- 22 Eylül 2010
- 3.443
- 6
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
böyle şeyler 40 yılda bir olurhehebi ara ikimizde beya bi bunalim takildik sükür simdi o da bende daha iyiyiz
hic böyle tatilim cabuk gecsin diye düsünecegim aklima gelmezdi
böyle şeyler 40 yılda bir olur
selammm ben butun seceneklere uyuyorum hem ıst hem uninekadan uyumluyum bende geldım yuvaya :78:
hosgeldin canim nasilsin???
benimde benimde daha şmdi geldm eve yine canm skılıyoUfffffffffff acayip canim s1k1liyo yaaaaaaa
ne kaaa uyumlusunselammm ben butun seceneklere uyuyorum hem ıst hem uninekadan uyumluyum bende geldım yuvaya :78:
evet cm 337. donemdım bende :97:benimde benimde daha şmdi geldm eve yine canm skılıyo
ne kaaa uyumlusunhoşgeldin canm ben seni tanıyorum sanırsam asker topiginden demii :82:
hosbuldm cnmm sıcaktan pişiyorum vallasız napıyosunz bakalm ıst de deprem oldu ya
benimde benimde daha şmdi geldm eve yine canm skılıyo
ne kaaa uyumlusunhoşgeldin canm ben seni tanıyorum sanırsam asker topiginden demii :82:
hirassss
hadi gell
hey gidi günlerr yaa:97: sizin topik açıldıgında ne sevinmiştk bizimki bitiyo dieevet cm 337. donemdım bende :97:
tatil gelsinde bitsin artıkkkaynen canim yaaa cok canim s1k1liyo evde yarin sinamaya gidicem bakalim arkadasla böyle evde durunca saatler gecmiyo sanki birde tatilime az kaldi ya hic gecmek bilmiyo...
hoşgeldin canmmcnm bnde geldım olur mu? :) senı ozel okul topıgndn buldum bısı srcm cnm sen hangsndn mezunsun tavsıye ıcın soruorum herkeseee yaaaterch donemı cok streslıyım.beykent mı?bılgı mı?özyegın mı?yoksa bılkent ıc mıamrlık mı? hangısı ıyı?
sen artık uğramıyosn burayakızlaaar kimse yok mu
hoşgeldin şekerimmmerhabaaa kızlarrrrr bende geldim aranıza hem istanbulluyum hem üniversiteli:93:
nasııııbiblo naber
geçen selam verdim almadın ühü
sizin daha bitmedimi canm kaç gün kaldı ?valla artık bızım ıcınde hey gıdı gunler hey oldu cnm..339 lar geldı bızde cok sevınclendık tbı
eveeett ben bırakmam sizihep geliriim heeep