliğini dedi
onay vermek için... meral bunalım da hala.. yavuzları pek göstermedi..rauf bi kadın tuttu alinin babasıyla
konuşmalarını duydu ve kadını alinin babasını ayartsın diye tuttu gene bi planı var..
nazlı ve selçuk konuştular selçuk pişmanlığını dile getirdi ve nazlıya bebeğin benden olduğunu bile emin
deilim dedi.. merak ettiğinizi sorun..
nazlı merale herşeyi söyledi..tuğçe bebeği düşürdü ama yavuza söylemedi başka da bişey olmadı..
ay çok sağol cnım yaa..
bu selçuk şimdi niye ortalığı karıştırıyo yaaklava: bi rahat nefes alamıycaz he şu diziyi izlerken...
kız melis senin raufcunun yanındaki hatun ne seksi öle raufu ayartırsa şaşmaaa:roflol::roflol::roflol: