üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

tabi bu kızgınlıkla oralara gelirsem senin bana temiz iç çamaşırı filan getirmen gerekir çünkü katil oluruumm

anlatmışmıydm bunadımmı ben ay bu yaşta bi çocugum bile olmadan bunadım
kara bahtım kör talihim ya

gel annem gel beklerim :79: nispet yapar acıbademe giderik

ben sana temiz çamaşır getirirm :82: namus meselesi bu iş :82: gerekirse kan döker hallederik

kocayı buldun da çocuk kaldı

acıbademde sinir katsayım yükselebilir en iyisi biz karşıya gçelim kuzu

ordaki alemler daha iyi

harbiden şuan o kadar çok isterdim ki kız kıza çıksak azcık dağıtsak gülmekten yerlere yatsak geyik makara valla en çok buna ihtiyacım olduğunu farkettim şuan

ya işin eğlenceli kısmı o zaten

eğlencenin dibine vuruosun kız kıza olunca ama yanında erkek oldu mu her şeye karışıo yok eteğini indir yok oraya bakma yok şu sana mı baktı

kadınlar matinesi yapan bi yer buldum hemde öglen meyve suyuyla sarhoş olurm artık gel gidelm
o dingillerde karışamaz teyzelerle koparz artık

hirassss bana kaynamadı mı kanın hı hem sevgilim de gidiyo yalnız kalıyorum ilgiye en aç en muhtaç kişiyim şimdiden dışlanmaya başlandım amaa

bu arada ctesi iyi haberler bekliyorum demiştim amaa kimsede bi değişiklik olmaması oduncuklarımızın en ufak bi incelme belirtisi göstermediğinin kanıtı galiba
ben de dün girdim yazdım yazdım siz burdaykenn göndermiyo uyuz oldumm ama şimdi olcak sanırım
biblomun söylediği 5+1 in 5 ini yaptım vee sonuçç bayılmışş benim delüü hayatımda aldığım en güzel hediye dio bu demek oluyo ki öncekiler onlardan değilmiş beğenmemiş
üstüne açmadan paketleri notlar yazmıştım onlara bayılmış işte bunların hepsini saklıcam diyo yanımda götürcem.bi koku konusunda bişeyi anlamamış onu sordu ben kendi duş jelimden bi de lifinden almıştım bunlar için kendi kokum demişsin diyo senin kullandıklarını mı bana verdin falan dedi ben de yoo dedim aldım aynısını.hıı ama böyle olmamış ki kendi lifin olsa daha anlamlı olurdu diyo:97: tabi ondan sonra durup durup msj atıyo geciktirmeden beni bekletmeden msjlarıma cvp veriyo.demek ki böyle bişey yapmak gerekiyomuş haftaiçi son kez görüşcez gitmeden önce cuma da gidiyo dün yeşilköyde havaalanının orda geçiyoduk bi uçak kalkıp giidyodu ben tabi onu görünce kendi durumumu hatırladım vee sonuçç böyle bişeyler hatırlatınca kendimi tutamıyorum napıcam ben yaa

aa senin hazırlıcam dedigin o muydu
daha ben yapmadm onu üşenip neyse seninki odunluktan zariflige terfi etsin bari

günaydınlarrrrr

olur mu tatlım öle bişey, sen pek başlıkla ilgilenmedin de öncelikli konularından ayırmayalım dedim

hala kızkıza geyiğe vurduğumuza göre odunlarımız da kendi çaplarında takılıolar demektir işte bu doğru tespit

o 5+1 dediğinizi ben bilmiorum ne ki o? lif mif hayırdır noluo ordaaaa

bu arada günaydınlaaarrrrr

bir kere iki kere üç kere dört kere beş kere tuttu fırlattı kalbimiiiii ezdi üstünü çiğnediiii zamanla geçer dedi zamanla zamanlaaaa

o uçak görme olayı ben de tam tersi etki yaratıyo.. gözlerim doluo hadi bi an önce gidiyim diye ahaahahah

şafak 36

tekrar:
tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanla

teyteyyyyyyyy

ahaahah benim bu iletimi okuyup da neşemin kaynağını anlayacak olan biblomun tepkisi aynen şu olcaktır : eyvahlar olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
aa senin hazırlıcam dedigin o muydu
daha ben yapmadm onu üşenip neyse seninki odunluktan zariflige terfi etsin bari

günaydınlarrrrr

valla çok etkili oldu teşekkürler fikir için canım
terfi etti ama bu hafta işe yarar sonra nolur bilmiyorum
canım artık sizinleyim şu haftayı da atlatınca kızkıza kalabilcez
o 5+1i bana biblo önermişti 5 duyuya karşılık bi hediye üstüne küçük notlar ve +1 olarak bi hediye daha alıyodun ama ben onu yapmadım 5i yetti fazla şımarmasın lif dediğimde kokuyla ilgili bişey almam gerekiyodu parfüm almak istemedim klasik olur diye ben de duş jeli aldım kendi kullandığımdan öyle lif de alınca benim sanmış kullandıklarımı getirdim falan zannetmiş keşke öyle yapsaydın dio işte benim akıllım
ayy delim benimm senin için iyi tabi ama üzülmcen mii sevgilican burdaa sen ordaaa ben hüzünleniyorum hepp
çaresiziiiimmm mecbuuurr bu vedaaa kokun üzerimdee gidiyoruumm uzaklaraaaaaaaaaaaaa amaaa bu şarkıı olmadı cidden şimdi sabrett sabrett inci taneemm

insan nelere alışmıo ki be çikom .. zor gelio dediğimiz şeyler bile bi kaç ay sonra hafiflemio mu sanki.. dayanabiliriz.. her durumda mutlu olmayı bilmek lazım.. belki hayatımın en karmaşık günlerini yaşıorum şu günlerde ama bıraktım zamana, aksın yaşam bakalım nerelere götürcek bizi..

hayırlısı olsun her şeyin

5 duyu hdiyesi de iiymiş valla.. hakeden olsa da ben de yapsam

saatlerdir girilmiodu kk'ya açılmış sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…