oyyy gene döktürmüşsünüz hatunlar.
vay be ne şom ağızlıymışım tuğçeye düşüresice dedim durdum harbiden düşürdü :dance:
işler iyice sarpasardı biri çözüldü derken yeni bişey çıkıyor.gıcık tuğçe yine iş başında...ama ne yaparsa yapsın yavuz asuyu seviyooooo:teytey:
nazlıyı anlından öpesim geldi valla.ama rauf ve nermini korumasına gıcık oldum.:dilcikar:
onlarda yine rollerine kaldıkları yerden devam ettiler.
ben ilkayı seviyooommm,alide seviyooooo siz çatlayın kızlar başrol ilkay işte ohhhh:lepi:
delikafaduldendelikafadulden kıs gencizaa senin buŞOM AĞZIN İŞE YARIYO SANIRIM adoşada bişeyler süleeeee:lepi:oyyy gene döktürmüşsünüz hatunlar.
vay be ne şom ağızlıymışım tuğçeye düşüresice dedim durdum harbiden düşürdü :dance:
işler iyice sarpasardı biri çözüldü derken yeni bişey çıkıyor.gıcık tuğçe yine iş başında...ama ne yaparsa yapsın yavuz asuyu seviyooooo:teytey:
nazlıyı anlından öpesim geldi valla.ama rauf ve nermini korumasına gıcık oldum.:dilcikar:
onlarda yine rollerine kaldıkları yerden devam ettiler.
ben ilkayı seviyooommm,alide seviyooooo siz çatlayın kızlar başrol ilkay işte ohhhh:lepi:
emine gerçekten güzel kıs kaşlı gözlü maşallahhhben ilkayın hem fiziğini hem oyunculuğunu hiç beğenmiyorum kızlar bana bir başrol oyuncusu olmasına ragmen çok yavan ve paspal geliyo emine daha güzel :)
ne dion kıs sennnn cimcimeeeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilehttp://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/267638-unutma-fox-tv.html
yeni gelen arkadaşlarım oy başına :)))
sus sen bakiim ayşe =güllü :)))) o aramızda...
ben ilkayın hem fiziğini hem oyunculuğunu hiç beğenmiyorum kızlar bana bir başrol oyuncusu olmasına ragmen çok yavan ve paspal geliyo emine daha güzel :)
delikafaduldendelikafadulden kıs gencizaa senin buŞOM AĞZIN İŞE YARIYO SANIRIM adoşada bişeyler süleeeee:lepi:
genciza cımbu gidişle nazlı doğuramıcak bence dizi bitene kadarkaydirigubbakcemile3
fiziği idare eder kalça kısmı biraz geniş naniknanik
yüzüde normal güzellikte...
ama ben onun hanımefendi ve zarif duruşunu seviyorum.:1hug:
hem başroller hep çok güzel olacak diye bi kaidemi var canım.
zaten dizidede öyle aman aman güzel bi kız yok.eminede çok çiroz ne göğüs var ne kalça boyuda kısa gibi duruyor sanki.lülülülülülü
bence nazlı başrol olsaydı çünkü aliyle gerçekten yakışıyor şerife uyuz oluyorum gıcık ya eminede ne diye onu sevdiyse barbar daha iyi bence vede geniş görüşlü biri bence emine onla evlenseydi mutlu olurdu şerifin başını yana eğip yürümesi varya sinirlendiğinde gıcccccccccccccık oluyorum ona
tuğçeyi seviyorum kız sahiplenmek istiyo ya napsın ne ana ne baba var başında asunun abisi anası babası var o kızın kimsesi yok sevgiye aç bir kız yavuzda ona böyle davranınca kızın hoşuna gitti hem yavuzu ilk tuğçe seviyodu ve asu bile bile onunla birlikte oldu o zaman deseydiki benim arkadaşım seviyo aşkından ölsemde senlen olamma deseydi ama tuğçeciğim utanıyo ondan niye utanıyosa cnm benim ya keşke çocuğu doğursaydı asu gibi kompleksli değil en azından
adoşlar iflas etsin adoşta ilkayların evinde temizlikçiliğe başlasın:roflol::roflol::roflol:
rauf cep.telle çok görüşmekten radyasyona maruz kalsın ve böyle olsun-tatlicadiarzu-
nazlı hamile ona acıdım.doğumdan sonra benden çekeceği var kötükedihüso
doğru diyosun kızz nazlıda bu gidişle dizi bitene kadar şişe şişe hüsmen aga gibi olur sanırsam :teytey:
doğru söze ne denirki:Saruboceq::Saruboceq:adoşlar iflas etsin adoşta ilkayların evinde temizlikçiliğe başlasın:roflol::roflol::roflol:
rauf cep.telle çok görüşmekten radyasyona maruz kalsın ve böyle olsun-tatlicadiarzu-
nazlı hamile ona acıdım.doğumdan sonra benden çekeceği var kötükedihüso