- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- Konu Sahibi BibLoSuRat
tabi bu kızgınlıkla oralara gelirsem senin bana temiz iç çamaşırı filan getirmen gerekir çünkü katil oluruumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy geçen de anlatmıştın onu evet sen anlattıkça benim canım istio ama vermem gereken kilolarım var hala şekerim üzgünüm elimde koca bi litrelik suyu kafama dikiorum yapcak bişi yok
acaip kanım kaynadı benim sana valla geliiiim istanbula da görüşelim
hirassss bana kaynamadı mı kanın hı hem sevgilim de gidiyo yalnız kalıyorum ilgiye en aç en muhtaç kişiyim şimdiden dışlanmaya başlandım amaa
bu arada ctesi iyi haberler bekliyorum demiştim amaa kimsede bi değişiklik olmaması oduncuklarımızın en ufak bi incelme belirtisi göstermediğinin kanıtı galiba
ben de dün girdim yazdım yazdım siz burdaykenn göndermiyo uyuz oldumm ama şimdi olcak sanırım
biblomun söylediği 5+1 in 5 ini yaptım vee sonuçç bayılmışş benim delüü hayatımda aldığım en güzel hediye dio bu demek oluyo ki öncekiler onlardan değilmiş beğenmemiş
üstüne açmadan paketleri notlar yazmıştım onlara bayılmış işte bunların hepsini saklıcam diyo yanımda götürcem.bi koku konusunda bişeyi anlamamış onu sordu ben kendi duş jelimden bi de lifinden almıştım bunlar için kendi kokum demişsin diyo senin kullandıklarını mı bana verdin falan dedi ben de yoo dedim aldım aynısını.hıı ama böyle olmamış ki kendi lifin olsa daha anlamlı olurdu diyo:97: tabi ondan sonra durup durup msj atıyo geciktirmeden beni bekletmeden msjlarıma cvp veriyo.demek ki böyle bişey yapmak gerekiyomuş haftaiçi son kez görüşcez gitmeden önce cuma da gidiyo dün yeşilköyde havaalanının orda geçiyoduk bi uçak kalkıp giidyodu ben tabi onu görünce kendi durumumu hatırladım vee sonuçç böyle bişeyler hatırlatınca kendimi tutamıyorum napıcam ben yaa
aa senin hazırlıcam dedigin o muydu
daha ben yapmadm onu üşenip neyse seninki odunluktan zariflige terfi etsin bari
günaydınlarrrrr
canım artık sizinleyim şu haftayı da atlatınca kızkıza kalabilcezolur mu tatlım öle bişey, sen pek başlıkla ilgilenmedin de öncelikli konularından ayırmayalım dedim
hala kızkıza geyiğe vurduğumuza göre odunlarımız da kendi çaplarında takılıolar demektir işte bu doğru tespit
o 5+1 dediğinizi ben bilmiorum ne ki o? lif mif hayırdır noluo ordaaaa
bu arada günaydınlaaarrrrr
bir kere iki kere üç kere dört kere beş kere tuttu fırlattı kalbimiiiii ezdi üstünü çiğnediiii zamanla geçer dedi zamanla zamanlaaaa
o uçak görme olayı ben de tam tersi etki yaratıyo.. gözlerim doluo hadi bi an önce gidiyim diye ahaahahah
şafak 36
tekrar:
tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanla
teyteyyyyyyyy