Unutma Beni - Fox Tv

ben ilkayın hem fiziğini hem oyunculuğunu hiç beğenmiyorum kızlar bana bir başrol oyuncusu olmasına ragmen çok yavan ve paspal geliyo emine daha güzel :)

sana rep veremiyorum....ama çuval dolusu rep benden :)))) hihoyyyt hihoyyyt

ilkay defol :))) delikafadulden raufcuum sen gel :))) :dance: ilkay beter ol :))))))))))) :lepi: :lepi:

abisinin dediklerinemi üzüldün

ya bu rauf hiç vazgeçmiyo bide yavuzları pek göstermedi bence meral intahar edecek

aliyle ilkay nasıl ispatlıcaklar şimdi nazlı hayatta söylemez merale kaldı işleri bakalım..

bende üzüldümm nazlı yaaa selçuk un söylediklerinee

bencede meral intihr etcek orda ilaçları gösterdi yaaa

yıne ortalık karışmış ama ben izleyemedim yaa .. gezmeye gıtmıştım geldım bıtmiş.....

selçukla nazlı ya ne olduki....ne dediler nazlı yaa... aman pişkin pişkin ali bana iftira attı diyorduu...
yazık ama nazlı ya degıl bebege yazık...

kızlar bugün ali babasıyla ilkaylara gitti konuşmaya adalet ve hikmet kanıtlayın nazlının pisliğini dedi

onay vermek için... meral bunalım da hala.. yavuzları pek göstermedi..rauf bi kadın tuttu alinin babasıyla

konuşmalarını duydu ve kadını alinin babasını ayartsın diye tuttu gene bi planı var..

nazlı ve selçuk konuştular selçuk pişmanlığını dile getirdi ve nazlıya bebeğin benden olduğunu bile emin

deilim dedi.. merak ettiğinizi sorun..

Kızlar bugün noldu ya, hayrına biri anlatsa...

selçuk nazlı yaa sen hatasın ddi.. yıkmaktan başka ne yaparsın dedi..

selçuk meralle barışmak istioo ama meral istemio kovdu evden...
rauf nazlıyla ali nin boşandıgını ögrendi.. köpürdü.. nazlı ya laf saydı bi ton...

şeker le sedat ilkay la ali nin evlenmesne destekler..
adoş la hikmet kanıt istio..

bebek ali den cıkarsa saşırmayınn kanıt istediklerine göre :))

emoşla barbarda kafeyi alcaklar..

yaaa kızlar bebek Ali den çıkmasın yani saçmalamasın soyleyin senaristlere........ aaa...

Ali hesaplamıştı hani bebeğinnn zamanı tutmuyorduu zaten otelde kaldıkları tarih daha önceydii filan filan... eski bölümleri unutturuyorlar yaa... bebek kız zaten kesın selçuktan :)

ay çok sağol cnım yaa..

bu selçuk şimdi niye ortalığı karıştırıyo yaa klava: bi rahat nefes alamıycaz he şu diziyi izlerken...

nazlı merale herşeyi söyledi..tuğçe bebeği düşürdü ama yavuza söylemedi başka da bişey olmadı..

nazlı söyledi
orda kaldım ben
ya
ondan sonra millet ne yaptı çok merak ediom
ayrıca dizinin en guzel hanımcığı
nazlı
tuğçeninde o koca kafasını saymazsak on numara fiziği he!

kız melis senin raufcunun yanındaki hatun ne seksi öle raufu ayartırsa şaşmaaa:roflol::roflol::roflol:

ay çok sağol cnım yaa..

bu selçuk şimdi niye ortalığı karıştırıyo yaa klava: bi rahat nefes alamıycaz he şu diziyi izlerken...

önemli değil canım...

selçuktan çok gene rauf karışıtırcak tatlım.. alamıcaz vallaklava:

her an nazlının sancılanmasını bekliom yok tık yokkaydirigubbakcemile3

bebek aliden değil ama sırf saçmalamak için gayret gösteriyorlarya oda olabilir yoksam bebe selçuktan hahahayt:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…