- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
- Konu Sahibi BibLoSuRat
hişştt çaktırma zaten burda o tanıma uyan bitek ben varım
Başlığı değiştir bari kuzu herkes gelsin topiğin dolsun taşsın
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hişştt çaktırma zaten burda o tanıma uyan bitek ben varım
nerde çokluk orda ...luk kanımca :82::82:
ay çok sıcak bayılıcııgıımmmm :97:
hoşgeldinn bsreyl
ben de merakla bekliyorum yarına az kaldı ama yarın da zaman hiç geçmez bekle bekle saati zor 3 yaparız artık 3 olunca da site çöker heralde
Teşekkür ederiiimm
Evet ya bütün gün pc başında ösym nin sonuç sayfasında olucam özelleride yazdım ama çıkmasını hiç istemiyorum duam devletlerden birine yerleşebilmekk :/ İstanbul dışı yazdın mı hiiç?
ben de o şekilde pcye yapışırım büyük bi ihtimal beklediğimize değer inş :18:
özellerden yazdım ama 2yıllıklar yerine 4 yıllıklar olabilse çok iyi olur bir de sonra sınavla uğraşmak istemiyorum 4e tamamlamak için
hepsi ist içinde canım bi de bu sene puanlar düşmüş denildi ama ne kadar doğru bilmiyorum :44:
ben düz liseden mezunum bakalım artık yarın öğrencez öncelik kime verilmiş hepsi belli olcak
yarın iyi bi haber alıp burda yazmak istiyorum
acayip rüyalar görmekten bıktım artık açıklansın da onca insan kurtulsunnn
Evet resmen yapcağm ne warsa şuan erteledim hatta 5 ağustostan beri. Aman diyorum üni. bi belli olsun ondan sonra. Hepmz için hayrlısı olsun şekerim umarım gönlümüzce olur öğrenir öğrenmez hemen yaaaaz çok merak ederim beenn
bişey çıkmazsa bikaç gün ortalıkta görünmem heralde
ya ben pek bişeyi değiştirmedim çünkü alıştım önceki yıllardan böyle tarihleri uzatmalarına
iki gündür bi gerginlik var üstümde bu cuma benim için çok hareketli geçecek herşey bu cuma olmak zorundamıydı ya hayatımda unutamayacağım günlerden bi tanesi dönüm noktası gibi bişey oldu benim için
inş herkesin gönlüne göre olur ..