hirassss bana kaynamadı mı kanın hı
hem sevgilim de gidiyo yalnız kalıyorum ilgiye en aç en muhtaç kişiyim
şimdiden dışlanmaya başlandım amaa
bu arada ctesi iyi haberler bekliyorum demiştim amaa kimsede bi değişiklik olmaması oduncuklarımızın en ufak bi incelme belirtisi göstermediğinin kanıtı galiba
ben de dün girdim yazdım yazdım siz burdaykenn göndermiyo uyuz oldumm ama şimdi olcak sanırım
biblomun söylediği 5+1 in 5 ini yaptım vee sonuçç bayılmışş benim delüü hayatımda aldığım en güzel hediye dio bu demek oluyo ki öncekiler onlardan değilmiş beğenmemiş
üstüne açmadan paketleri notlar yazmıştım onlara bayılmış işte bunların hepsini saklıcam diyo yanımda götürcem.bi koku konusunda bişeyi anlamamış onu sordu ben kendi duş jelimden bi de lifinden almıştım bunlar için kendi kokum demişsin diyo senin kullandıklarını mı bana verdin falan dedi ben de yoo dedim aldım aynısını.hıı ama böyle olmamış ki kendi lifin olsa daha anlamlı olurdu diyo:97: tabi ondan sonra durup durup msj atıyo geciktirmeden beni bekletmeden msjlarıma cvp veriyo.demek ki böyle bişey yapmak gerekiyomuş haftaiçi son kez görüşcez gitmeden önce cuma da gidiyo
dün yeşilköyde havaalanının orda geçiyoduk bi uçak kalkıp giidyodu ben tabi onu görünce kendi durumumu hatırladım vee sonuçç
böyle bişeyler hatırlatınca kendimi tutamıyorum napıcam ben yaa