sağol canım takip edilsem de yarın vericem zaten sanmıyorum ama etceğini ayy inş yoktur öyle bişey yoksa herşeyi görmüş olur buranın dışındakileri de düşünürsem
geçsin yaa tamam acıkmıyorum da çok halsiz düşüyorum elimi kaldırcak enerjim olmuo son saatlere doğru :97:
biblom şimdi aç bu şarkıyı dinle/izle ve hani kız yatakta oturup da tokatı geçirio ya adama, o sahneye bayıldım bayıldım bittim resmen ayriyetten şarkıya da... dinledikçe hıncımı atıyorum sanki nsıl iyi geldi ruhuma bilemezsin
boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyaya
aglamak istemiyorsan sende boşver dünyaya
yarın bi bakıym çıktıgıda güzel bulursam alırım yoksa internetten alırım kendime ve misafirlerime istiyorm o kalıbı o çocukta hakederse onada bişeyler yapablrm
eveki tatlı bitsinde şey yapıcam vişneli tavuk gögsü tarifi var teyzemin mikeeemmmelll bişeyyyyyy
ama evde vişne yok muzlu yapıcm o yüzden
borcamı folyoyla kaplıyosn üstüne ufalanmş un haline gelmiş petibor onun üstüne tavuk gögsünü döküyosn üstüne meyveleri yerleştiriyosun sonra kare kare kesip rulo şeklinde sarıyosn snra buzdolabına hatta buzluga ay çok güzel oluyooo
ayyy geçen de anlatmıştın onu evet sen anlattıkça benim canım istio ama vermem gereken kilolarım var hala şekerim üzgünüm elimde koca bi litrelik suyu kafama dikiorum yapcak bişi yok
acaip kanım kaynadı benim sana valla geliiiim istanbula da görüşelim