üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

kızlarr napıyosunuzz uğrayamadım yinee

bugün galiba son kez görüştükk tabi ben duramadım başladım zırlamaya bi yerde otururken
çok abartıyosun diyo bana her üzülen böyle mi yapıyo diyo ama dayanamadım napimm
yarın da akşamüstü son kez görüşebilme ihtimalimiz var ama kesin değil toparlanmayla uğraşcak bütün gün zaman bulursa bi saat bile olsa görüşcez tabi bişey çıkmazsa..ertesi gün de sabahtan yolcuuu offfffffffffffff offffffffffffff

bu arada bugün bişey gördüm bi site varmış mor balina diye orası buranın kopyasıymş ve kendimi aradım orda ne çıktı dersiniz bi chiko89 daha nette aratın sitenin adıyla nickinizi ne var ne yok çıkıyo bi özelimiz kalmadı yani herşeyi aynen kopyalamışlar yazdıklarımı açtığım konuları valla burdaki üyeliğimi kapamayı bile düşündüm :113:

çikoo üzülmee bunda da var bi hayır bak tek hasret çekcek olan çift siz değilsiniz ki.. aşkınız kuvvetlencek güçlencek

o nası bişi yaa nickini başkası mı kullanıomuş anlamadım:26:

biblom evet şu internet yüzünden bi sürü kişinin evliliği filan bitio dandik kundik işler işte...

poğaçaların nası oldu merak ettim güzelce ver tarifini ben de yapiiimm

doğru söylüyosun da canım daha önce bu kadar çok ayrı kalmadığımız için kötü oldum işte..umarım söylediğin gibi olur
mor balina hiras yazarsan google da canım çıkan sonuçtan anlayabilirsin ne demek istediğimi ben baktım ve şok geçirdim

cikooo ah kıyamam nası abartılcak bişey yok ay bu erkek milleti beni öldürcek ya
morbalina ne neden çıkıyo anlamadm saçmasalak şeyler ya

hiras yaptm kuzu fena olmadı çogunu sade yaptım bi kısmını kıymalı .. kıymalı olan pide gibi oldu çok güzel...
ortaki ölçüleri biraz değiştirdim ben çok geldi gözüme ...

Kullanılan Malzemeler:
1 buçuk su bardağı süt

yarım su bardağı sıvı yağ

2 yemek kaşığı şeker (tepeleme degil normal )

göz kararı tuz demiş ama ben 2 çay kaşıgı koydum ( tepeleme degil ama normal )

yaş mayanın yarısı

un (aldığı kadar)

Hazırlık
öncelikle sütümüzü, bir tencerece ılıtıyoruz cok sıcak olmasın

sütümüzü yogurma kabına boşaltıp,sıvıyağı da ekliyoruz mayayı içine atıyoruz,şeker, tuzuda ekleyip karıştırıyoruz (karışım sıcağa yakın ılıklıkta olucak sütü soğutmayacağız)
daha sonra unumuzu eleyip yavas yavas ekleyip yoğurmaya baslıyoruz, ellerimize yapışmamaya başlıyor yavas avas ve de kabarıyor fosur fosur yogururken bile ..

ellerimize yapışmayan ama cok da sert olmayan bir hamur elde ediyoruz, yarım saat, sıcak bir yerde dinlenmeye bırakıyoruz..

hamur dinlendikten ve kabardıktan sonra, istedigimiz içi koyup istediğimiz sekli verip yağlanmış tepsiye dizip yumurta sürüp 180 derecedeki fırında üstleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz..( susam çörek otuda eklenebilir..)

ben bu şekilde yaptım canm kadınınki azıcık daha değişikti...
çocugu sade yaptım bi kısmını kaşar peynirli ve kıymalı yaptım ...
evde hazır soganla kavrulmş kıyma vardı onu koydm uğraşmadm yeni yapmaya tabiki

küçük küçük yuvarlak şekilde yaptım tam pofuduk oldu

Son düzenleme:
tamam ozaman ben de deniyim en kısa zamanda canım... o teyzenin vişneli yalanc tavuk göğsünü de denicem ilk fırsatta.. bayılırım öle şeylere

çiko baktım ama aynı sitenin farklı ad hakları filan var sanırım

canım bilmiyorum öyle bişey heralde umarım başka yerde görmem yazdıklarımı bi daha
bibloo bu erkekler böyle işte üzülür belli etmez üzülürsün abartı olurr üzülmesem umursamaz olurdum artık

Bende geldim bende benide alın aranıza :)))

üniversiteye başlamadım amaa kısmetse bi ay sonra başlıcam yarın terch sonuçları açıklancak çok heycanlıyımmm

hoşgeldinn bsreyl
ben de merakla bekliyorum yarına az kaldı ama yarın da zaman hiç geçmez bekle bekle saati zor 3 yaparız artık 3 olunca da site çöker heralde

hoşgeldinn bsreyl
ben de merakla bekliyorum yarına az kaldı ama yarın da zaman hiç geçmez bekle bekle saati zor 3 yaparız artık 3 olunca da site çöker heralde

Teşekkür ederiiimm

Evet ya bütün gün pc başında ösym nin sonuç sayfasında olucam özelleride yazdım ama çıkmasını hiç istemiyorum duam devletlerden birine yerleşebilmekk :/ İstanbul dışı yazdın mı hiiç?

Son düzenleme:

ben de o şekilde pcye yapışırım büyük bi ihtimal beklediğimize değer inş :18:
özellerden yazdım ama 2yıllıklar yerine 4 yıllıklar olabilse çok iyi olur bir de sonra sınavla uğraşmak istemiyorum 4e tamamlamak için
hepsi ist içinde canım bi de bu sene puanlar düşmüş denildi ama ne kadar doğru bilmiyorum :44:

Ben Ticaret Meslek çıkışlıyım yani geçiş hakkımla istanbulda devlet çok zor çünkü ilk olarak Anadolu teknikleri sonra anadolu ticaretleri en son ticaret meslekleri alıyolar zaten epi topu kaç kişilik kontejyanları varki sanki

ben düz liseden mezunum bakalım artık yarın öğrencez öncelik kime verilmiş hepsi belli olcak
yarın iyi bi haber alıp burda yazmak istiyorum
acayip rüyalar görmekten bıktım artık açıklansın da onca insan kurtulsunnn

Evet resmen yapcağm ne warsa şuan erteledim hatta 5 ağustostan beri. Aman diyorum üni. bi belli olsun ondan sonra. Hepmz için hayrlısı olsun şekerim umarım gönlümüzce olur öğrenir öğrenmez hemen yaaaaz çok merak ederim beenn

bişey çıkmazsa bikaç gün ortalıkta görünmem heralde
ya ben pek bişeyi değiştirmedim çünkü alıştım önceki yıllardan böyle tarihleri uzatmalarına
iki gündür bi gerginlik var üstümde bu cuma benim için çok hareketli geçecek herşey bu cuma olmak zorundamıydı ya hayatımda unutamayacağım günlerden bi tanesi dönüm noktası gibi bişey oldu benim için
inş herkesin gönlüne göre olur ..

Okudum bi önceki sayfada yazdıklarını ama tam olarak anlayamadımm :$ nreye gidiyoki seninki?? Ah ah ayrılık ne zorduuur bilirim hoş biz birlikteyiz ama ayrı gibiyiz bu daha zor.

master için yurtdışına gidiyo canım yarın o yüzden bütün duyguları bi anda yaşayacağım bi gün olcak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…