-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
master için yurtdışına gidiyo canım yarın o yüzden bütün duyguları bi anda yaşayacağım bi gün olcak benim için
ahh kıyamamSabırlı ve sakin olmalısın nasıl zordur bilirim ben tatile gittiğinde bile huzursuz oluyorum neticesinde aynı şehrde olamıyoruz.. Umarım çabuk alışırsınız duruma büyük rol ona düşüyo ancak..
Önce kendi geleceğine bak tatlım hem kafanda dağılmış olur sonuçta bunlar yaşanması gereken şeyler ah bide ben napym
8 aydır çıkıyorz ve son 3 aydır aramz öyle limoni ki. Gündeme getrdiğimde daha çok kavga ediyoruz son 2 haftadır nerdeyse sesimi çıkarmıyorum sadece bi yere giderken haber vermek için arıyorum oda öyle yapıyo o kadar nereye gidicek bilmiyorum..
canım tabi ki öyle herkes kendi geleceğine bakıyo kimse kimseyi engellemiyo..
hmm sorunları yastıkaltı yapınca da bi yere varamazsınız ki oturup güzellikle konuşmak gerek yani sonucunda ayrılmak şart değil sorunları atlatabilmek için yapılmalı bu..
yoksa bi gün ikiniz de beklenmedik bi anda patlarsınız birbirinize ve bu ikiniz için de iyi olmayabilir
Sıkıyomuşum beyfendiyi. Bide aramızda bi para muhabbeti oldu çok kırmışım onu 'mahcup olmuş ve o lafımı unutamıyomş' o kadar alttan aldm özür diledim resmen yalvardm ama affetmedi elinde değilmiş yani bilmiyorum akşamları arayp saatlerce muhabbet ettiğmz günleri özlüyorum ben :S o ise zamanı olmadğını şurda burda olduğu için konuşamadığımızı söylüyo ama hiç inandırıcı değil ! nası davranmam gerektiğinide bilmiyorum çok karışığım..
erkekler bu tür konularda biraz daha gurur yapabiliyo ama affettirebilirsen kendini ya da zamana bırakırsan belki unutur..
gerçi siz uzun zamandır böyleymişsiniz belki de karşına alıp konuşmanın vakti gelmiştir canım
3 aydır gel gitler vardı ama son 2 haftadır artık umutsuz vaka diyebilrim bekliyorum zamana bıraktım kendimi tamamen hazır hissedene kadar düzelmezse bitirmeyi düşünüyorum
bi yere varmıyorsa ikinize de zarar vermeye başladıysa tabi senin kararın canım içinden öyle geliyosa olması gereken bellidir yani..
son olmasını çok istiyorum ama yapcak bişey yoksa birbirimize olan saygımızı bari yitirmeyelim. Bana zor olan ailesiyle içli dışlı olmam :S çok seviyorum annesini abisini babasını. O kadarki abisiyle yaptık tercihlerimide.. Onlardan vazgeçmekte çok zor olucak
aranızda halledilmeyecek sorunlar varsa yapabileceğiniz bişey yok gibi..
ama ufak tefek kırgınlıklardan buralara gelmişseniz aklına ilk gelecek ayrılık olmamalı canım..
dedim ya konuşsanız karşılıklı daha iyi sonuçlanır herşey..
haftasonunu bekliyorum ilk tanıştığımz yere gitmek isticem bakalım gidicek mi? sonrada eline telefonumu vericem ondan gelen en güzel msjları saklarım ben bi klasörde onları okutucam tepkisi ne olucak merak ediyorum. Daha sonrada şimdiki halimize ve o zamanlarkine bak hangisi daha güzel hangisini istiyosun dicem cevabına görede öyle olabilme ihtimalimiz yoksa daha fazla yıpranmamızın gereği yok dicem. Olur mu sence?
aslında etkili bi yol işe yarar eğer içinde bişeyler varsa sana karşı mutlaka tepki vercektir denemeye değer canım sonuçları bekliyorum o zaman haftaya
Buluşmayı kabul etsin gerisi kolay. Yok orucum yok bu sıcakta çıkılır mı yok hastayım yorgunum falan gibi bahaneler öne sürerse sinirle yapcağım hiçbi hareketten sorumlu değilim AYRILIKta dahil
günaydın kızlaarrr
bsreyl hoşgeldin aramızaa.. :87:
muhabbet koyu valla oh süper..
şu öss sonuçları bi açıklansa da hepimiz rahatlasak valla.. öss ile uzaktan yakından ilişkim kalmamıştı ta ki bu siteye yazana kadaramma sonuç bekleyen var Allah emeklerinzin karşılığını versin inşallahh
erkekler konusunda da üniversiteye bi gidin daha neler neler görürsünüz demekten kenimi alıkoyamiciiğiim kusura bakmayın
günaydınn canımmoff evet sonuçlar geriyo insanı açıklanınca stres tamamen geçicek mi yoksa tam tersi mi olur hiç bilmiyorumm
dikkat ettim de sevgilisi olup da sorunu olmayan yok artık buraya sorunsuz sevgilileri de bekliyoruzz en azından nasıl oluyomuş görmüş oluruzz