- 21 Nisan 2007
- 1.544
- 8
- 50
çokmu özledin raufun tişört giydği zamanlarıdelikafaduldenefet :))) raufcuum o zamanlar tişört giyordu :))) nazlıya bi tokat atmıştı falan .. ah ahhhh delikafadulden
iyiki başka bişe dememiş:içelim:hehhehee dün akşam edim sordu ,naptın diye bana..napayım raufu izledim dedim :))))))))) o kim dedi :)))) :roflol:
çokmu özledin raufun tişört giydği zamanlarıdelikafadulden
sarı papatya yanı aylardır oyaladılar nıhayet ıtıraf edebıldı rezıllık dız boyuydu.
evett canm aynene ölee ama bu nazlı olayı kadar heycanla beklenmiikaydirigubbakcemile
şimdi de tuçenin bebek sırrının çıkmasını beklicez ....sonra raufcuumun yavızzın babasını da çıtlatsalardı...
evett canm aynene ölee ama bu nazlı olayı kadar heycanla beklenmiikaydirigubbakcemile
:jeyyar:tam anlatacaktıki şerife alinin doğru söyledğini rauff saolsunnnn penceredn fırladı hemen:1shok::1shok:
aman nee sorumlululk birini alıyoo biriin bırakıyoo hemde en yakın arkadaşlarr bunun nersi sorumlu???tuğçe=yalan=karakedi....gitmeseydin kocişinide çağırr oda gelsinn beraber yazardınız oda öğrenmiş olardı raufun kim olduğunua.sa.s:roflol:laelaelaelaelaeevet canım ..kesinlikle haklısın..ben tuçeye acıyordum istiyordum yavızla olsun ama yavıza acıdım vala..benim bildiğim erkekler ilgilenmez çocuk sorumluluk duydu sardı sarmaladı ama.............yalan söylemesi tuçeye eksi puan getirdi benden :)) kociş geldi benim ben kaçar....gelirim yine.... :teselli:
raufuna çokk laff var dahaa şeker hadi yine iyilerde oynuyoo yoksa neler yazardım ona benlülülülülülükötükedihüsopişşşşşt raufcuma laf yok ,yine sıyrıldı o :))))) sositososito sositososito
onu aliş portakal sularıyla besledi ya hani :içelim: iyice büyüttü kaydirigubbakcemile3 uyuz yaa :lepi: :lepi: