hirass
sen bişey dedin mi knuştunuz mu ?
anlamıyolar işte anlamıyolar bi msjla geçti gitti dimi pamuktan sinirlerin var zaten senin ...
en azından msj atmayı akıl etmiş bunada şükür ne diyelim aklı varsa erkenden gelsin ankaraya
konuştuk uzun uzun..ben kırgınlıklarımı söyledim.. o da inkar etti hemen üste çıkmaya çalıştı hani sana demiştim ya tartışamıyoruz bile diye... en sonunda bi şeyi kabul etti ama: çok saldım kendimi dedi... bu ilişkiye hiç özenmiosun 5. yılımıza girerken bile aklından bana özel bişiler yapmak geçmio dedim.. kızdı aklımdan çiçek göndermek geçti ama baban evdedir zor durumda kalırsın diye yollamadım dedi.. benle ilgilenmediğin şurdan bile belli oluo dedim babam 2 aydır evde değil!! şaşırdı tabi nerden bilcektim ayakları filan.. sorsaydın sölerdim dedim ama yine bi ben bilirim havaları... bi de bana demez mi bak ben düşündüm almayı ama yapmayınca bi değeri kalmıo o zaman bi daha sana bişi aldığımda düşünmen yeter deme bana dedi !!!!!!!!! kafamı duvarlara vurmak istiyorum kızlar ne diyim gerçekten çok kırgınım... bi de bana tavır yapıo o bana özledim die mesaj atmış bu büyük bi adımmış niye karşılık vermemişim!!
biblom sen hala geçmişi mi özlüosun? ben bırak geçmişi özlemeyi bu yaşta 5 yılımı verdiğim adamı tanıyamıyorum!!
aklı varsa ankaraya erken gelir diyosun ya, gelmesin istemiyorum..
bi kavga ediyoruz kız gibi köşelere kaçıosun dedim ne bu pasiflik erkeksin sen erkek beni bi hafta aramama lüksün yok senin haksız olduğun halde kuyruğunu böyle dik tutamazsın dedim
ama çok üzerime geldi artık, anladıysa ne ala....
bugün barışmamıza vesile olsun hadi dio..... bi de demez mi bi gün 3-4 saat aramadım diye bu hale getirdin bizi diye..... yemin ederim saçımı başımı yolasım geldi
kapattık aradan bi saat geçti aradı, şaşırdım açtım.. hiiçç ölesine aradım dio.... gel de bunda samimiyet ara
kızlar bu arada bu adam bana deli gibi aşık!! çok sevio !! herkes bunu böle bilio, tüm ailesi arkadaşları herkes bana taptığını görüo bilio ama bi ben görmüyorum nedense... bu da sinir olduğum başka bi konu zaten....
çiko söledim ben yanına gelip sana sürpriz yapcaktım dedim "ben nerden biliyim müneccim miyim" dedi.... bunun üzerine daha bişi denmez dimi? :95:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yemin ederim, çekip gitmek istiyorum
o kadar konuştuk ve beni hiç anlamadığına eminim.. en sonunda bana dio ki amma dertliymişsin sen yaa bi ihmal ettik diye bu kadar mutsuz mu olcaksın diyo... çok mutsuzsun dio yani bunun suçunu bile bana atıo !! ben kendi kendime böle oldum sanki.... hala onu yaşatabilmek için savaşıyorum kendi içimde ama o kendi kendini öldürüo farkında değil...
ha bi de son olarak pozitif bi insan olmalıymışım... ne varmış ki bunda.... bi de bunları söleyip araya özür dilerimi sıkıştırıo,, ne yaman çelişki........
yemin ederim sağlığımı bozuo bu çocuk benim
şimdi bişiler yazıp göndericem konşmak sesini duymak filan istemiyorum.. bi süre görüşmeyelim dicem.. akıllancak mı ? hayır... bari ben biraz kafamı dinliyim ...