- 21 Temmuz 2011
- 67
- 0
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
hoş geldin o zaman bebiş
o zaman bi klasik olan sorularımı sorym :97:
hangi okuldasn (istege bağlı deşifre olmak istemiyosn)
hangi blüm kaçncı sınf erkek arkdşn varmı şmdilik bu kadar
kızlaaar kimse yok mu
sen bu yıl gırmstn demı sınva ne secıcksın cnm?
ne güzell bi mimarımız eksikti
bulursun bi mimar üzülmeeeene güzel bronzlaşmssn bu arada bnmde tenim oyle güneşten kaçıyodm geçen gün eski resimlerime baktm çok hoş duruyo ilk defa bu sene güneşlendm
bulursun tabikiiii :98: hayırlısı olsun canm ne zamn olcaksabulurum dimiiiii
teşekkürler canım eveett ben çok seviyoruum bronz teni kaçma güneşten yaaaaaçok abartmamak lazım tabi fazlası zarar ama biraz bronzlukda hoş durur yani
pammmukkkkSelam kizlar nasilsiniz???? Ortalikta kimsecikler yok...
Dün moralim acayip bozuktu
sizin daha bitmedimi canm kaç gün kaldı ?
dedm neden hala bitmemşbızım bıttı cnm mayısın 16snda :90: bızden sonrakıler geldı 339 lar yanı..onlarında az kalmıstr artık 3 ay fılan :97: neyse bıttı askerlık artık kurtulduk
iyiyiiiimmm canımmmm sen nasılsın?kaçmadımm dün yaaa kaçarmıyımm bak yine burdayımmm
kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben kaç gündür çok stresliyim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok
bilenler biliyordur sınav zamanı geçti şimdi tercih dönemi var üniversite için.benim de bu ilk girişim değil sınava 22yaşımda olduğum için
biraz ara vermiş olduğum için de istediğim puanı tutturamadım.yani tercihlerim neresi tutuyorsa orası olacak gibi görünüyo.tabi bu arada akıl veren çok oluyor sevgilim ve annem başta olmak üzere resmen üzerimde baskı uyguluyorlar.ben tercih listemin en sonuna nolur nolmaz diye arkeoloji yazsam nolur diyorum.ikisi de yok olmaz diyor iş imkanı vs yok 4yılın boşa gider diyorlar.annem bırak 2yıllık yaz bankacılık vb bi bölüm çalışırsın rahat rahat diyor.sevgilmse iki yıllık sakın yazma onlar bankada bile olsa asgari ücretle amele gibi çalışıyorlar diyo ve seneye tekrar hazırlanırsın diye söyleniyor.ben şimdi ne yapacağımı bilemedim gerçekten.aslında arkeolojiyi de istiyorum yıllardan beri aklımda olan bi bölüm ilgimi çeken birşey ama ya sonra onların dediği gibi pişman olursam.gerçi tutupp tutmayacağı da belli değil çünkü ondan önce çok şey yazıcam ama bi ihtimal tutarsa artık ellerinden çekeceğim var gibi.içimdeki ses beni dinle diyor ama offffff bu sıcaklarda karar vermek ne zorrr
canım işte hep bunlarla uğraşıyorum arada bakıyordum ama çok uzun kalamıyordum burda da
evet haklısın aydın zaten burnumun dibi yürüme mesafesinde eve o yüzden yazsam çok rahat edicek gibiyim.orda çok fazla iki yıllıklar var bikaç tane yazmayı düşünüyordum ama işte gel de sevgiliye anlat mezun olduğunda ayak işlerine bakarsın diye korkutuyo beni